Προς το περιεχόμενο

logitech web camera! driver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω να βρω driver για το μοντελο αυτο logitech V-UAM37, το λειτουργικο μου ειναι windows 8 enterprise x64..ειναι παλιο μοντελο...εχω δοκιμασει driver αλλα μου βγαζει σφαλμα συμβατοτητας...εαν ξερει καποιος αλλος καποιο τροπο να την εγκαταστησω!!

post-203237-0-00734500-1349810896_thumb.jpg

Δημοσ.

ψαχνω να βρω driver για το μοντελο αυτο logitech V-UAM37, το λειτουργικο μου ειναι windows 8 enterprise x64..ειναι παλιο μοντελο...εχω δοκιμασει driver αλλα μου βγαζει σφαλμα συμβατοτητας...εαν ξερει καποιος αλλος καποιο τροπο να την εγκαταστησω!!

Ρίξε μια ματιά εδώ !! :X

http://www.eightforums.com/tutorials/6832-compatibility-mode-use-windows-8-a.html

Δημοσ.

ακολουθησα το 3ο δρομο αλλα και παλι δεν την ¨αναγνωριζει" την webcam!

εχω στειλει μυνημα στο support της logitech... αλλα δεν βλεπω "φως"

το ccleaner δεν ξερω να το λειτουργω και φοβαμαι μην κανω καμμια πατατια! :fear:

υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο logitech ωστε να μπορει να διαβαζει ολες της webcam??

Δημοσ.

ακολουθησα το 3ο δρομο αλλα και παλι δεν την ¨αναγνωριζει" την webcam!

εχω στειλει μυνημα στο support της logitech... αλλα δεν βλεπω "φως"

το ccleaner δεν ξερω να το λειτουργω και φοβαμαι μην κανω καμμια πατατια! :fear:

υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο logitech ωστε να μπορει να διαβαζει ολες της webcam??

Δεν σου απάντησαν ακόμα ; Μην το φοβάσαι , κάνε την διαδικασία που λέει , δε θέλει πρόγραμμα , οι οδηγοί

πρέπει να πατήσουν για να δουλέψει !! :X

Δημοσ.

μου απαντησε η logitech χθες..δεν υπαρχει συμβατο driver για την συγκεκριμενη webcam!Δεν γινεται τπτ..ειναι νεκρη!οτι και να κανω δεν την "διαβαζει".δυστηχως!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...