Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τέτοιο script...;


new_man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

 

ο τίτλος είναι πολύ γενικός και αόριστος μιας και δεν ξέρω ποιός θα ήταν ο κατάλληλος τίτλος που αρμόζει στο ερώτημα μου, αυτό όμως που θέλω να μάθω πολύ συγκεκριμένο.

Κάτι αντίστοιχο με αυτό: http://looklet.com/#/clothes//

 

Ένα background σταθερό (εδώ μπορείς και να το αλλάζεις) και κατά τα άλλα εναλλαγή προιόντων ανά κατηγορίες που προσαρμόζονται αντίστοιχα στη κεντρική εικόνα με τις επιλογές που κάνεις (επίσης έχει και δυνατότητα αφαίρεσης κάνοντας κλικ σε ήδη επιλεγμένο προιόν από την κεντρική εικόνα που έχεις ήδη βάλει, όχι απλά όλο να προσθέτεις).

Από ότι βλέπω το συγκεκριμένο είναι σε flash και είπα να ρωτήσω μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα για κάποιο script ίσως που να μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα opencart template για παράδειγμα ή κάποια άλλο τρόπο υλοποίησης.

Η εύκολη λύση είναι να βρεθεί (αν υπάρχει) ένα ήδη έτοιμο template σαν αυτό όμως είναι λίγο θέμα να ψάχνεις στα ήδη χιλιάδες που υπάρχουν μέχρι να πετύχεις ακριβώς το ίδιο (αν υπάρχει βέβαια) μιας και θα σου βγούν τα μάτια.

 

Καθε ιδέα - βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ενδιαφέροντα τα links που παρέθεσες (έχει χρήσιμα πράγματα και για άλλα θέματα) μένει να δώ αν όντως μπορώ να κάνω ένα συνδυασμό για το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν και αντίστοιχα sites που έχω βρεί πάλι με flash το έχουν κάνει......ή να βρεθεί κάποιο έτοιμο template.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...