Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής. Σκέφτομαι να ιδρύσω μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ για εμπόριο. Ωστόσο, επειδή η γυναίκα μου είναι άνεργη, σκεφτόμουν να τη βάλω στην εταιρεία, ώστε να πληρώνει ΤΕΒΕ και να έχει ασφάλεια και σύνταξη. Συμφέρει αυτό που σκέφτομαι ή είναι καλύτερα να τη βάλω προστατευόμενο μέλος στη σφάλειά μου και τα λεφτά που θα έδινε στο ΤΕΒΕ, να τα δώσω σε ιδιωτικό συνταξιοδοτικό;

Δημοσ.

Αφου θα σε εσυ τεβε γιατι να πληρωνει και η γυναικα? Για μπας και παρει συνταξη? Χαχαχα

Καλυτερα ιδιωτικη

• Like 2
Δημοσ.

Αφου θα σε εσυ τεβε γιατι να πληρωνει και η γυναικα? Για μπας και παρει συνταξη? Χαχαχα

Καλυτερα ιδιωτικη

Και εγώ αυτό σκέφτομαι, γιατί μπορεί η δημόσια σύνταξη να είναι πιο εγγυημένη, αλλά από την άλλη δε συμφέρει

Δημοσ.

Και εγώ αυτό σκέφτομαι, γιατί μπορεί η δημόσια σύνταξη να είναι πιο εγγυημένη, αλλά από την άλλη δε συμφέρει

lolwut?

έτος:2012

χώρα: Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.

απο την αλλη πολυ θα ηθελα να μαθω τι απεγιναν τα χιλιαδες συμβολαια ζωης-συνταξης των ασφαλιστικων εταιριων που εκλεισαν πριν 2-3 χρονια.

anyway προτεινω κατι σε ασφαλεια εξωτερικου.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως.

Και σε τετοιους καιρους χαλεπους η ιδεα της ιδιωτικης ασφαλισης δεν ειναι οτι καλυτερο. Διοτι, το κρατος εχει βαρεσει κανονι αλλα προς το παρον πληρωνει-οπως πληρωνει-οτι πληρωνει, σε αντιθεση με μια ασφλαιστικη που οταν βρεθει στην ιδια οικονομικη θεση απλως βαραει κανονι και μην τον ειδατε τον Παναη.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανως.

Και σε τετοιους καιρους χαλεπους η ιδεα της ιδιωτικης ασφαλισης δεν ειναι οτι καλυτερο. Διοτι, το κρατος εχει βαρεσει κανονι αλλα προς το παρον πληρωνει-οπως πληρωνει-οτι πληρωνει, σε αντιθεση με μια ασφλαιστικη που οταν βρεθει στην ιδια οικονομικη θεση απλως βαραει κανονι και μην τον ειδατε τον Παναη.

Τότε πως εμπιστεύεσαι το μέλλον σου σε μια ιδιωτική εταιρεία? Είναι δυνατόν να ξέρεις τι μπορεί να γινει 40 χρόνια μετά?

Δημοσ.

Τότε πως εμπιστεύεσαι το μέλλον σου σε μια ιδιωτική εταιρεία? Είναι δυνατόν να ξέρεις τι μπορεί να γινει 40 χρόνια μετά?

Αν ρωτας εμενα προσωπικα, δεν το εμπιστευομαι :D

Ας το εμπιστευτουν αυτοι που ψαχνονται μια ζωη να "πιασουν την καλη" με διαφορα τεχνασματα και στο τελος παντα αφραγκοι μενουν.

Οι ιδιωτικες ασφαλιστικες καθε ειδους που βαρεσαν κανονι και χαθηκαν τα κεφαλαια του κοσμακη δεν ειναι αγνωστες περιπτωσεις, ειδικα στην Ελλαδα, οποτε δεν καταλαβαινω που το περιεργο...

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής. Σκέφτομαι να ιδρύσω μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ για εμπόριο. Ωστόσο, επειδή η γυναίκα μου είναι άνεργη, σκεφτόμουν να τη βάλω στην εταιρεία, ώστε να πληρώνει ΤΕΒΕ και να έχει ασφάλεια και σύνταξη. Συμφέρει αυτό που σκέφτομαι ή είναι καλύτερα να τη βάλω προστατευόμενο μέλος στη σφάλειά μου και τα λεφτά που θα έδινε στο ΤΕΒΕ, να τα δώσω σε ιδιωτικό συνταξιοδοτικό;

2 ΟΑΕΕ πλήρωνε ο πατέρας μου τις πολύ καλές παλιές εποχές. Στην Μονοπρόσωπη ΕΠΕ ένας δεν μπαίνει ;

Δημοσ.

Η Ιδιωτικές ασφάλειες προτείνοντε σε όσους έχουν χρήματα και ξέρουν οτι υπάρχει η πιθανότητα να μη τα ξαναδουν.

Ετσι όπως ειναι η κατάσταση αυτη τη στιγμη και με αρκετούς ασφαλισμένους να έχουν μείνει χωρις αποζημίωση από χρεοκοπία ιδιωτικων ασφαλειών, η περίπτωση "συνταξη" φαντάζει ουτοπία, είτε αφορά το δημόσιο, είτε τον ιδιωτικό τομέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...