Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

χε χε χε... σας ευχαριστω για ολα τα σχόλια, αλλα σου ξανα λεω φιλε μου, ειναι 3 φωτογραφίες με διαφορετικο exposer που με ενα πρόγραμμα (photomatrix) την κανεις οπως θες.

οσοι έχετε την καλη διάθεση μπορείτε να δειτε και της υπόλοιπες φωτογραφίες του διαγωνισμού και να κάνετε Like :)

http://www.appleworldhellas.com/index.php?/files/file/280-nature/

Δημοσ.

σκοπος του διαγωνισμου δεν ειναι να κερδισει η καλυτερη φωτο?ή μηπως να κερδισει αυτος που θα καταφερει να μαζεψει με περισσοτερα like απο γνωστους και αγνωστους παρακαλωντας?

γιατι αν ειναι το πρωτο εγω δεν μπορω να στερησω απο την καλυτερη φωτο το βραβειο..

ασε που η δικια σου δεν μαρεσει καν,τινγκα στα εφε ειναι..το οτι ξερουμε να κανουμε καποια πραγματα σε ενα προγραμμα δεν σημαινει οτι τα κανουμε ολα στην ιδια φωτογραφια..

Δημοσ.

φιλε Ahigh_forvalue σκοπος ειναι να κερδίσει η καλύτερη φωτογραφία, αλλα δυστυχώς παιζουν μεγάλο ρολο τα like απο γνωστούς και αγνώστους. Φυσικά εσυ θα επιλέξεις που θα κανεις like.

Σεβομαι οτι δεν σου αρέσει η δικη μου αλλα να σου πω οτι δεν ειναι τιγκα στο εφε οπως λες, και επίσης ειναι πραγματική.

Φιλε Toufas απο την στιγμή που γίνεται συζήτηση δεν νoμiζω να ειναι spam!

Δημοσ.

Σκοπός είναι να κερδίσει η photo με τα περισσότερα like. ΟΧΙ η πιο όμορφη. Τί δεν καταλάβατε; Όλο έτσι είναι αυτού του τύπου οι διαγωνισμοί. :P Νικάει αυτός/ή που έχει τους πιο πολλούς γνωστούς/αγνώστους για να ψηφίζουν.

Btw, μου βγήκαν τα μάτια με την photo. Ένιωσα σαν νά'μουν μεθυσμένη κ να ζαλίζομαι. Μάλλον οι original photos θά'ταν πιο καλές..

• Like 1
Δημοσ.

χε χε χε... σας ευχαριστω για ολα τα σχόλια, αλλα σου ξανα λεω φιλε μου, ειναι 3 φωτογραφίες με διαφορετικο exposer ...

Το κατάλαβα .... γι' αυτό άλλωστε και ο πληθυντικός

Δημοσ.

διοτι περναγε και το επιασε στην 2 φωτο

λολ

τραγικο

νομιζα οτι ηταν παρκινγκ εκει.

γιατι δε ξαναεβγαλες φωτο?

με τριποδο ησουνα?

Δημοσ.

λολ

τραγικο

νομιζα οτι ηταν παρκινγκ εκει.

γιατι δε ξαναεβγαλες φωτο?

με τριποδο ησουνα?

δεν προλαβαινε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...