Προς το περιεχόμενο

Δημιουργήστε το δικό σας e-shop σε 10 λεπτά με την υπηρεσία SkroutzStore


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Το www.skroutz.gr αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη περιορισμού των λειτουργικών εξόδων και τα οφέλη ενός e-shop στη βελτίωση της δραστηριότητας και του τζίρου μιας επιχείρησης, ανέπτυξε την πρωτοποριακή υπηρεσία SkroutzStore.

 

Το SkroutzStore είναι μία εύχρηστη πλατφόρμα δημιουργίας e-shop, που προσφέρει ένα απολύτως φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, κρυπτογράφηση SSL για ασφαλείς συναλλαγές και προσιτό κόστος. Με το SkroutzStore, ένα καινούργιο πλήρως λειτουργικό e-shop μπορεί να αποκτήσει οντότητα μέσα σε δέκα λεπτά

 

post-1-0-59884800-1350400005_thumb.jpg

 

Στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται η δωρεάν φιλοξενία, η ποικιλία των έτοιμων παραμετροποιήσιμων θεμάτων, η έξυπνη προσθήκη προϊόντων και το πλήθος των εργαλείων παρακολούθησης και βελτιστοποίησης της απόδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Μέχρι σήμερα, έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 170 ηλεκτρονικά καταστήματα μέσω της υπηρεσίας, δίνοντας σε νέους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό και να ξεκινήσουν άμεσα τις online πωλήσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...