Προς το περιεχόμενο

2 modems μαζι


warriorgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχή η δυνατότητα να συνδέσω στην ιδία τηλεφωνική γραμμή 2 modems ώστε να έχω για παράδειγμα ένα modem σε κάθε όροφο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι εκτός αν βγάζεις το ένα από τα δύο εκτός λειτουργίας όταν λειτουργεί το άλλο. Δεν μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα.

Αν θέλεις να έχεις ταυτόχρονα δίκτυο σε δύο ορόφους πρέπει να δεις άλλους τρόπους με ενσύρματο ή ασύρματο τοπικό δίκτυο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως ειπε ο φιλος απο πανω οχι δεν γινεται.θα συγχρονισει το ενα απο τα 2 και το αλλο θα δημιουργει προβλημα μεχρι που θα χασει συγχρονισμο κτλ κτλ.αν θες η θα ριξεις καλωδιο απο το ενα σημειο στο αλλο και θα βαλεις ενα acceess point για να δινεις ιντερνετ εκει η θα χρησιμοποιησεις ασυρματο η θα χρησιμοποιησεις powerline διαμεσω ρευματος δικτυο δηλαδη η θα χρησιμοποιησεις Repeater>δηλαδη θα παιρνεις ασυρματα και θα δινεις ασυρματα.

για την λυση me to utp αν εχεις 2 adsl router μπορεις το δευτερο με πατεντα να το κανεις access point για να μην χριαστει να πληρωσεις για access point.

 

αλλιως ναι το κλασσικο βαζεις το ενα και βγαζεις το αλλο adsl router.οχι απλα το κλεινεις αλλα καλο θα ειναι να βγαινει πανω απο την γραμμη για να μην τερματιζει η γραμμη πανω σε μια νεκρη συσκευη.αν σε βολευει αυτο ειναι το ευκολο και ανεξοδο.η αλλιως πηγαινοφερνεις το ρουτερ αν ειναι για μια δυο φορες και οχι για μονιμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...