Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να κάνω μια αγορά από το aggeliopolis.gr, και ο πωλητής μου ζητάει πληρωμή μέσο paypal.

Είναι ασφαλής μια τέτοια κίνηση; Και αν γίνει μπορώ να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που γίνει η στραβή?

Δεν μου στείλει προϊόν

Η το προϊόν πού θα πάρω έχει μέσα "τούβλο"

Επεξ/σία από spyros83
Δημοσ.

Διχως να ειμαι σιγουρος αν κανεις τετοια κινηση να στειλεις λεφτα σε paypal να μην το κανεις με donate, γιατι αν γινει καμια στραβη δεν εισαι καλυμμενος..

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε paypal απλα το διαβασα καποτε σε ενα ποστ εδω στο ινσομνια καποιος εκανε συναλλαγη μεσω paypal και τα εστειλε μεσω donate. Αλλα μετα την πατησε και δεν εβγαλε ακρη δεν το καλυπτε γιατι του ειπαν οτι εσυ τα χαρισες τα λεφτα.

Ελπιζω να τα λεω σωστα

Δημοσ.

Καλώς η κακός παιδιά την πληρωμή λέω να την προχωρήσω ... :mellow:

Η πληρωμή θα γίνει στο e-mail που μου έχει δώσει μέσα από το paypal... Το χέρι με χέρι δεν είναι εφικτό!

Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνει η στραβή πως θα αποδείξω ότι λέω την αλήθεια?

Δημοσ.

Αν γινει η στραβη οπως λες ακολουθείς την διαδικασια που προβλέπει το παυπαλ.

Τα χρηματα μεσω παυπαλ θα τα στείλεις ως "Goods" εμπορεύματα, αν φυσικά ειναι, γιατι για οτιδήποτε αλλο δεν αποζημιώνεσαι.

Δημοσ.

Αν γινει η στραβη οπως λες ακολουθείς την διαδικασια που προβλέπει το παυπαλ.

Τα χρηματα μεσω παυπαλ θα τα στείλεις ως "Goods" εμπορεύματα, αν φυσικά ειναι, γιατι για οτιδήποτε αλλο δεν αποζημιώνεσαι.

Όταν λες "ακολουθείς την διαδικασια που προβλέπει το παυπαλ" τι θες να πείς? Γιατί έχω διαβάσει ότι φτάνουν σε σημείο να ζυγίζουν το προϊόν στο ταχυδρομείο η να παίρνουν βίντεο κατά την παραλαβή και στο unboxing εκεί . . .

Δημοσ.

Όταν λες "ακολουθείς την διαδικασια που προβλέπει το παυπαλ" τι θες να πείς? Γιατί έχω διαβάσει ότι φτάνουν σε σημείο να ζυγίζουν το προϊόν στο ταχυδρομείο η να παίρνουν βίντεο κατά την παραλαβή και στο unboxing εκεί . . .

Η διαδικασία ειναι συγκεκριμένη. και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που αναφερεις, υπάρχει σχετικό θεμα εδω στο ινσομνια.

http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/page__st__1860__hl__paypal#entry4934603

http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/page__st__4800#entry5012119

..και παυπαλ

https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=h3DsQ5rJS8flP23rpCL92Q21qYrhGwcLvWr2wKf14R4xywLmT6Qk!-1587296128?_dyncharset=UTF-8&_dynSessConf=-836358690664349411&t=searchTab&dosearch=true&locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=GR&cmd=_help&serverInstance=9004&searchstring=Open+a+dispute+

Δημοσ.

Παιδιά αν δεν μου στείλει το πακέτο ρωτάω πως θα πείσω το PayPal ότι είναι απάτη η μου το στείλει και έχει μέσα άλλο αντικείμενο μέσα ...

Έχω κάνει την πληρωμή σαν Goods όπως μου είπατε και έγραψα και απο κάτω ότι ήταν για αγορά αντικειμένου.

Δημοσ.

Τελικά έγινε αυτό που φοβόμουν, με τα την πληρωμή δεν απαντάει καν στα e-mail εκεί που απαντούσε άμεσα ! Ούτε καν μου έστειλε το προιόν με tracking number που έλεγε

Έκανα open case στο paypal και του έχω στείλει 3 μηνύματα και δεν απαντάει σε κανένα απο τα 3! ( στο paypal open case ) Με e-mail έγινε η όλη άλλη επικοινωνία!

Στο Open Case γράφει αυτό

Status

Didn't get your item? Usually, the easiest way to figure out what happened is to ask the seller. Describe the problem for them in the form below.

You can escalate this dispute to a claim any time between 10/21/2012 19:39 GMT+03:00 and 11/5/2012 16:18 GMT+02:00.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιο για το τί πρέπει να κάνω απο εδώ και πέρα ώστε να πάρω τα χρήματά μου πίσω?

Υ.Γ. Αυτό το άτομο είχε την αγγελία του στο aggeliopolis.gr αλλά από ότι έψαξα είναι μέλος και εδώ!!! Επικοινώνησα και με τους διαχειριστές του aggeliopolis.gr γιατί μετά την πληρωμή κατέβασε την αγγελία του αμέσως και μου είπε ότι χρειαστώ θα το δώσουν στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εάν γίνει καταγγελία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιος θέλει ας βοηθήσει όποιος θέλει να ποστάρει και να λέει γιατι αγόρασες ενώ είχες υποψιαστεί την δουλεία κτλπ κτλπ δεν βοηθάνε τώρα την κατάσταση.

Δημοσ.

Ετσι και αλλιώς πήγαινες για να τα χάσεις. Σε 5-6 μέρες κανε claim και άσε το παυπαλ να αποφασίσει.

Καλή τύχη

Παρεμπιπτόντως σε ποια χωρα ηταν αυτός ξερεις?

Δημοσ.

Ετσι και αλλιώς πήγαινες για να τα χάσεις. Σε 5-6 μέρες κανε claim και άσε το παυπαλ να αποφασίσει.

Καλή τύχη

Παρεμπιπτόντως σε ποια χωρα ηταν αυτός ξερεις?

Ρε φίλε υπήρχε η υποψία, δεν είναι ότι πήγαινα να τα χάσω, αν ήταν έτσι θα του έκανα τραπεζική κατάθεση και όχι χρήση paypal! Σε κάθε συναλλαγή έχεις ένα ρίσκο.

Είναι από Κύπρο η τουλάχιστον έτσι λέει. Θα πρέπει να γράψω κάτι εγώ στο paypal? Η εκεί στα μηνύματα που στέλνω στον αγοραστεί τώρα και δεν απαντάει;

Αν γίνει η στραβή το μόνο σίγουρο είναι θα τον στείλω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!!! Γιατί και οι διαχειριστές του aggeliopolis είπα θα δώσουν την αγγελία αλλά και όλη η συνομιλία είναι στα e-mails!

Τεσπά, αν δεν απαντήσει στις ερωτήσεις μου τμέχρι το πέρας των ημερών που έδωσε το paypal τι θα γίνει? Εχω ελπίδες να με πιστέψει το paypal η όχι?

Δημοσ.

απ οσο ξερω το Paypal παντα κρινει υπερ του αγοραστη δηλαδη εσενα,μην τρελαινεσαι και δωσε το χρονο να επεξεργαστουν το αιτημα σου.βαλε τη λεξη paypal scam στο youtube kai θα δεις πως ολα τα σκαμ γινονται απο τους αγοραστες.απο τα λιγα που ξερω αν ζητησεις στο paypal τα λεφτα απο ενα transaction που δεν εγινε τα παιρνεις.λειτουργουν παντα υπερ του αγοραστη,και πολλοι το εκμεταλλευονται.ειδικα απο τη στιγμη που ο αλλος δεν απαντα στα μειλ σου,και δεν εχει βαλει tracking number.ενημερωσε για την εξελιξη.

Δημοσ.

Dear ....,

Your seller has requested that this dispute be escalated to a claim. PayPal

may review any communication you've had with the seller in the Resolution

Center and contact you for additional information.

If we contact you for more information, please respond within the

timeframe. If you do not respond within the timeframe, the case may be

closed and decided in the seller's favor.

-----------------------------------

Transaction Details

-----------------------------------

.

.

.

Yours sincerely,

PayPal

Επίσης έδωσε και την παρακάτω απάντηση στα paypal μηνύματα που του έστειλα :

10/19/2012 11:46 GMT+03:00 - PayPal: Seller escalated this dispute to a Claim.

10/19/2012 11:46 GMT+03:00 - Seller: hi,please refund him cause there was a problem with the console and i didnt want to steal his money!! i didnt have internet to contact him these days!! send him back his money as soon as possible

Status

This item not received dispute has been escalated to a claim.

We requested additional information from the seller about this transaction.

What happens next

The seller has been asked to respond by Oct 29, 2012. Once we receive the information, we'll continue our review of this case.

If you've resolved this problem, you can cancel this claim anytime.

If you received the item but it's different than you expected, you can change your reason for this claim.

Ακόμη γράφει και αυτό, τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα;

Δημοσ.

δεν τα χανεις τα λεφτα φιλε,σε μερικες μερες θα τα εχεις οπως φαινεται,προχωρησε την υποθεση αυτος ωστε να παρεις πιο γρηγορα τα λεφτα και εγραψε και το λογο οποτε θα σου επιστραφουν συντομα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...