Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry που θα σε απογοητεύσω, αλλά δύσκολο το βλέπω άτομο που ζητάει μείωση 50 ευρώ τον μήνα να σηκωθεί και να φύγει ξοδεύοντας πάνω από χιλιάρικο σε μετακομίσεις, χώρια το ψάξιμο, ο κόπος και ο χρόνος που θα χάσει. Εξάλλου το χιλιάρικο είναι τα 50 ευρώ της μείωσης για τα επόμενα 2 χρόνια.

Αυτός η δουλειά του θα γίνει, και την μείωση μπορεί να την διεκδικήσει αργότερα, όταν το σπίτι θα έρθει νομικά στα χέρια σου. Βρες άλλη λύση.

Απλά σου λέω το χειρότερο, να σε προετοιμάσω.

Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί αλλά όταν το σπίτι έρθει στα χέρια μου θα έχει περάσει η τριετία.

Θα αναγκαστώ να κάνω το σκατό μου παξιμάδι και να του πω δεν θέλω ενοίκιο για 2-3 μήνες αλλά κοίτα να φύγεις γιατί έχω μεγάλη ανάγκη.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα αναγκαστώ να κάνω το σκατό μου παξιμάδι και να του πω δεν θέλω ενοίκιο για 2-3 μήνες αλλά κοίτα να φύγεις γιατί έχω μεγάλη ανάγκη.

Ναι, αυτό δεν μπορείς να το πεις γιατί το νοίκι δεν το παίρνεις εσύ. Δεν μπορεί αυτός ν'αφήσει απλήρωτο το ενοίκιο γιατί ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του το είπε. Εκτός αν είναι χαζός.

Δημοσ.

Ναι, αυτό δεν μπορείς να το πεις γιατί το νοίκι δεν το παίρνεις εσύ. Δεν μπορεί αυτός ν'αφήσει απλήρωτο το ενοίκιο γιατί ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του το είπε. Εκτός αν είναι χαζός.

Ναι ok ελπίζω να μην εκμεταλλευτεί τη κατάσταση και να δείξει ανθρωπιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...