enas_bibikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αναρωτιέμαι γιατί εκεί που δουλεύω μας χρωστάει ήδη 2 μήνες και δεν βλέπω φως.......... Sent from my iPad using Insomnia
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 σχεδόν όσους ξέρω όχι. η εξαίρεση είναι να πληρώνεσαι στην ώρα σου
ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Καλα μας δουλεύεις ρε φίλε...έχεις δουλειά...θέλεις να πληρώνεσαι κιολα; 4
alexis333 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IlKzjKtzPJM 4
headbanger Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 κάθε 2η Παρασκευή... χωρίς διάθεση για τρολλ, άμα σε πέρνει κάντην... βλέπω όλο και περισσότερα τοπικ με ανάλογο περιεχόμενο και απελπίζομαι.. όχι για μένα αλλά για αυτούς που άφησα πίσω....
Kain Origin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 2 μήνες; Τυχερός είσαι. Αν δούλευες στο e-shop.gr θα σου χρώσταγαν κανένα πεντοχίλιαρο... Τουλάχιστον αν ζητήσεις κανένα μικροποσό σε ώρα ανάγκης σου το δίνουν; Γιατί αυτοί που ανέφερα, πέρα βρέχει, σε αφήνουν να κόψεις το λαιμό σου... Όντως αν σε παίρνει κάν'την για καμιά Αυστραλία. Όταν θα έχω εγώ τη δυνατότητα πάντως, όπου φύγει φύγει χωρίς δεύτερη σκέψη.
kapodistrias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τότε ΓΙΑΤΙ δουλεύετε???????? Θέλω να πω αν δεν κερδίζετε κάτι εσείς κακό κάνετε στου υπόλοιπους. Ο εργοδότης αν δε βρει κανένα θα αναγκαστεί να πληρώσει. 1
parsifal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Πληρώνομαι στην ώρα μου. Αλλά στο μεταξύ έφαγα και μία μείωση μισθού 20%/σύναψη επιχειρησιακής σύμβασης. Με ταρακούνησε, δε λέω, αλλά είναι δυστυχώς πιθανόν το δεύτερο να κατέληξε αναγκαία συνθήκη για να εξακολουθεί να συμβαίνει το πρώτο.
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Η ερώτηση απευθύνεται μόνο σε υπαλλήλους; Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, και για το 2012 έχω πληρωθεί μέχρι και τον Απρίλιο, ενώ μου χρωστάνε και το μεγαλύτερο μέρος του 2011 και κάτι ψιλά από το 2010.
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τότε ΓΙΑΤΙ δουλεύετε???????? Θέλω να πω αν δεν κερδίζετε κάτι εσείς κακό κάνετε στου υπόλοιπους. Ο εργοδότης αν δε βρει κανένα θα αναγκαστεί να πληρώσει. Μέχρι τότε, τις κοιλιές στον ήλιο!
kapodistrias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εάν η εργασία δεν προσφέρει κάποια παραπάνω εμπειρία στο χρόνο και απλώς γίνεται για το motivation δεν νομίζω να έχει και πολύ νόημα. Και εγώ εργάζομαι "εθελοντής" αλλά έχω άλλα πλεονεκτήματα όπως: εμπειρία, επαφή με κάποιους σημαντικούς ανθρώπους κτλ. Το να διαμαρτύρεστε εδω πέρα δεν καταφέρνετε κάτι. Κάντε ΚΑΤΙ. Είτε ψάξτε για αλλού είτε απαιτείστε τα δικαιώματα σας, είτε κάντε καταγγελία...κάτι.
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Πληρώνομαι στην ώρα μου, δεν πληρώνω στην ώρα μου, γιατί αν το κάνω θα μετράω ώρες ζωής από την ασιτία και φυσικά τα λεφτά που πληρώνομαι δεν φτάνουν ούτε για μία ώρα, γιατί έφαγα δύο απανωτές περικοπές τα δύο τελευταία χρόνια, της τάξεως του 20% και μου κόπηκαν και τα ημεροσμίσθια που πληρωνόμουν τα Σ/Κ και αντικαταστάθηκαν με ρεπό. Συνεπώς έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο να καταναλώνω αέρα κοπανιστό. Ας είναι καλά το επίδομα γονέα, το οποίο κι αυτό έχει καταρρεύσει.
*nenya* Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχω πληρωθεί για τον Σεπτέμβρη...όπως φαίνεται θα δουλέψω και τον Οκτώβρη και βλέπουμε τί θα γίνει στο τέλος του μήνα.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αυτο το να μην πληρωθω δεν παιζει. Ευτυχως οπου και αν εχω δουλεψει η καθυστερηση πληρωμης ηταν μεγιστο 1 εβδομαδα. Βεβαια δεν αφηνω περιθωρια και στον εκαστοτε εργοδοτη να μην με πληρωσει γιατι απαξ και δεν πληρωθω μου πανε ΟΛΑ πισω, κυριολεκτικα και σιγουρα δεν ειμαι για τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα