escada Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 λόγο οτι έχω την κυρία της φωτογραφίας μου στο σπίτι, θέλω να βάλω ενα φίλτρο στο psu. Αλλά δεν θέλω να δόσω 10ευρο... αν βάλω φίλτρο απο απορροφητηρα θα γίνει δουλειά?
whocares Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Φίλτρο απο απορροφητήρα όχι. Είναι αρκετά χοντρό και θα δημιουργεί εμπόδιο στην εισοδο του αέρα. Επίσης δεν δίνεις 10ευρώ για ένα φίλτρο σε καμία περίπτωση. http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/996/Cooltek-Mesh-Fan-Filter-140mm-Black Ενα απλό παράδειγμα είναι το παραπάνω. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου και να σου κόψουν ένα κομμάτι σήτας.
escada Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 3.90+5 (τουλάχιστον) μεταφορικά για Βόλο = 8,90 τι σήτα ακριβός?
whocares Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Σου έδειξα ένμα κατάστημα δεν είναι απαραίτητο να το πάρεις απο εκεί. Σήτα μεταλλική με ψιλή πλέξη. Ζήτα το και θα έχει σίγουρα να σου δώσει ένα κομμάτι
escada Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 φίλε το έχω ψάξει και όλα τα καταστήματα εκτός απο e-shop και multirama έχουν μεταφορικά που δεν αξίζουν. θα ρωτήσω αύριο για σήτα, σε ευχαριστώ.
GothmogGr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809439 Παρε 2 - 3 να έχεις και ανταλλακτικά!!
άδικος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα συμφωνήσω με τη σήτα, μιας & ο λόγος που το θέλεις δεν είναι η σκόνη. Δε βρίσκω λόγο να μειώσεις τη ροή αέρα & να μπουκώσεις τον ανεμιστήρα όπως κάνουν τα κλασικά φίλτρα για υπολογιστή.
escada Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 αυτό το φίλτρο πάντος χθές δεν υπήρχε . με αυτό θα υπάρχει τόσο θέμα στην ροή του αέρα? αλλά για την σήτα μου άρεσε η ιδέα και μπορώ να τσιμπίσω απο την δουλειά μου μια πολύ πιο ωραία (σύντομα θα μπουν εικόνες στο case-moding)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα