stavi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ξέρω ότι κανένας δε θα θελήσει να συμμετάσχει αλλά είχα μια ιδέα... i have a dream που λέει και ο Λουθερ Κινγκ.... Λοιπόν, καθώς κατέβαινε με το λεωφορείο.... το αυτοκίνητο αποτελεί πλεον περασμένο μεγαλείο με τις αυξήσεις στη βενζίνη... σκεφτόμουνα τί θα έκανα αν είχα λεφτά.... θα παρακολουθούσα γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά και θα πήγαινα γίογκα, πιλάτες pole dance, κολύμβηση και ότι άλλο ήθελα. Δεν υπάρχει όμως σάλιο και προσπαθώντας κάτι για να θυμηθώ ... αποκοιμήήήήθηηηκαααα.. λάθος, και προσπαθώντας να βρω μια λύση... λεω "του πούστη θα πρέπει να μπορώ να βρω μια λύση να κάνω αυτά που αγαπώ και χωρίς λεφτα.." άλλωστε, ως γνωστών, τα λεφτά δεν είναι το παν.... Φυσικά θα μπορούσα να ασχοληθώ με όλα αυτά μόνη μου στο σπίτι, αλλά με πιάνει κατάθλιψη και δεν έχει πλάκα, ή αλλιώς θα μπορούσα να τρέχω στα αναγνωστήρια και τις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων, αλλά και πάλι..... μόνη περπατώ σκεφτική και βιτρίνες κοιτάω, μα πίσω θέλω να ρθω, να σου πω πως πολύ σ'αγαπάω...κλεινω πόρτες βάζω μπρος ααααα, και δεν ξέρω αλήθεια που πάω.... (Σοφία Αρβανίτη) Για να καταλήξω λοιπόν,.. θα ενδιαφερόσασταν να φτιάχναμε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα; όπως εκμάθηση ξένων γλωσσών, γυμναστική, paint ball, jogging ή δεν ξέρω γω τί άλλο; κάποια στιγμή θέλω να φτιάξω ένα site (στα παραπάνω να προστεθεί και η κατασκευή ιστοσελίδων, εγγραφή σεναρίων... θεατρικων παραστάσεων...κτλ, κτλ ) στο οποίο τα μέλη να βρίσκουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα προκειμένου να τα κάνουν μαζί... Στη Γερμανία υπάρχει αντίστοιχο φόρου-εφημερίδα, στο οποίο κάποιος πρόσφερε τις γνώσεις του προκειμένου καποιος άλλος να του μάθει κάτι άλλο. Για παράδειγμα εγώ έκανα μαθήματα ελληνικών και μου κάναν μαθήματα γερμανικών. Αλλοι δίδασκαν κιθάρα και ζητούσαν πιάνο... και παέι λέγοντας. Αξίζει τον κόπο... Θα θελα να μπορούσα να οργανώσω κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Αυτά...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πλακα πλακα με 1.000.000 ανεργους δεν ειναι κακη ιδεα να αρχισουν να γεμιζουν το χρονο τους καπως ετσι Φυσικα στην Ελλαδα δεν θα γινει ποτε και αν γινει θα συμετεχουν ελαχιστοι τους οποιους ολοι οι αλλοι θα τους αντιμετωπιζουν σαν καθυστερημενους. 1
stavi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ότι δε θα γίνει τώρα στα κοντά, το πιστεύω, παρόλαυτα... όταν κάποια στιγμή θα γίνει μόδαν θα θελουν όλοι να συμμετέχουν και θα τα θεωρούν και πολύ ιν.. οι Έλληνες πάνε πάντα σαν τα πρόβατα, είναι να μη γίνει η αρχή... πάντως εγώ επιμένω, αν γουστάρει κανείς να διαβάζουμε παρέα, όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα, ας το πει, ή αν θέλει να πάμε για τρέξιμο στην παραλία, πάλι να το πει.. τώρα εσείς θα λέτε ότι μαλακία σας κατέβει, αλλά δεν πειράζει...
viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ξέρω ότι κανένας δε θα θελήσει να συμμετάσχει αλλά είχα μια ιδέα... i have a dream που λέει και ο Λουθερ Κινγκ.... Λοιπόν, καθώς κατέβαινε με το λεωφορείο.... το αυτοκίνητο αποτελεί πλεον περασμένο μεγαλείο με τις αυξήσεις στη βενζίνη... σκεφτόμουνα τί θα έκανα αν είχα λεφτά.... θα παρακολουθούσα γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά και θα πήγαινα γίογκα, πιλάτες pole dance, κολύμβηση και ότι άλλο ήθελα. Δεν υπάρχει όμως σάλιο και προσπαθώντας κάτι για να θυμηθώ ... αποκοιμήήήήθηηηκαααα.. λάθος, και προσπαθώντας να βρω μια λύση... λεω "του πούστη θα πρέπει να μπορώ να βρω μια λύση να κάνω αυτά που αγαπώ και χωρίς λεφτα.." άλλωστε, ως γνωστών, τα λεφτά δεν είναι το παν.... Φυσικά θα μπορούσα να ασχοληθώ με όλα αυτά μόνη μου στο σπίτι, αλλά με πιάνει κατάθλιψη και δεν έχει πλάκα, ή αλλιώς θα μπορούσα να τρέχω στα αναγνωστήρια και τις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων, αλλά και πάλι..... μόνη περπατώ σκεφτική και βιτρίνες κοιτάω, μα πίσω θέλω να ρθω, να σου πω πως πολύ σ'αγαπάω...κλεινω πόρτες βάζω μπρος ααααα, και δεν ξέρω αλήθεια που πάω.... (Σοφία Αρβανίτη) Για να καταλήξω λοιπόν,.. θα ενδιαφερόσασταν να φτιάχναμε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα; όπως εκμάθηση ξένων γλωσσών, γυμναστική, paint ball, jogging ή δεν ξέρω γω τί άλλο; κάποια στιγμή θέλω να φτιάξω ένα site (στα παραπάνω να προστεθεί και η κατασκευή ιστοσελίδων, εγγραφή σεναρίων... θεατρικων παραστάσεων...κτλ, κτλ ) στο οποίο τα μέλη να βρίσκουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα προκειμένου να τα κάνουν μαζί... Στη Γερμανία υπάρχει αντίστοιχο φόρου-εφημερίδα, στο οποίο κάποιος πρόσφερε τις γνώσεις του προκειμένου καποιος άλλος να του μάθει κάτι άλλο. Για παράδειγμα εγώ έκανα μαθήματα ελληνικών και μου κάναν μαθήματα γερμανικών. Αλλοι δίδασκαν κιθάρα και ζητούσαν πιάνο... και παέι λέγοντας. Αξίζει τον κόπο... Θα θελα να μπορούσα να οργανώσω κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Αυτά... 9
stavi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 φοβερή γυμναστική το pole dance, θεωρώ ότι τελευταία έχει ξεφύγει από τον αισθησιακό χορο-στριπτιζ, του καμπαρέ... οι διαγωνισμοί στο αθλημα αυτό το αποδεικνύουν
johnieXoX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 η ιδέα είναι πολύ καλή και ήδη γίνονται τέτοιες προσπάθειες σε κάποια στέκια το μόνο πρόβλημα που βρίσκω εγώ είναι η έλλειψη χώρου πες ότι μαζεύεις 10 άτομα να μάθετε γερμανικά, που τους βάζεις;; 1
panosno1com Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 γενικα μιλωντας θα ηθελα να κανω κατι τετοιο αλλα τι γνωσεις μπορω να μεταδωσω/ανταλλαξω/οτιδηποτε_ρημα_κολλαει σε αντιστοιχια ; Ειναι πολυ καλή ιδεα παρολα αυτα και σε αυτους τους καιρους η συλλογικοτητα χρειαζεται..! 1
mastor10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 μαθε με ναυτιλιακα να σου μαθω ηλεκτρολογια ;P
stavi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 η ιδέα είναι πολύ καλή και ήδη γίνονται τέτοιες προσπάθειες σε κάποια στέκια το μόνο πρόβλημα που βρίσκω εγώ είναι η έλλειψη χώρου πες ότι μαζεύεις 10 άτομα να μάθετε γερμανικά, που τους βάζεις;; δόξα του Θεό που στην Ελλάδα, έχουμε 300 μέρες το χρόνο ηλιοφάνεια. Ίσως πρέπει να αναπτυχθεί κι άλλο κίνημα, αυτό του να την αράζεις έξω, στα πάρκα και στις πλατείες. όπως και να χει, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και κάποιος χώρος, μια στο σπίτι του ένα μια στο σπίτι του άλλου, αλλά ακόμα κι αν κανεις δεν είναι διατεθημένος να καλέσει στο σπίτι του 10 αγνώστους αρχικά, και το καταλαβαίνω, μπορείς να πας για έναν καφέ στα σταρμπακσ.. αλλώστε το μάθημα θα γίνεται σε χαλαρούς ρυθμούς ίσα να δώσεις έναν ευχάριστο τόνο κι ένα κίνητρο να λύσεις 5-6 ασκήσεις μόνος σου στο σπίτι και να τις διορθώσεις παρέα με τους άλλους, να μιλήσεις για γερμανική λογοτοχνεία, ή να σε βοηθήσουν να γράψεις 2-3 πραγματάκια, να πεις μια πρόταση... βλέποντας και κάνοντας απο το να πηγαινεις για καφέ πάντως και να μην έχεις τί να συζητήσεις ή να σχολιάζεις τα μπαλκονια της αλλης, καλύτερα μου φαίνεται
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Stavi μου σε πρόλαβαν οι αναρχικοί του Ιλίου! Για πάρτε μια ιδέα απ'το πρόγραμμα μαθημάτων μήπως ενδιαφέρεται κανείς: http://thersitis.esp...=174&Itemid=138 (edit: το πρόγραμμα δεν γνωρίζω αν είναι ίδιο και φέτος γιατί κατά καιρούς κολλάνε αφίσες που αναφέρουν κι άλλες δραστηριότητες. Όποιος ενδιαφέρεται ας τους στείλει πχ κανα mail για info.) 1
Pintsie Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ενδιαφέρον! Στο παρελθόν είχα πετύχει ένα site που είχε κάτι παρόμοιο. Νομίζω δεν ήτα ελληνικό.
black_widow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τρέχουν κάποια προγράμματα για εκμάθηση ξένων γλωσσών, μουσικής , κοινωνικού φροντιστηρίου κ.λ.π. από ΜΚΟ που έχουν τα πεντάμηνα απασχόλησης. Δεν ξέρω τι διαδικασία θέλει για να μπεις. Π.χ. http://www.unescopireas.gr/el/menumathimatar.html Ένα ενδιαφέρον ξένο site που ανακάλυψα προσφάτως για free courses : http://alison.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα