Andreas2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σοβαρά τώρα πιστεύω γκαρσονιέρα καθώς θα σας μένουν φράγκα.
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει και η μετά θάνατον ζωή αιρετικέ. Σταμάτα χονδρέ μην σε σφάξω προς τιμήν του γιδομπαφομέτ μεθαύριο που έχουμε χάλογουην/σαμχέην.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 E αν τα χρειαζεσαι τοσο τα 100 ευρω πατε στην γκαρσονιερα..αλλα κοιτα αυτα που σου ειπαν τα παιδια . Πχ να ειναι η γκαρσονιερα κοντα στην δουλεια σου μην σου φευγουν τα 100 ευρω σε βενζινη. Δεν εχω δουλεια
bluesattack Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τώρα σκέφτομαι σοβαρά να φύγω μαζί με το αδερφό μου και το δίλημμα είναι το εξής να πάμε σε μια γκαρσονιέρα με 200 ευρώ και να μας μένουν τα 100 ή να πάμε σπίτι μας και να είμαστε αφεντικά του σπιτιού μας αλλά με μηδενικά έσοδα. Ναι αλλα δεν μας ειπες, ποσο το νοικιαζεις το δικο σου ?
REDODIN7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Πηγαίντε ζήστε λίγο μόνοι σας ρε. Η ζωή είναι μικρή. Να έχετε κάτι καλό να θυμάστε σε 20 χρόνια που θα ζείτε σε χάρτινη κούτα. Μονοι μας θα ζησουμε το εγραψα πιο πανω Ναι αλλα δεν μας ειπες, ποσο το νοικιαζεις το δικο σου ? 320 νοικιαζω το δικο μου και σε αυτο που μενω τωρα δινω 300 ευρω.
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μονοι μας θα ζησουμε το εγραψα πιο πανω Εννοώ εκτός πατρικού.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εννοώ εκτός πατρικού. Και αυτο το εγραψα η μητερα μου εχει πεθανει και ο πατερας μου ζει μονος του.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Οκ, κατάλαβα λάθος, γράψε άκυρο. Δεν πειραζει
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αν πιστεύεις πως μπορεί να αντιμετωπίσετε βιοποριστικό πρόβλημα,νοικιάστε μια γκαρσονιέρα.Λιγότερα πάγια έξοδα(κοινόχρηστα-ρεύμα-νερό) αλλά 2 άτομα θα είστε λίγο στριμωγμένοι.Κάντε υπομονή και αν δείτε ότι καλυτερεύουν τα οικονομικά σας το σκέφτεστε εκ νέου.
sphinxgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα σκεφτόμουν τη διαφορά των περιοχών και τον αποστάσεων. Που έχω περισσότερα έξοδα να μετακινηθώ? Επίσης σε ποιο σπίτι είναι πιο κοντά οι γνωστοί μου? Τι να το έκανα να έμενα ας πούμε σε έπαυλη στην εκάλη όταν οι παρέες μου είναι στην Αθήνα?! Επίσης απο τα παραπάνω καταλαβαίνεις πως παίζει κ θέμα κοινωνικής ζωής, ποιο σπίτι σε κάνει πιο κοινωνικό, σου ανοίγει πόρτες και θα έρχεσαι πιο κοντά με κόσμο? Αν πιάσεις δουλειά πιο είναι πιο βολικό? Αν πιάσεις γκόμενα σε πιο θα έχετε περισσότερο χώρο? Σε 2-3 χρόνια μήπως μια λάθος επιλογή σπιτιού θα έχει καταδικάσει τις λίγες ευκαιρίες που μπορείς να είχες για μια καλύτερη ζωή, εμπειρίες που θα μπορούσες να ζήσεις? Είναι πολλά και άλλα τόσα, μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις αδερφέ
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αν νοικιάζεται το πατρικό, γκαρσονιέρα +100 στο χέρι. Κυρίως γιατί είναι λίγο μαλακία να ξεσπιτώσεις το νοικάρη αν έχεις επιλογή να μείνεις σε σπίτι που έχεις βρει. Αν νοικιάζεται άλλο σπίτι και το πατρικό κάθεται, πατρικό γιατί έχεις περισσότερο χώρο για γκομενάκια και δε δίνεις και λεφτά. Το δεύτερο μου φαίνεται πολύ αυτονόητο, οπότε μάλλον η πρώτη περίπτωση ισχύει.
