Προς το περιεχόμενο

στατιστικα γραμμης


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια γεια σας αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης μου ειμαι forthnet μεσω ΧΕΓ επειδη εχω και γραμμη ΟΤΕ εκει κλειδωνω στα 15-16 mbps μπορει να παει παραπανω η γραμμη?

post-85286-0-86377600-1350212549_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θεωρητικα ναι θα μπορουσες να ειχες και 18 Mbit αλλα α.ο οτε δινει 9margin β.κανεις δεν σου εγγυαται ποτε οτι θα πετυχεις το μεγιστο θεωρητικο.επισης το fast path που εβαλες σου ριχνει λιγο την ταχυτητα sync.και εννοειται οτι με αυτα τα νουμερα δεν πιανεται καν βλαβη.εκτος αν φταιει κατι μεσα στο σπιτι οποτε εκει θελει δοκιμες σε κεντρικη πριζα χωρις τηλεφωνα κτλ.

επισης αν δεν πιανουν τα χερια σου απλα βγαλε ολα τα τηλ απο πανω να δεις αν θα αλλαξει κατι.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.αν πιανουν τα χερια σου μπορεις ακομα και στον κατανεμητη να δοκιμασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειμαι λιγο ιδιαζουσα περιπτωση στο σπιτι μου δεν εχω εσωτερικη καλωδιωση λογω πλημμυρας ερχεται εξω απο την χωνευτη utp το οποιο παει σε εξωτερικο μπριζακι και απο εκει φευγει παλι utp. και ετσι δεν εχω να σκεφτομαι καλωδιωσεις και ιστοριες. τωρα τελευταια επειδη ειχα κατι αποσυνδεσεις στη γραμμη του ΟΤΕ ηρθε τεχνικος και βρηκε μια διακλαδωση που δεν κατεληγε πουθενα την κατηργησε και εδωσε εντολη να μου αλλαξουν προφιλ και η γραμμη απο 12 πηγε 16 που ειναι και το μεγιστο μου ειπε που μπορει να παιξει η γραμμη οριστε και τα στατιστικα απο τη γραμμη του ΟΤΕ

post-85286-0-93416000-1350214203_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σιγουρεψου οτι στην χωνευτη δεν εχει οξειδωθει το καλωδιο.β.αν βγαλεις το fast path ναι θα κερδιζες κατι παραπανω σε ταχυτητα αλλα ειναι μια χαρα .μην ανησυχεις.το fast path σου ριχνει κανα μβιτ συνηθως και.και επισης ο οτε δινε και 9 margin αντιθετα με αλλους Providers που δινουν 6 για να κερδιζες και απο εκει κανα mbit >οποτε μια χαρα εισαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με βαση το μυνημα δεν θα πρεπε να εχεις ουτε ιντερνετ και θα πρεπε να ειναι σβηστο και το λαμπακι του Internet και το broadband.εκτος αν σου φορτωσε κατι απο την cache.αν θες πηγαινε προληπτικα μονο στην σελιδα της forthnet και κατεβασε και το τελευταιο firmware για το v8.το παλιο ηταν νομιζω 8.2.7.7 και το τελευταιο 8.2.7.8

αλλιως αν δεν εχεις ιντερνετ και δεν εχει γινει κατι με το ρουτερ(εκτος αν εχεις και αλλο ρουτερ να δοκιμασεις)τοτε μιλας με forthnet η με οτε δεν ξερω για να παει για βλαβη.αν και αν μπορεις με οτε θα ειναι πιο αμεσο οπως εγινε και πριν.

 

εκτος αν χαλασε κανα splitter κτλ η εχει γινει τιποτα μεσα στο σπιτι.τηλ εχεις κανονικα?εκτος αν εφτιαξε τοση ωρα που μιλαμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τηλεφωνο εχει χαλασει χθες αλλα σημερα το εφτιαξαν το ρουτερ συνεχιζει να λεει τα ιδια αλλα internet εχω κανονικα
τελικα εφταιγε το splitter ειχα ενα κινεζικο της πλακας λες το OTEShop να εχει?

για αυτο σου ειπα 2 Posts πιο πανω τσεκαρε splitter.ναι εχει το oteshop και το πλαισιο και το eshop.Παντου πουλανε γενικοτερα.5-8 ευρω συνηθως.τωρα να βγαζει οτι η γραμμη ειναι down και να εχεις ιντερνετ μαλλον κατι δεν στεκει.η σου κανει load την σελιδα του Router απο την cache η δεν ξερω τι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θεωρητικα υπαρχουν.πρακτικα δεν ειναι η καλυτερη λυση γιατι εχω δει καποιες φορες πραγματι να κανουν προβλημα επειδη οι συχνοτητες ειναι διαφορετικες σε καποια κομματια αναμεσα Pstn και isdn.μπορει να μην εχεις προβλημα δηλαδη να σου κοβει το φυσημα στο τηλεφωνο αλλα πολλες φορες βλεπεις ειτε προβλημα γενικοτερα σε Upload/download η μπορει και μονο σε Upload

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...