Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Blu-ray drive


stavrossp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω εδώ και λίγη ώρα το εξής πρόβλημα. Έχω στον υπολογιστή το εξής blu-ray http://www.lg.com/gr...tialTab=drivers

 

 

Το έχω εδώ και 2 χρονάκια άν θυμάμαι καλά.Και με κύρια χρήση, το να κάνω backup σε δισκάκια blu-ray διάφορα αρχεία...μουσική, βίντεο...οτιδήποτε.... Τις εγγραφές τις κάνω σε αυτά κυρίως http://mediacenter.g...jewel.case.html χρησιμοποιώντας είτε το nero (τελευταία έκδοση) είτε το ashampoo (επίσης τελευταία έκδοση).

 

Σε όλες τις περιπτώσεις εγγραφών δεν είχα ποτέ πρόβλημα, κάθε φορά εμφάνιζε επιτυχία. Και πάντα επίσης τσέκαρα το δισκάκι που μόλις είχα γράψει για να δώ ότι είναι οκ (το έβγαζα και το ξαναέβαζα και έβγαζε κανονικά ότι είχε γράψει πάνω του).

 

Τώρα όμως θέλοντας τυχαία να πάρω ένα αρχείο από ένα πρόσφατα γραμμένο blu-ray, διαπίστωσα ότι δεν το διαβάζει. Για την ακρίβεια, εμφανίζει το σήμα ότι έχει εισαχθεί δίσκος, αλλά τίποτα παραπάνω. Τον εμφανίζει σαν άδειο. Και όχι όμως όπως όταν βάλεις ένα πραγματικά άδειο έτοιμο για εγγραφή (τότε λέει 23GB από 23GB ελεύθερα). Τώρα δεν εμφανίζει τίποτα. Απλά ότι έχει εισαχθεί δίσκος. Και ανοίγοντάς τον είναι κενός.

 

Και τσεκάροντας σχεδόν όλα τα blu-ray που έχω γράψει είδα ότι 4 στα 10 περίπου τα βγάζει έτσι. Είμαι σίγουρος όμως ότι όταν έκανα την εγγραφή τους πάντα τσέκαρα αμέσως ότι όλα έχουν γραφτεί σωστά. Άρα αποκλείεται να ήταν ελαττωματικά και να μήν το είχα πάρει χαμπάρι.

 

Τα 6 στα 10 τα διαβάζει κανονικότατα.Τα άλλα όμως όχι. Τί μπορεί να φταίει?????????? :fear: :fear:

 

έκανα και firmware update αλλά δεν άλλαξε κάτι δυστυχώς. :fear: :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...