BritGreek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αν βγάλεις τον νοικάρη για ιδιοκατοίκηση, πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να δικαιούσαι να το ξανανοικιάσεις, αν το μετανιώσεις. Επίσης, είσαι τυχερός που έχεις νοικάρη. Έτσι και σου φύγει, πιστεύω ότι την έβαψες, όπως την έχουν βάψει πολλοί. Είναι τρομερά πολλά τα σπίτια που νοικιάζονται σήμερα, και με πολύ χαμηλά ενοίκια.
REDODIN7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αν νοικιάζεται το πατρικό, γκαρσονιέρα +100 στο χέρι. Κυρίως γιατί είναι λίγο μαλακία να ξεσπιτώσεις το νοικάρη αν έχεις επιλογή να μείνεις σε σπίτι που έχεις βρει. Αν νοικιάζεται άλλο σπίτι και το πατρικό κάθεται, πατρικό γιατί έχεις περισσότερο χώρο για γκομενάκια και δε δίνεις και λεφτά. Το δεύτερο μου φαίνεται πολύ αυτονόητο, οπότε μάλλον η πρώτη περίπτωση ισχύει. Ειναι ενας λογος που το σκεφτομαι ακομα, ειναι πολυ καλος ανθρωπος εκτος του οτι ειναι κυριος στις υποχρεωσεις του ειναι και πολυ καλος χαρακτηρας και προσεχει το σπιτι. Εγώ θα σκεφτόμουν τη διαφορά των περιοχών και τον αποστάσεων. Που έχω περισσότερα έξοδα να μετακινηθώ? Επίσης σε ποιο σπίτι είναι πιο κοντά οι γνωστοί μου? Τι να το έκανα να έμενα ας πούμε σε έπαυλη στην εκάλη όταν οι παρέες μου είναι στην Αθήνα?! Επίσης απο τα παραπάνω καταλαβαίνεις πως παίζει κ θέμα κοινωνικής ζωής, ποιο σπίτι σε κάνει πιο κοινωνικό, σου ανοίγει πόρτες και θα έρχεσαι πιο κοντά με κόσμο? Αν πιάσεις δουλειά πιο είναι πιο βολικό? Αν πιάσεις γκόμενα σε πιο θα έχετε περισσότερο χώρο? Σε 2-3 χρόνια μήπως μια λάθος επιλογή σπιτιού θα έχει καταδικάσει τις λίγες ευκαιρίες που μπορείς να είχες για μια καλύτερη ζωή, εμπειρίες που θα μπορούσες να ζήσεις? Είναι πολλά και άλλα τόσα, μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις αδερφέ Εχεις δικιο αλλα τι να κανεις αμα μεινω εδω που μενω εχω 300 ευρω το σπιτι+ 20 κοινοχρηστα+35 ιντερνετ παμε στα 355 ευρω ξεχωριστα ΔΕΗ, φορους και αλλα εκτακτα εξοδα δεν βγαινει. Εννωειται οτι κοιταω για σπιτι στη γυρω περιοχη μενω εδω 28 χρονια δεν θελω να φυγω αν ηταν αλλιως ισος πηγαινα επαρχεια αλλα και εκει χαλια ειναι. Τωρα για κοιωνικη ζωη δεν ειναι στα πρωτα αλλωστε μεχχρι τωρα εχω κανει πολλους συμβιβασμους ε ακομα ενας.
sphinxgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έχε απλά υπόψη σου ότι παίζει πιθανότητα απο αρχή του έτους τα ενοίκια να φορολογούνται αυτοτελώς με 20% , οπότε και να σου παίρνει η εφορία ένα 20% απο τα 320 + 3% παρακράτηση χαρτοσήμου +χαράτσι (κάπου 200 στο χέρι να σου μένουν δηλαδή )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα