Προς το περιεχόμενο

καταχωρηση ενος forum στο google


TSITSI58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε πως μπορω να καταχωρησω ενα forum που εφτιαξα σε μηχανη αναζητησης του google ,η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω πολλα και προσπαθω μεσω webmaster tools του google το οποιο μου δινει κατι αρχεια αλλα δεν ξερω που να τα βαλω στην σελιδα μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η καταχώριση της διεύθυνσης μιας ιστοσελίδας στο Google είναι πολύ απλή διαδικασία χωρίς να χρειάζεται να προσθέσεις κάποιον κώδικα σε αυτήν. Ακολούθησε απλά τα βήματα του how-to Πώς να προσθέσετε την διεύθυνση της ιστοσελίδας στο Google search [+screenshots]

 

Όμως θα σε συμβούλευα να μάθεις πώς να μπορείς να προσθέτεις κώδικα HTML στο φόρουμ σου γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το κάνεις. Για παράδειγμα, αν θελήσεις στο μέλλον να προσθέσεις το Google Analytics στο φορουμ σου ώστε να μπορείς να παρακολουθείς την επισκεψιμότητα του θα χρειαστεί να επικολλήσεις μερικές γραμμές κώδικα που σου δίνει το Google. Μια άλλη συνηθισμένη περίπτωση είναι η χρήση λειτουργιών του Facebook ή του Google+ όπως likes, comments, sharings κτλ. που επίσης απαιτούν επικόλληση γραμμών HTML κώδικα στο φόρουμ σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...