Μάκης Δρόσος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ας δούμε λιγάκι την οικονομική κατάσταση σήμερα....1 - Τα εισοδήματα σας, σας επιτρέπουν να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας χωρίς πρόβλημα ?2 - Έχετε τη δυνατότητα να αποταμιεύετε χρήματα στο τέλος του μήνα ?3 - Είστε ευχαριστημένοι από την καθημερινή κοινωνική σας ζωή ?4 - Έχετε πραγματοποιήσει τα όνειρα που είχατε ως παιδιά ?Αν οι απαντήσεις σας είναι ΟΧΙ τότε να θυμάστε ότι υπάρχει πάντα λύση. Το θέμα είναι είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι γι'αυτό ??? ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ να πετύχετε τους στόχους σας ποιοι θα ήταν αυτοί ???
apd453 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το ποστ μου θύμισε κάτι διαφημιστικά που μου έχουν αφήσει κατά καιρούς στο αμάξι του τύπου "χρωστάς σε όποιον έχει ΑΦΜ? θέλεις να βγάζεις 1000 ευρώ την ημέρα ματώνοντας τα από το σπίτι σου?" 5
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Να κάνω ένα abstract των όσων θα ακολουθήσουν .. Keywords : κλαψομουνης , ονειροπόλος , ανώριμος που δεν βλέπει την πραγματικότητα , αντι να βγεις να δουλεψεις καθεσαι και κλαίγεσαι στο Ιντερνετ , πρέπει να πιανεις την πετρα και να την στίβεις , κανε 2 δουλειες , δουλειες υπαρχουν για όποιον θέλει , οποιος θελει τα καταφέρνει..... Happy trolling...!! 1
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 @apd453 ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα. Υ.Γ ρε φίλε δε πιστεύω να σκάσεις τη μπόμπα
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το ποστ μου θύμισε κάτι διαφημιστικά που μου έχουν αφήσει κατά καιρούς στο αμάξι του τύπου "χρωστάς σε όποιον έχει ΑΦΜ? θέλεις να βγάζεις 1000 ευρώ την ημέρα ματώνοντας τα από το σπίτι σου?" Ναι και μενα χαχαχαχα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το ποστ μου θύμισε κάτι διαφημιστικά που μου έχουν αφήσει κατά καιρούς στο αμάξι του τύπου "χρωστάς σε όποιον έχει ΑΦΜ? θέλεις να βγάζεις 1000 ευρώ την ημέρα ματώνοντας τα από το σπίτι σου?" Εχει και αγγελια αναζητησης "συνεργατων" στο αναλογο section οπου υπαρχει ακριβως το ιδιο κειμενο. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα πριν κανα 2 βδομαδες την πηρε το ματι μου νομιζω. Απορω ποιοι δελεαζονται με τετοια κειμενα παντως... 1
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εχει και αγγελια αναζητησης "συνεργατων" στο αναλογο section οπου υπαρχει ακριβως το ιδιο κειμενο. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα πριν κανα 2 βδομαδες την πηρε το ματι μου νομιζω. Απορω ποιοι δελεαζονται με τετοια κειμενα παντως... όντως εδώ. το πούλο
apd453 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Που είναι ο ts? Απορω ποιοι δελεαζονται με τετοια κειμενα παντως... Εδώ η Ανίτα έχει βγάλει 10+ σεζόν στη τηλεόραση.
DrLo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ας δούμε λιγάκι την οικονομική κατάσταση σήμερα....1 - Τα εισοδήματα σας, σας επιτρέπουν να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας χωρίς πρόβλημα ?2 - Έχετε τη δυνατότητα να αποταμιεύετε χρήματα στο τέλος του μήνα ?3 - Είστε ευχαριστημένοι από την καθημερινή κοινωνική σας ζωή ?4 - Έχετε πραγματοποιήσει τα όνειρα που είχατε ως παιδιά ?Αν οι απαντήσεις σας είναι ΟΧΙ τότε να θυμάστε ότι υπάρχει πάντα λύση. Το θέμα είναι είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι γι'αυτό ??? ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ να πετύχετε τους στόχους σας ποιοι θα ήταν αυτοί ??? Αν οι απαντήσεις σας είναι ΟΧΙ τότε να θυμαστε ότι πιθανότατα είναι επειδή είστε άχρηστος γιατί ... - Δε μπορείτε να γράψετε ούτε ένα "διαφημιστικό" μόνοι σας - Γράφται με μικρή γραμματοσειρά - Δεν ξέρετε καν να χρησιμοποιείτε σωστά το bullets and numbering στο word - Έχετε αχρωματοψία ή δε σας κόβει ότι το τιρκουάζ στο γαλάζιο φόντο δε φαίνεται 3
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το ποστ μου θύμισε κάτι διαφημιστικά που μου έχουν αφήσει κατά καιρούς στο αμάξι του τύπου "χρωστάς σε όποιον έχει ΑΦΜ? θέλεις να βγάζεις 1000 ευρώ την ημέρα ματώνοντας τα από το σπίτι σου?" Το αυτό. Από την ορολογία περιμένω το παρασύνθημα να είναι κάτι με herbalife ή amway. 1
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 http://www.aggeliorama.gr/1/posts/21_%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1/223_%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/10368_%CE%96%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-2-%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1.html Την επόμενη φορά που θα μπει αγγελία εδώ για πυραμίδες, θα βρω και θα σκοτώσω εσένα, τη μάνα σου, τον πατέρα σου, τα αδέρφια σου, τη θεία σου, τους φίλους σου, τις πρώην σου, το ντελιβερά σου και τον ασφαλιστή σου. Θα φάω τα κατοικίδιά σου και θα ρίξω το αμάξι σου μέσα σε βόθρο, θα γκρεμίσω το σπίτι σου και θα χτίσω πατσατζίδικο με κονσομασιόν στη θέση του και θα γράψω το όνομά σου με σπρέη στο πάρκο στο Ζάππειο. Ευχαριστώ. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις