REDODIN7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πρωτον εαν θεωρεις οτι το ποστ μου ηταν για να στην πω κλπ κλπ τοτε σε πιστευω οτι εχεις πολλα σοβαρα προβληματα στο κεφαλι σου. Παιζει να μην καταλαβαινεις μια και να παρεξηγεισαι μονος σου. Δευτερον, μιλα ομορφα ή τουλαχιστον στο υφος που σου μιλανε οι συνομιλητες σου. Υγ. Reality show insomnia, φερτε και τον Μικρουτσικο μια βολτα Δεν σε εβρισα οπως μου μιλας σου μιλαω. Υγ Εχεις δικιο φερε το μικρουτσικο και την πανια εχει πλακα να κορουδευεις τον αλλο που εχει προβληματα!!!! Ειλικρινά έχεις επίγνωση της κατάστασης; Διαβάζεις αυτά που κάποιοι ξοδεύουν τον χρόνο τους να σου γράψουν, ή απλά την βρίσκεις να μας τρως τον χρόνο; Πάμε πάλι από την αρχή.... Η μάνα σου πριν από 14 μήνες νοίκιασε το σπίτι. Στο μεταξύ απεβίωσε. Ο ενοικιαστής σου, μπορεί να έχει απεβιώσει ο ιδιοκτήτης του, αλλά το συμβόλαιό του ισχύει. Σύμφωνα με τον νόμο, 2ετές συμβόλαιο δεν υφίσταται. Από 3 χρόνια και πάνω. Δηλαδή ο ενοικιαστής μπορεί να μείνει μέσα μέχρι τον Αύγουστο του 2014 και εσύ δεν μπορείς να τον βγάλεις. Τον κώλο σου να βαράς κάτω, μπορείς να τον βγάλεις για ιδιοκατοίκηση ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. Στο μεταξύ, έχε τον με τον καλό, γιατί μορφωμένος φαίνεται, άρα και έξυπνος και μέσα στα πράγματα, και θα σου κάνει καμιά μείωση μέσω δικαστηρίων της τάξεως του 50% και θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει. Πριν κάποιες μέρες δήλωνες πως είναι σοβαρός κύριος, συνεπής στις υποχρεώσεις του, προσέχει το σπίτι, ξαφνικά έγινε παράνομος γιατί το χρησιμοποιεί και σαν γραφείο και τώρα επειδή σου ζητάει 50 ευρώ μείωση τι είναι; Εγκληματίας; Αποφάσισε. Και επιτέλους, και άλλοι είναι δυσλεκτικοί, αλλά κάτι κάνουν. Τόσα ορθογραφικά applications υπάρχουν, βάλε ένα, τόσο δύσκολο είναι πια; Κι εκεί δυσλεξία έχεις να βρεις ένα; Σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι και μας έχεις βγάλει τα μάτια να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι λες. Ακομα ενας hater,,,Αν θες και εσυ να με κραξεις υπαρχει το ποστ του ισλαμισμου και του στρατου, ξερεις εσυ....Υ.Γ Εγω εκανα για 2 χρονια τωρα αυτα που μου λες εσυ δεν ξερω αν ισχυουν ή οχι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ποιος σε κοροιδεψε Για τα προβληματα σου; Οτι γινεσαι drama queen καυτηριαζω και το εκανα στο τελευταιο ποστ επειδη με προκαλεις με τον τροπο που μιλας. Τεσπα υπερθεματιζω το ποστ του gigisoni και δεν ασχολουμαι αλλο
gigisoni Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν σε εβρισα οπως μου μιλας σου μιλαω. Υγ Εχεις δικιο φερε το μικρουτσικο και την πανια εχει πλακα να κορουδευεις τον αλλο που εχει προβληματα!!!! Ακομα ενας hater,,,Αν θες και εσυ να με κραξεις υπαρχει το ποστ του ισλαμισμου και του στρατου, ξερεις εσυ.... Υ.