yannis27gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έχω 3 παράθυρα, διαστάσεων 0,78 χ 1.73 μ.και θέλω να τους κολλήσω μια αυτοκόλλητη αφίσα στο καθένα. Στο φωτοσοπ είμαι αρκετά καλός αλλά από φαντασία δεν... Έχετε να μου δώσετε καμιά ιδέα; Τα παράθυρα είναι σε τάξη φρονιστηρίου Αγγλικών. Σκέφτηκα κανά big ben, london eye, κτλ αλλά δεν είναι πολύ μπανάλ/κλισέ; Φαντάζομαι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Υ.Γ. Θα προτιμούσα αν οι ιδέες ήταν κάποιες συγκεκριμένες φωτογραφίες (σε λινκ) κι όχι σκέτο κείμενο. Θεεεεενξ!
DrLo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 1 - Dr Who theme 2 - BlackAdder theme 3 - Royal Family Theme 2
green gordon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Eγω θα εβαζα κατι απο το 28 μερες μετα.
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έχω 3 παράθυρα, διαστάσεων 0,78 χ 1.73 μ.και θέλω να τους κολλήσω μια αυτοκόλλητη αφίσα στο καθένα. Στο φωτοσοπ είμαι αρκετά καλός αλλά από φαντασία δεν... Έχετε να μου δώσετε καμιά ιδέα; Τα παράθυρα είναι σε τάξη φρονιστηρίου Αγγλικών. Σκέφτηκα κανά big ben, london eye, κτλ αλλά δεν είναι πολύ μπανάλ/κλισέ; Φαντάζομαι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Υ.Γ. Θα προτιμούσα αν οι ιδέες ήταν κάποιες συγκεκριμένες φωτογραφίες (σε λινκ) κι όχι σκέτο κείμενο. Θεεεεενξ! κατι τετοιο ειδα προσφατα στην ευρωπαιδεια...?
yannis27gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Πωπω, με πνίξατε στις ιδέες ρε παιδιά. Καλά, η 3η σου επιλογή DrLo είναι η πλέον κατάλληλη για φροντιστήριο παιδιών
DrLo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Πωπω, με πνίξατε στις ιδέες ρε παιδιά. Καλά, η 3η σου επιλογή DrLo είναι η πλέον κατάλληλη για φροντιστήριο παιδιών Με κίνδυνο το φροντιστήριο να μοιάζει λίγο με videoclub σκέφτηκα δύο φωτογραφίες από σειρές που έχουν κάτι χαρακτηριστικά αγγλικό, τον θάλαμο και union jack. Η 3η είναι απλά humor ...
*nenya* Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Blackadder ωραίο Γιάννη σκέψου και εικόνες απ'τη ζωή πχ στο Λονδίνο κλπ. Από America επίσης: 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Η μαφαλντα σας εχει ολους με τις επιλογες της 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα