Προς το περιεχόμενο

Επισκευη (??) Desire S


Thanofski

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

 

Πριν τρεις μηνες περιπου και μετα απο root στην συσκευη μου (DESIRE S) μετακινησα εναν φακελο μεσα απο το system(cut και οχι copy) με αποτελεσμα το κινητο να κολλησει.Μετα απο προσπαθεια δικη μου να το επαναφερω μεσω recovery/επαναφορας ρυθμισεων/adb forward μεσω υπολογιστη κλπ κλπ δεν καταφερα τιποτα...

 

Επειτα το κινητο σταλθηκε στην HTC οπου και ενημερωθηκα για αντικατασταση μητρικηςexclamation.gif.Για ενα φακελο ηθελαν να μου αλλαξουν ολοκληρη την μητρικη.Προφανως λειτουργουν με συγκεκριμενη πεπατημενη οποτε κ δεν πολυασχοληθηκαν και θεωρησαν οτι θα εδινα 160 ευρω που μου ζητησαν για την αντικασταση.Ετσι ζητησα το κινητο να μου επιστραφει και να βρω αλλου την ακρη.σημειωτεον το κινητο αναγκαστηκα να παω να το παραλαβω εγω ο ιδιος απο τον arvato μιας και η εταιρια ειναι ανευθυνη και ακρως αντιεπαγγελματικη.

 

Μεσα απο το φορουμ διαβασα για το 9volto πολυ καλα λογια και αποφασισα να στειλω εκει το κινητο...αρχικα με ενημερωσαν οτι ειναι συνηθισμενη τακτικη της htc και πως το κινητο θα φτιαχτει αμεσα εναντι χαμηλου κοστους.Σε συνεχη επικοινωνια που ειχα με το καταστημα οι απαντησεις που επαιρνα ηταν του στυλ "ο τεχνικος λειπει" "ο τεχνικος ειναι σε σεμιναριο" " ο τεχνικος δεν ειναι διαθεσιμος" και αλλα διαφορα.2 μηνες μετα απο την προσευλεση του κινητου μου στο εν λογω καταστημα η προοδος της επισκευης και τα λογια που μου μετεφεραν ειναι οτι το κινητο το ανοιξαμε αλλα κολλαει καθε μια ωρα.

 

Σκεψη μου ειναι να παραλαβω το κινητο και να δοκιμασω καπου αλλου αν εχει καποιος να μου προτεινει καποιο αλλο μαγαζι επισκευων η οποιαδηποτε αλλη γνωμη στο θεμα.Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το κινητο κατα πασα πιθανοτητα εχει υποστει ανεπανορθωτη ζημια (απο εμενα ελπιζω) και ηδη εχω αρχισει να ψαχνω για αντικαταστατη του desire s μου.

 

 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ελεγα να το ψαξεις ακομα λιγο στο xda αν εχεις καποιες γνωσεις ,πχ δοκιμασε να κανεις εγκατασταση official rom

αν δεν θες να ασχοληθεις ισως καποιος να το παρει και να το ζωντανεψει η να πειραματιστει.στο παρελθον με τα windows mobile ειχα παρει ενα παρομοιο κινητο και το ζωντανεψα χεχε παλιοι καιροι τοτε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Aυτο που λεει ο forgotten. Ετσι οπως τα περιγραφεις ειναι θεμα software μαλλον. Εγω θα του περνουσα μια rom για να επανελθει το file system.

 

Eπισης το μεταφερω στο Mobile Software, παρακαλω προσεχετε που ανοιγετε νεο θεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου οπως αναφερω στο αρχικο ποστ,προσπαθησα αρκετα να αποκτησω προσβαση στο κινητο αλλα δεν τα καταφερα...Ειτε μεσω CWM recovery ειτε μεσω υπολογιστη...ολες οι "πορτες" του κινητου ηταν κλειστες....τουλαχιστον απο αυτα που διαβασα κ εψαξα σε 2-3 φορουμ συμπεριλαμβανομενου και του xda.

 

 

Eπισης θελω να πιστευω πως ενα τοσο γνωστο μαγαζι οπως το 9volto θα ειχε δοκιμασει κατι αναλογο κ απλο οπως το να περασει μια official rom και να φτιαχτει το προβλημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Διαβαζοντας το πρωτο σου ποστ καταλαβα πως η συσκευη σου κολλησε, εκλεισε και δεν ανοιγε και το 9βολτο καταφερε να το ανοιξει αλλα περιστασιακα κολλαει.

 

Επισης οσο καλες κριτικες και να ειχα για το συγκεκριμενο (που ομολογουμενως εχω ακουσει τα καλυτερα), δυο μηνες ειναι πολλοι και προσωπικα θα το επαιρνα πισω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...