Γ Εγω εκανα για 2 χρονια τωρα αυτα που μου λες εσυ δεν ξερω αν ισχυουν ή οχι Εσύ μπορεί να έχεις κάνει συμβόλαιο και για μία μέρα. Υπάρχει νόμος για την προστασία των ενοικιαστών. Και αυτός ο νόμος λέει πως το μικρότερο χρονικό διάστημα είναι η τριετία. Ακόμα και αν κάποιος έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου, ή δύο στην περίπτωσή σου, δεν ισχύει, αν ο ενοικιαστής θέλει να μείνει παραπάνω. Ο νόμος τον υπερασπίζει και του δίνει 3 χρόνια. Εσύ μπορεί να μην ξέρεις, εγώ που ξέρω στο λέω. Να τον διώξεις για ιδιοκατοίκηση δεν μπορείς αν δεν έχει περάσει η τριετία. Κατάλαβες τώρα; Το μόνο που μπορείς είναι να τον έχεις με το καλό να σου πληρώνει τα ενοίκια, το μόνο που δεν χρειάζεσαι στην κατάστασή σου είναι προβλήματα με τον ενοικιαστή και να μην σε πληρώνει. Και δεν ήξερα ότι η αγγλική λέξη hater μεταφράζεται σε "ο άγνωστος που δεν έχει κανένα συμφέρον αλλά μας συμβουλεύει". Κάνε του κεφαλιού σου, προμηθεύσου όμως ένα τριγωνάκι για τα κάλαντα, ίσως σου χρειαστεί. 1
Dannie Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Τωρα αμα μας ξεσκισουν τι να πω, μετα εχουν απορια γιατι πολλοι νοικιαζουν τα σπιτια τους παρανομα. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορεις να νοικιασεις(σε αλλον) παρανομα ενα διαμερισμα?? Η Εφορια δεχεται οτι το διαμερισμα ειναι αδειο ΜΟΝΟ οταν βαζεις λογαρισμους ΔΕΗ(που εχει κοπει το ρευμα). Διαφορετικα στα τεκμηρια το εκλαμβανει ως δευτερη κατοικια...κ.τ.λ! Πραγματικα το διαβαζω και αναρωτιεμαι....πως γινεται?
REDODIN7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ποιος σε κοροιδεψε Για τα προβληματα σου; Οτι γινεσαι drama queen καυτηριαζω και το εκανα στο τελευταιο ποστ επειδη με προκαλεις με τον τροπο που μιλας. Τεσπα υπερθεματιζω το ποστ του gigisoni και δεν ασχολουμαι αλλο Αυτό όμως δεν μπορώ τη δεδομένη στιγμή να το υποστώ "καταλαβεμαι" αν μπορείς, ok μερικές φορες άτομα που σου φέρονται σκληρά ενδιαφερονται για σένα απλά τώρα δεν θέλω κριτική
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Τον αυγουστο εκλεισε 1 χρονο και το συμβολαιο ειναι για 2. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πριν παρέλθει τριετία από την υπογραφή του συμβολαίου. Γιατι ρε φιλε τι εκανα εγω ηθελα να μεινει μεσα και σκεφτομουν και για το καλο μου και το καλο του να παω σε μια γκαρσονιερα και να του αφησω το σπιτι. Αλλα οταν ερχετε 3 μερες μετα τη κηδεια της μανα μου ξεροντας τη εχω περασει και την οικομικη κατασταση και μου ξεκιναει "λογο της κρισης μπορεις στο δικαστηριο να διεκδηκισεις μεχρι 50% μειωσεις εγω βεβαια δεν θελω τοσο" πως να αντιδρασω. Μπορουσε τυπικα να περιμενει να γυνουν και τα 40αντα και να ερθει να μιλησουμε. Από τα ως τώρα λεγόμενά σου, μού έχεις δώσει την εντύπωση (και θεωρώ απίθανο να πέφτω έξω) ότι είσαι το είδος του ιδιοκτήτη που ψάχνει να βρει πράγματα για να καταλογίσει στον ενοικιαστή. Αυτό πρόσεξέ το λιγάκι, γιατί δεν θέλει και πολύ να σου γυρίσει μπούμερανγκ, ειδικά όταν αγνοείς κάποια βασικά γύρω από την ενοικίαση κατοικίας. Γενικότερα, σε αυτό το forum έχω παρατηρήσει ότι έχει παρεξηγηθεί η σχέση ενοικιαστή/ιδιοκτήτη, πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να γίνεται (τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία). Ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι ικανοποιημένος όταν μπαίνει το ενοίκιο στην ώρα του και ο ενοικιαστής να είναι ικανοποιημένος όταν ο ιδιοκτήτης δεν του ζαλίζει τον έρωτα. Από 'κει και πέρα, προσπάθησε να καταννοήσεις ότι όπως ο δικός σου κόσμος κατέρρευσε με το θάνατο της μητεράς σου, πιθανώς ο δικός του κόσμος να κατέρρευσε όταν του έκαναν τόσο μεγάλη μείωση στο μισθό. Φυσικά και αυτά τα δύο δεν εξισώνονται σαν γεγονότα, αλλά σε καμμία περίπτωση μην απαιτείς ο άλλος να καταννοήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, όταν εσύ δεν καταννοείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτός. Τέσπα, σκέψου αυτά τα πραγματάκια λίγο στο μυαλό σου, πριν κάνεις ακόμα ένα αμυντικό reply. 1
REDODIN7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πριν παρέλθει τριετία από την υπογραφή του συμβολαίου. Από τα ως τώρα λεγόμενά σου, μού έχεις δώσει την εντύπωση (και θεωρώ απίθανο να πέφτω έξω) ότι είσαι το είδος του ιδιοκτήτη που ψάχνει να βρει πράγματα για να καταλογίσει στον ενοικιαστή. Αυτό πρόσεξέ το λιγάκι, γιατί δεν θέλει και πολύ να σου γυρίσει μπούμερανγκ, ειδικά όταν αγνοείς κάποια βασικά γύρω από την ενοικίαση κατοικίας. Γενικότερα, σε αυτό το forum έχω παρατηρήσει ότι έχει παρεξηγηθεί η σχέση ενοικιαστή/ιδιοκτήτη, πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να γίνεται (τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία). Ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι ικανοποιημένος όταν μπαίνει το ενοίκιο στην ώρα του και ο ενοικιαστής να είναι ικανοποιημένος όταν ο ιδιοκτήτης δεν του ζαλίζει τον έρωτα. Από 'κει και πέρα, προσπάθησε να καταννοήσεις ότι όπως ο δικός σου κόσμος κατέρρευσε με το θάνατο της μητεράς σου, πιθανώς ο δικός του κόσμος να κατέρρευσε όταν του έκαναν τόσο μεγάλη μείωση στο μισθό. Φυσικά και αυτά τα δύο δεν εξισώνονται σαν γεγονότα, αλλά σε καμμία περίπτωση μην απαιτείς ο άλλος να καταννοήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, όταν εσύ δεν καταννοείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτός. Τέσπα, σκέψου αυτά τα πραγματάκια λίγο στο μυαλό σου, πριν κάνεις ακόμα ένα αμυντικό reply. Δεν τον ζαλιζω ποτε δεν τον εχω ενωχλησει και περιμενω αυτο να μου πει ποτε μπορει να μου φερει το ενοικιο γενικα ειχαμε μια πολυ καλη σχεση εως τωρα αλλα με χαλασε λιγο που δεν περιμενε για να μιλησουμε για το θεμα αλλα το ειπε τωρα λιγες μερες μετα το θανοτο της. Αν εξαιρεσεις την οικονομικη μου κατασταση που ειναι επιικος χαλια περιμενα μεγαλυτερη κατανοηση απο εναν ανθρωπο που ειναι γιατρος ξεροντας ποσο ειχαμε ταλαιπορεθει και εμεις και η μητερα μου.
CROM271 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Να κανουμε ενα ρεζουμε. 1. Δεν μπορεις με το ετσι θελω να τον βγαλεις εξω πριν απο τα 3 χρονια. 2. Αν δεν θες μην του κανεις μειωση ενοικιου. Παντως μην τον κατηγορεις που στο ζητησε. Ειναι δυσκολη η κατασταση σου ok, αλλα ο αλλος κοιταει τα δικα του προβληματα. Συμφωνω μαζι σου βεβαια πως ηταν τραγικο που στο ειπε 3 μερες μετα τον θανατο της μητερας σου (φανταζομαι ηξερε πως πεθανε ετσι?) 3. Το σπιτι απο οτι καταλαβα τυπικα δεν σου ανηκει ακομα. Επομενως μεχρι να γινει τυπικα και νομιμα δικο σου φυσικα και δεν μπορεις να του κανεις εξωση. Και η συμβουλη μου. Τραβα σε κανενα δικηγορο αν σε τρωει τοσο να τον βγαλεις γιατι αν ακολουθησεις τις συμβουλες που γραφονται σε ενα φορουμ μπορει να το φυσας και να μην κρυωνει στο τελος. Α και κατι αλλο. Ειπες νομιζω πως ο πατερας σου μενει σε αλλο σπιτι. Αφου τα οικονομικα σας ειναι τοσο χαλια γιατι δεν πατε να μεινετε εκει μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα? Εγω αυτο θα εκανα. Εκτος και αν η σχεση με τον πατερα σου δεν ειναι καλη για τον α ή β λογο. Βασικα μονο αυτη τη δικαιολογια δεχομαι αν εισαι στην κατασταση που μας παρουσιαζεις...
REDODIN7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Α και κατι αλλο. Ειπες νομιζω πως ο πατερας σου μενει σε αλλο σπιτι. Αφου τα οικονομικα σας ειναι τοσο χαλια γιατι δεν πατε να μεινετε εκει μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα? Εγω αυτο θα εκανα. Εκτος και αν η σχεση με τον πατερα σου δεν ειναι καλη για τον α ή β λογο. Βασικα μονο αυτη τη δικαιολογια δεχομαι αν εισαι στην κατασταση που μας παρουσιαζεις... Δυστηχως ετσι βλεπω θα αναγκαστω να ελπιζω στη καλη του διαθεση αν δεν θελει να φυγει θα παω σε γκαρσονιερα η θα μεινω εδω και θα ψαξω και συγκατοικο. Με το πατερα μου ειναι ολοκληρη ιστορια μονολεκτικα θα σου πω ηταν μια ζωη παρτακιας και ποτε δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων.
sphinxgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Επιπλέον ο ενοικιαστής για να φύγει , σίγουρα έχει έξοδα 1000 ευρώ να μετακομίσει. θα του τα πληρώσεις εσύ? Για αυτό και τον προστατεύει ο νόμος. Επιπλέον όπως ειπώθηκε είναι νομικά κατοχυρωμένος για 3 χρόνια. Αυτά με το δικαστήριο και τη μείωση του ενοικίου είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ισχύει για επαγγελματικές μισθώσεις. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάει στο δικαστήριο για να γλιτώσει 500 ευρώ για τον επόμενο ένα χρόνο που είναι υποχρεωμένος να μείνει. Επιπλέον το μισό ενοίκιο που θα υποστεί μείωση , έχει βάση ΜΟΝΟ σε μισθώσεις που έγιναν πχ πριν 10 χρόνια και πλέον έχουν αλλάξει τα οικονομικά του ενοικιαστή και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι δεν βγαίνει οικονομικά. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Έχουν γραφεί αρκετές καλές απαντήσεις σε αυτό το θέμα και μου κάνει εντύπωση που μερικοί έχουν απαντήσει απόλυτα σοβαρά σε τέτοιο θέμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι α) να μην ακούς μονο τι θες εσύ, αλλά και τις σκέψεις , και τη λογική των συνομιλητών - ενοικιαστή σου. ΔΕΝ υπάρχουν μόνο τα θέλω σου, στον κόσμο. Και επιπλέον ισχύει και το, ο θάνατος σου , η ζωή μου. Με λίγα λόγια είτε πεινάς, είτε έχεις πρόβλημα, είτε πεθάνεις, δεν απασχολεί τον κόσμο. Προφανώς δεν απασχολεί και τον ενοικιαστή σου. Τη δουλειά του θέλει να κάνει κ μαγκιά του. Δεν υπάρχουν συναισθήματα στον κόσμο του εμπορίου. Ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει ότι και να πάθεις και το πιθανότερο είναι, και τσάμπα να το έδινες το σπίτι, κανείς δεν θα το εκτιμούσε... Ξαναείπα, η σχέση σου είναι σχέση αμφίδρομη. Σχέση εργοδότη εργαζομένου. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ! β) Διάβασε προσεκτικά και ξανά όλες τις απαντήσεις και άκου τι σου λένε και όχι μόνο τη σκέψη και τα θέλω σου Προσπάθησε να σκέφτεσαι λίγο πιο σφαιρικά
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Υ.Γ Εγω εκανα για 2 χρονια τωρα αυτα που μου λες εσυ δεν ξερω αν ισχυουν ή οχι Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε 2-3 πράγματα. Πρώτα από όλα δεν έκανες εσύ το ιδιωτικό συμφωνητικό. Επίσης ο τίτλος του thread είναι λάθος, ΔΕΝ είναι σπίτι σου. Όσο για το αν ισχύουν τα της τριετίας η όχι δες αυτό: Κατ' εξαίρεση εξακολουθεί να ισχύει η διάταξη του αρ. 2 παρ. 1 εδ. α' ν. 1703/1987 (όπως αντικαταστάθηκε με το αρ. 1 παρ. 5 ν. 2235/1994), η οποία ορίζει ότι η μίσθωση ακινήτου για κατοικία ισχύει τουλάχιστον για 3 έτη και αν ακόμη έχει συμφωνηθεί για βραχύτερο χρονικό διάστημα ή για αόριστο χρόνο και η οποία ισχύει και μετά την 30.6.1997, καθώς και η παρ. 4 προστεθείσα με το αρ. 1 παρ. 4 ν. 2235/1994 στο αρ. 3 ν. 1703/1987 παράγραφος 6 για την καταγγελία μίσθωσης κύρια κατοικίας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το ακίνητο ως επαγγελματική στέγη (46/2002 ΕφΔωδ). http://www.nomikosodigos.info/guide/simple-legal/695-misthosi-katoikias-i-exosi-gia-idiokatoikisi-idiohrisi.html Και κάτι ακόμα. Εφόσον ιδιοκτήτης και ενοικιαστής συμφωνήσουν από κοινού σε μείωση ενοικίου, τότε συντάσσουν μια τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης την υπογράφουν και την καταθέτουν στην εφορία. Στην περίπτωση σου όμως δεν γίνεται μια και ο ιδιοκτήτης δεν βρίσκεται εν ζωή. Αυτά από μένα για να ξέρεις τι σου γίνεται.
REDODIN7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Και κάτι ακόμα. Εφόσον ιδιοκτήτης και ενοικιαστής συμφωνήσουν από κοινού σε μείωση ενοικίου, τότε συντάσσουν μια τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης την υπογράφουν και την καταθέτουν στην εφορία. Στην περίπτωση σου όμως δεν γίνεται μια και ο ιδιοκτήτης δεν βρίσκεται εν ζωή. Αυτά από μένα για να ξέρεις τι σου γίνεται. Αυτο σκεφτηκα τωρα αφου το σπιτι δεν μου ανηκει πως θα του κανω μειωσει αφου πρεπει να γυνει νεο συμβολαιο ?
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αυτο σκεφτηκα τωρα αφου το σπιτι δεν μου ανηκει πως θα του κανω μειωσει αφου πρεπει να γυνει νεο συμβολαιο ? Και κάτι πιο σημαντικό, αφού δεν σου ανήκει το σπίτι πως θα πληρώνει σε σένα το ενοίκιο? 1
REDODIN7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Τελικά μετά από πολύ σκέψη και περνώντας πολύ σοβαρά όσα μου προτείνατε νομίζω το θετικότερο σενάριο είναι να κάνουμε μια φιλική κουβέντα και να θελήσει να φύγει μόνος του γιατί: A ) Δεν μπορώ να του κάνω μείωση γιατί δεν μου ανήκει τυπικά ακόμα το σπίτι. B ) Άμα δεν φύγει δεν θα μπορώ να παίρνω τα ενοίκια γιατί θα πρέπει να τα καταθέτει στο Παρατατικών και Δανείων οπότε είμαι χαμένος για χαμένος.
gigisoni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Sorry που θα σε απογοητεύσω, αλλά δύσκολο το βλέπω άτομο που ζητάει μείωση 50 ευρώ τον μήνα να σηκωθεί και να φύγει ξοδεύοντας πάνω από χιλιάρικο σε μετακομίσεις, χώρια το ψάξιμο, ο κόπος και ο χρόνος που θα χάσει. Εξάλλου το χιλιάρικο είναι τα 50 ευρώ της μείωσης για τα επόμενα 2 χρόνια. Αυτός η δουλειά του θα γίνει, και την μείωση μπορεί να την διεκδικήσει αργότερα, όταν το σπίτι θα έρθει νομικά στα χέρια σου. Βρες άλλη λύση. Απλά σου λέω το χειρότερο, να σε προετοιμάσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα