sific Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΤΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!
arxaggelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 - Αφού πάρεις πτυχίο, μπορείς να δώσεις σε όποιο ΑΕΙ θέλεις. Οι κατατακτήριες αφορούν ήδη πτυχιούχους. - Η δυσκολία εξαρτάται από τη σχολή, αλλά γενικά δεν θεωρούνται πολύ εύκολες εξετάσεις. - Μην γράφεις με κεφάλαια. 1
DrLo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 - Αφού πάρεις πτυχίο, μπορείς να δώσεις σε όποιο ΑΕΙ θέλεις. Οι κατατακτήριες αφορούν ήδη πτυχιούχους. - Η δυσκολία εξαρτάται από τη σχολή, αλλά γενικά δεν θεωρούνται πολύ εύκολες εξετάσεις. - Μην γράφεις με κεφάλαια. Επίσης δεν έχουν κατατακτήριες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ όλα τα τμήματα. Κάποια κατατάσοθν τους υποψηφίους με βάσει βαθμό πτυχίου πχ
arxaggelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Επίσης δεν έχουν κατατακτήριες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ όλα τα τμήματα. Κάποια κατατάσοθν τους υποψηφίους με βάσει βαθμό πτυχίου πχ Δηλαδή πώς, απλά κάνεις άιτηση και αν έχουν πχ μια θέση και είσαι πρώτος σε βαθμολογία από τους υποψήφιους απλά μπαίνεις;
rizla7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 λίγο οφ-τοπικ... χωρίς να ξέρω σε τι ακριβώς αντικείμενο και τει εισαι ούτε προς τι αει κοιτάς, σκέψου καλά τι επιλογές έχεις για μεταπτυχιακά στο αντικείμενο σου για μεγαλύτερη εξειδίκευση. αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο που σπούδασες και έχεις τη δυνατότητα, μπορεί να είναι καλύτερα να εστιάσεις σε αυτό με 1-2 μεταπτυχιακά από το να ξαναμπείς σε άλλο ένα ελληνικό πανεπιστήμιο, με τα καλά και τα άσχημα του, για 3-4 χρόνια ακόμα. Δηλαδή πώς, απλά κάνεις άιτηση και αν έχουν πχ μια θέση και είσαι πρώτος σε βαθμολογία από τους υποψήφιους απλά μπαίνεις; για πολυτεχνεία, τεχνολογικές σχολές κτλ, έχω την εντύπωση πως θα έχει σίγουρα εξετάσεις μεταξύ των υποψηφίων.
DrLo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή πώς, απλά κάνεις άιτηση και αν έχουν πχ μια θέση και είσαι πρώτος σε βαθμολογία από τους υποψήφιους απλά μπαίνεις; Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά παλιά που το είχα ψάξει πχ το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ έκανε εξετάσεις ένω ένα άλλο ήταν με κατάταξη με βάση το βαθμό του πτυχίου. Ίσως να είχε και άλλα κριτήρια αλλά η λογική ήταν ότι καταθέτεις την αίτησή σου και επιλέγουν με βάση αυτή.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή πώς, απλά κάνεις άιτηση και αν έχουν πχ μια θέση και είσαι πρώτος σε βαθμολογία από τους υποψήφιους απλά μπαίνεις; Ναι στη σχολη μου δεν κοιτανε καν βαθμο γιατι τα ατομα που κανουν αιτηση ειναι ελαχιστα
archsatan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ναι στη σχολη μου δεν κοιτανε καν βαθμο γιατι τα ατομα που κανουν αιτηση ειναι ελαχιστα Μπορεί γιατί η σχολή σου είναι ΤΕΙ. Στα ΑΕΙ συνήθως -αν όχι πάντα- θέλουν να γράψεις τουλάχιστον το μισό σε κάθε μάθημα και ας μείνουν κενές θέσεις.
REDODIN7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί γιατί η σχολή σου είναι ΤΕΙ. Στα ΑΕΙ συνήθως -αν όχι πάντα- θέλουν να γράψεις τουλάχιστον το μισό σε κάθε μάθημα και ας μείνουν κενές θέσεις. Πολυ πιθανο, επισης ειχα ακουσει δεν ειμαι συγουρος οτι καποια αδελφα πανεπιστημια ειχαν μεταξυ τους δικο τους "κωδικα" για τις κατακτηριες.
bingo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Στο δικό μου ΑΕΙ πιο παλιά είχε εξετάσεις σε 3 βασικά μαθήματα του πρώτου έτους όπου αν τα πέρναγες δεν τα έδινες και στις εξεταστικές μετά. Αργότερα το κάνανε με βάση το βαθμό πτυχίου. Κοίτα στα site των σχολών που θες, να δεις τι θέλει το καθένα. Χρονικά δεν ξέρω αν τα προλαβαίνεις για φέτος, μπορεί, πάντως συνήθως γίνεται καλοκαίρι - φθινόπωρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα