Superpie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε καποιο προγραμμα ωστε να μπορω να συνδεσω πανω του 3-4 λογαριασμους (διαφορετικους) emails χωρις να χρειαζεται να κανω login-logout συνεχεια για τον καθε λογαριασμο οπως κανω στους browsers.Να πω οτι εχω και δυο διαφορετικους λογαριασμους αλλα στην ιδια εταιρια, π.χ hotmail.com. Θα ηθελα να μπορω να κανω και τετοιους λογαρισμους login στο προγραμμα ωστε να παιρνω τα mail μου.Και να μπορει να κατηγοριοποιει τα καθε μηνυματα αναλογα με τον λογαριασμο.Δηλαδη τα μηνυματα του λογαριασμου No1 να πανε στον Α' φακελο και τα μηνυματα του λογαριασμου No2 ας πουμε στον φακελο Β' κ.ο.κ Υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα?
evoracing Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε το windows mail γίνετε εγκατάσταση μαζί με το messenger
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το POP Peeper έχει ακόμα το πρόβλημα με τα ελληνικά στο "Από" και "Προς". Τα βγάζει κινέζικα.
BritGreek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εδώ και χρόνια, Mozilla Thunderbird. Απλά υπέροχο, και φυσικά opensource. Υπάρχει και σε portable, το οποίο το βάζεις σε στικάκι και παίρνεις όλα τα mail σου από οπουδήποτε. http://www.mozilla.org/el/thunderbird/ 2
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 +1 για thunderbird. Το προτιμώ και από outlook.
anrim27 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το POP Peeper έχει ακόμα το πρόβλημα με τα ελληνικά στο "Από" και "Προς". Τα βγάζει κινέζικα. Ναι,υπαρχει ενα θεμα...αλλα δεν εχει να κανει με τα ελληνικα μαλλον γιατι κοιταω τωρα σε καποια εισερχομενα και βλεπω κανονικα το ονομα του αποστολεα γραμμενο με ελληνικα γραμματα.Σε καποια αλλα παλι βλεπω κινεζικα.
venumis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Thunderbird και απο εμένα, απλά για να γίνει τέλειο θέλει να του προσθέσεις και κάποια addons.
Acepower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Όπως τα Greek-English Dictionary και MinimizeToTray. Δεν θα τα έλεγα απαραίτητα βέβαια, άλλα χρήσιμα σίγουρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα