deadp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Με το γνωστό πια κουπόνι UET73532 πολλές τηλεοράσεις (τουλάχιστο αυτά έψαξα εγώ) πιο κάτω από skroutz. Βέβαια, οι τιμές είναι ασανσέρ, τη μια είναι το ένα μοντέλο, την άλλη στιγμή το είδα 300 ευρώ ακριβότερο (και τώρα το έβγαλαν)... Τα προϊόντα να είναι σηματοδοτημένα με το "Back to School".... σε λίγο θα βγάλουν και προσφορές με αφορμή την επέτειο του ΟΧΙ... 3
kostas_dr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μετά έχουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, γενικά έχουμε αρκετές γιορτές. 1
giorginho Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 -80 ευρω η 50αρα GT50 αλλα και παλι μιλαμε για επιπεδα... 1300-1400 ευρω οταν ο προκατοχος της GT30 επαιξε και στα 925 ευρω και ξερουμε πολυ καλα οτι οι νεες γενιες βγηκαν με αρχικες τιμες μικροτερες απο τις προηγουμενες, αρα θα πεσουν κι αλλο (!)... Ενα κατοσταρικο κατω και η 55LM670+3Dcam αλλα στα... 1600! Την 47αρα LM860 που την εχει 250 ευρω κατω απο σκρουτζ, την ειχε βαλει παλι ο Κωτσος 70 ευρω κατω απο οτι την εχει τωρα. Γενικα δεν βρηκα τιποτα το αξιολογο σε πολλες κατηγοριες "back to school" που κοιταξα... πχ dualshock 3 με 47 ευρω οταν το εχει βαλει 3-4 φορες στα 34!
HERTHAN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Samsung ue60es6100 απο 2499,00 με το κουπονι στα 1874,25. Παει στα 524,75 πιο κατω απο το skroutz http://www.skroutz.gr/s/2337559/Samsung-UE60ES6100.html
zacharis1955 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Yπάρχουν πολλοί ακόμα που μπορούν να δώσουν 1874,25 € για τηλεόραση? 3
IVIetaCreatoR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Βάλτε και κανένα link για εμάς τους τεμπέληδες http://www.electroworld.gr/site/
HERTHAN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Yπάρχουν πολλοί ακόμα που μπορούν να δώσουν 1874,25 € για τηλεόραση? Οπως απαντησε ο deadp δυστυχως ή ευτυχως υπαρχουν πολλοι ακομα που δινουν αυτα τα χρηματα για τηλεοραση. Οπως υπαρχουν και πολλοι που δινουν ακομη και 500-600-700-800 ευρω για κινητα και για πολλα αλλα. Αν καποιον τα εχει θα τα δωσει. Ξερω παρα πολλα ατομα που ακομα δεν τους εχει αγγιξει η κριση σε σχεση με τους περισσοτερους και κανουν ακομα τετοιες αγορες σε παρα πολλα ειδη χωρις να εχουν κανενα προβλημα. Εγω απλα εβαλα την συγκεκριμενη γιατι εδινε αρκετα μεγαλη διαφορα χρηματων στην εκπτωση που εχει με το κουπονι και λεω οτι εστω κι ενας να σκεφτοταν να την παρει θα γλιτωσει αρκετα χρηματα.
giorginho Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Samsung ue60es6100 απο 2499,00 με το κουπονι στα 1874,25. Παει στα 524,75 πιο κατω απο το skroutz http://www.skroutz.g...UE60ES6100.html Nαι χαιρω πολυ κι εγω γι'αυτο ανεφερα τετοιου κοστους περιπτωσεις πιο πριν, οπως ειχα κανει και παλιοτερα αν θες να δεις εδω (στα λινκς, οχι στην συννημενη εικονα, με ακομα μεγαλυτερες διαφορες απο αυτην που παρεταξες και η οποια μαλιστα βρισκεται με ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ τιμη στο σκρουτζ!). Βεβαια δεν ξερω αν γινεται αντιληπτο αλλα εχω εναν ειρωνικο τονο απεναντι σε τετοιες τιμες γενικα, ειναι γελοιο να παρεις κατι με 3000 ευρω που σε 2-3 χρονια θα υπαρχει κατι καλυτερο με <1000. Εκτος αν εχει κυριολεκτικα λεφτα για σκοτωμα, οποτε αποκλειεται να μπαινεις στο insomnia->προσφορες!Γι αυτο παιρνεις κατι με <1000 (και με <500 πλεον μπορεις να βρεις κατι καλο) και ξερεις οτι ειναι καλυτερο/ισαξιο απο κατι με 3000 που ειχε βγει πριν 2-3 χρονια (αντε για να μην ξεπεταχτει και κανενας Kuro-φαν, ας εξαιρεσουμε εκεινες και μονο).
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ξερω παρα πολλα ατομα που ακομα δεν τους εχει αγγιξει η κριση σε σχεση με τους περισσοτερους και κανουν ακομα τετοιες αγορες σε παρα πολλα ειδη χωρις να εχουν κανενα προβλημα. Και πιστευεις οτι ειναι σωστο να τους δινεις εδω "χαμηλες τιμες"; Αστους να πληρωσουν 5000 για κατι που μπορει να υπαρχει με 2000, μπας και μεινει καμια σταγονα αιμα σε οσους εχει, οχι αγγιξει, αλλα πατησει η κριση! Του χρονου τα μεγαλα εισοδηματα θα πληρωσουν λιγοτερο φορο, σε αντιθεση με τα χαμηλα που θα πληρωσουν περισσοτερο αν εχουν κανει το λαθος να εχουν και παιδι/παιδια! 3
HERTHAN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Nαι χαιρω πολυ κι εγω γι'αυτο ανεφερα τετοιου κοστους περιπτωσεις πιο πριν, οπως ειχα κανει και παλιοτερα αν θες να δεις εδω (στα λινκς, οχι στην συννημενη εικονα, με ακομα μεγαλυτερες διαφορες απο αυτην που παρεταξες και η οποια μαλιστα βρισκεται με ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ τιμη στο σκρουτζ!). Βεβαια δεν ξερω αν γινεται αντιληπτο αλλα εχω εναν ειρωνικο τονο απεναντι σε τετοιες τιμες γενικα, ειναι γελοιο να παρεις κατι με 3000 ευρω που σε 2-3 χρονια θα υπαρχει κατι καλυτερο με <1000. Εκτος αν εχει κυριολεκτικα λεφτα για σκοτωμα, οποτε αποκλειεται να μπαινεις στο insomnia->προσφορες! Γι αυτο παιρνεις κατι με <1000 (και με <500 πλεον μπορεις να βρεις κατι καλο) και ξερεις οτι ειναι καλυτερο/ισαξιο απο κατι με 3000 που ειχε βγει πριν 2-3 χρονια (αντε για να μην ξεπεταχτει και κανενας Kuro-φαν, ας εξαιρεσουμε εκεινες και μονο). Συμφωνω σε οσα λες απλα εβαλα την συγκεκριμενη γιατι εστω κι ενας να σκεφτοταν να την παρει θα γλιτωσει αρκετα χρηματα Για κανεναν αλλο λογο. Και πιστευεις οτι ειναι σωστο να τους δινεις εδω "χαμηλες τιμες"; Αστους να πληρωσουν 5000 για κατι που μπορει να υπαρχει με 2000, μπας και μεινει καμια σταγονα αιμα σε οσους εχει, οχι αγγιξει, αλλα πατησει η κριση! Του χρονου τα μεγαλα εισοδηματα θα πληρωσουν λιγοτερο φορο, σε αντιθεση με τα χαμηλα που θα πληρωσουν περισσοτερο αν εχουν κανει το λαθος να εχουν και παιδι/παιδια! Ας κανουν οτι θελουν δικα τους λεφτα ειναι δεν θα τους τα δωσω εγω για να παρουν αυτο που θελουν.Ο καθενας λειτουργει και αγοραζει με βαση το ποσο αντεχει η τσεπη του. Εγω επειδη ειδα μεγαλη διαφορα στην τιμη το εβαλα οπως ειπα και προηγουμενωςΤωρα αν καποιος θελει να την παρει με την εκπτωση ή χωρις ειναι δικο του θεμα δεν μου πεφτει λογος.
nikgl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Όποιος θέλει ένα ταπεινό πλην αξιοπρεπές blu-ray player, το panasonic bd 77 βγαίνει στα 67 ευρώ με -30% από το κουπόνι. Και σε άτοκες δόσεις παρακαλώ! Σειρά 2012, παίζει και από ntfs που δεν έπαιζαν τα προηγούμενα (bd-75 Κλπ). 96 ευρώ ο φτηνότερος στο skroutz
kostas_dr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλή η τιμή για το blu ray player. Παίζει και απο ntfs ε; Το δικό μου BDT110, μόνο απο fat32.
June Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ωραίες οι εκπτώσεις! Ευχαριστώ για το τόπικ! Γλύτωσα ένα 10άρικο από τα samsung 3d glasses και άλλο ένα από έναν mpeg-4 δέκτη! Συνολικό κέρδος 20€ σε μια παραγγελιά των 55€, not bad!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα