traganeus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Έχω πάρει εδώ και κανα χρόνο μια καρέκλα MARKUS απο τα ΙΚΕΑ. Σήμερα μου χάλασε το μηχανισμός της ανάκλησης. Απ' οτι είδα ενα πλαστικό έχει σπάσει απο τον λεβιέ και δεν αλλάζει θέση για να κλειδώσει. Προσπάθησα να το φτιάξω με μια κόλλα στιγμής, αλλα είχε γίνει άχρηστη με τον καιρό που ούτε τα χέρια μου δεν κολλούσαν. Θα ανεβάσω και φωτό αύριο να μου πείτε την γνώμη σας για το αν μπορώ να το φτιάξω. Το θέμα είναι οτι είδα στο site της ΙΚΕΑ οτι η συγκεκριμένη καρέκλα έχει εγγύηση για 10 χρόνια αν δεν κάνω κάποιο λάθος. Απόδειξη δεν παίζει με την καμία. Υπάρχει περίπτωση να μου την φτιάξουν? Ή να πάρω ανταλλακτικό? Στο site τους δεν βρήκα κάποιο mail να ρωτήσω.
LiquidOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Χωρίς απόδειξη μάλλον απίθανο. Εκτός αν θυμάσαι ακριβώς την ημερομηνία αγοράς και μπορέσουν να τη βρουν στο αρχείο τους. Διεύθυνση e-mail θα βρεις στις πληροφορίες καταστήματος, αφού πρώτα επιλέξεις κατάστημα.
mary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 θα σου ελεγα πηγαινε κατευθειαν με το μηχανισμο στο χερι και θα στο αλλαξουν... Την αποδειξη θα τη θελουν προφανως μονο για την ημερομηνια που το πηρες και οχι για να επαληθευσουν οτι οντως το πηρες απο εκει. Ξερουν ποια ειναι τα δικα τους προιοντα και αν εχουν προχειρο θα σου δωσουν αμεσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα