Προς το περιεχόμενο

ebay και paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν απο λιγο μου επεστρεψε ενας πωλητης καποια χρηματα γιατι κατι δεν ηρθε ποτε. το θεμα ειναι οτι αυτοματα δωθηκε εντολη να πανε στην credit card. πως μπορω να το ακυρωσω αυτο για να γυρισουν στο balance Μου και οχι στην καρτα . ευχαριστω ( να πω πως δεν εχω δηλωσει λογαριασμο απλα την καρτα ) . και επισης πως γινεται αυτο . ξερω πως δεν γινεται να επιστραφουν χρηματα στην καρτα παρα μονο σε λογαριασμο

Δημοσ.

O λογος που θελεις να μείνουν στο παυπαλ ποιος ειναι?

Πέραν αυτου, οχι δεν γίνετε, τα χρηματα επιστρέφουν ετσι και αλλιως στην καρτα σου.

Δημοσ.

ο λογος ειναι οτι ηταν 1.30 €. και με βολευει καλυτερα γενικα να ειναι στo balance για να εχω τον ελενχο τους για το ποσα εχω ακομα ( οχι απο τα 1.3 γενικα για οτι εχω . αυτα σε ποσο καιρο θα ειναι παλι πισω για να το ελενξω ?

Δημοσ.

παιδια HELP!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις τωρα μου ειρθε mail και μου λεγε οτι δινω πληρωμη σε ενα μαιλ αγνωστο 10 2 φορες μαλιστα.Παλι καλα που ημουνα διπλα στο πισι και μπηκα στο πευπαλ ακυρωσα τσ πληρωμες και διεγραψα την καρτα μου και τον τραπεζικο μου λογαριασμο απο το πευπαλ για να μην γινουν αλλες τετοιες συναλαγες.

Τι λετε να ναι??

Εστειλα και μαιλ στο support να δουμε. :fear:

Δημοσ.

102 φορές; Αμα είναι hacking μπορείς να τους πεις ότι δεν τα αναγνωρίζεις και τα χρήματα θα επιστραφούν πίσω. Πόσα σου πήραν αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

2 φορες με 10 ευρο και μετα το σταματησα.Τα ακυρωσα ομως.Ευτυχως ειχε επιλογη.Λογικα απο το κινητο εγινε κατι.iphone.

Πηρα πειραιως και μου ακυρωσε και την καρτα.

Δημοσ.

Δεν Βρηκα και δεν πηρα απαντηση και απο paypal.Επειδη εχω κανει καμια 10αρια παραγγελιες θα περιμενω πρωτα να μου ρθουνε και μετα θα το διαγραψω αυτο το account .

Δημοσ.

Οχι μόνο εγώ το χρησιμοποιώ.και στα εμαιλ που μου στείλε τοβαπυπαλ ότι έστειλα λεφτά στο τάδε εμαιλ μέσω mobile payment το κινητό το ΧΑΑ στα χέρια μ εκείνη την ώρα. Μπορεί να φταίει κάτι από αυτό;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οχι μόνο εγώ το χρησιμοποιώ.και στα εμαιλ που μου στείλε τοβαπυπαλ ότι έστειλα λεφτά στο τάδε εμαιλ μέσω mobile payment το κινητό το ΧΑΑ στα χέρια μ εκείνη την ώρα. Μπορεί να φταίει κάτι από αυτό;;

Sent from my iPhone using Insomnia

τελος παντων, δεν φαινεται για hacking κατι για λαθος μου κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...