coolerman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ψαχνω να βρω driver για το μοντελο αυτο logitech V-UAM37, το λειτουργικο μου ειναι windows 8 enterprise x64..ειναι παλιο μοντελο...εχω δοκιμασει driver αλλα μου βγαζει σφαλμα συμβατοτητας...εαν ξερει καποιος αλλος καποιο τροπο να την εγκαταστησω!!
ss13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ψαχνω να βρω driver για το μοντελο αυτο logitech V-UAM37, το λειτουργικο μου ειναι windows 8 enterprise x64..ειναι παλιο μοντελο...εχω δοκιμασει driver αλλα μου βγαζει σφαλμα συμβατοτητας...εαν ξερει καποιος αλλος καποιο τροπο να την εγκαταστησω!! Ρίξε μια ματιά εδώ !! http://www.eightforums.com/tutorials/6832-compatibility-mode-use-windows-8-a.html
coolerman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 εκανα το πρωτο που λεει αλλα τπτ..δεν την αναγνωριζει!!
ss13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 εκανα το πρωτο που λεει αλλα τπτ..δεν την αναγνωριζει!! Κάνε και τα υπόλοιπα να δούμε !!
coolerman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ακολουθησα το 3ο δρομο αλλα και παλι δεν την ¨αναγνωριζει" την webcam! εχω στειλει μυνημα στο support της logitech... αλλα δεν βλεπω "φως" το ccleaner δεν ξερω να το λειτουργω και φοβαμαι μην κανω καμμια πατατια! υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο logitech ωστε να μπορει να διαβαζει ολες της webcam??
ss13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ακολουθησα το 3ο δρομο αλλα και παλι δεν την ¨αναγνωριζει" την webcam! εχω στειλει μυνημα στο support της logitech... αλλα δεν βλεπω "φως" το ccleaner δεν ξερω να το λειτουργω και φοβαμαι μην κανω καμμια πατατια! υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο logitech ωστε να μπορει να διαβαζει ολες της webcam?? Δεν σου απάντησαν ακόμα ; Μην το φοβάσαι , κάνε την διαδικασία που λέει , δε θέλει πρόγραμμα , οι οδηγοί πρέπει να πατήσουν για να δουλέψει !!
coolerman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 μου απαντησε η logitech χθες..δεν υπαρχει συμβατο driver για την συγκεκριμενη webcam!Δεν γινεται τπτ..ειναι νεκρη!οτι και να κανω δεν την "διαβαζει".δυστηχως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα