Προς το περιεχόμενο
sarpan

Λαμπακια μητρικης-Πιθανο σοβαρο προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια.Εχω μια ερωτηση.Παρατηρησα οτι ενω ειναι κλειστος ο υπολογιστης,τα λαμπακια της μητρικης(phase led) ειναι αναμμενα ολα.Γιατι συμβαινει αυτο?

Επεξ/σία από sarpan

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τροφοδοτικο οχι.Για το πρωτο κατα 99.9% θα το ειχα δει γιατι ειναι ακριβως διπλα μου το κουτι και ειναι και ανοιχτο απο πανω οποτε κανει μπαμ.Και ειδικα βραδυ που καθομαι με κλειστα τα φωτα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα λαμπάκια κανονικά σβήνουν και εγώ Z68x έχω,αν σου μένουν αναμενα ίσως είναι από το πρόγραμμα on/off charge.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατι τελειως ηλιθιο θα ρωτησω.Υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει με την οθονη που αλλαξα?Γιατι με το που εβαλα την καινουργια οθονη το παρατηρησα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μολις αντιμετωπισα ενα προβληματακι.Πηγα να ανοιξω το pc αρχισε να δουλευει για 4-5 δευτερα και μετα εσβησε και ανοιξε παλι μονος του.Ειχε πεσει σε loop τρελο και το μονο που σκεφτηκα ηταν να κανω CMOS,οπου φανηκε να εχει αποτελεσμα.Δεν μπορει να ειναι τυχαιο.Εντομεταξυ στο βιβλιαρακι της μητρικης αναφερει οτι τα λαμπακια υποδεικνυουν το φορτιο της Cpu.Επιπλεον διαβαζω οτι κανονικα πρεπει να αναβουν μονο κατα το post.Αρα κατι τρεχει εδω

 

 

Edit!!! Μου εκανε το ιδιο τωρα που τον εκλεισα και τον ξανανοιξα.θα τρελαθω πρωινιατικα

Επεξ/σία από sarpan

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Update: Εβγαλα την καρτα γραφικων και το προβλημα σταματησε.Εσβησαν και τα λαμπακια και ανοιγει κανονικα το pc.Την δοκιμασα στη δευτερη θυρα και παρ'ολο που τα λαμπακια αναβουν παλι αυτη τη φορα ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα.Μεχρι στιγμης δηλαδη.Οποτε φανταζομαι δυο πραγματα:

1) Η καρτα εχει προβλημα

2)Δεν τη σηκωνει το τροφοδοτικο(εχω το hiper 625 αυτη τη στιγμη και οχι το Ax750)

 

Καμια ιδεα ρε παιδια σας παρακαλω???

 

Update 2: Και στη δευτερη θυρα εχω restart loop.

Να σημειωσω οτι σβηνει πριν καν ποσταρει

 

EDIT:Με την προηγουμενη καρτα( gts 250) δεν ειχα κανενα θεμα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ξεκινήσεις να βρεις μια άκρη,βγάλε εντελώς την κάρτα γραφικών κανε clear cmos,και μείνε με την ενσωματωμένη.

Μετά πες μας τι γίνεται.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ξεκινήσεις να βρεις μια άκρη,βγάλε εντελώς την κάρτα γραφικών κανε clear cmos,και μείνε με την ενσωματωμένη.

Μετά πες μας τι γίνεται.

 

Το εκανα χωρις να κανω cmos και ανοιξε.Αλλα θα δοκιμασω και με cmos και σας λεω αποτελεσματα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο θα κάνει,το θέμα είναι ότι τότε δουλεύει καθ'ολα κανονικά ? Σβήνουν τα λαμπάκια σου ? Αν ναι τότε οι ύποπτοι δεν μπορούν παρά να είναι 2 α)τροφοδοτικό,β)κάρτα γραφικών ρίξε κ μια ματιά στην Pci e θύρα αν είναι καθαρή,καθώς και στις επαφές της κάρτας μην έχει χτυπηθεί καμιά..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Το ίδιο θα κάνει' date='το θέμα είναι ότι τότε δουλεύει καθ'ολα κανονικά ? Σβήνουν τα λαμπάκια σου ? Αν ναι τότε οι ύποπτοι δεν μπορούν παρά να είναι 2 α)τροφοδοτικό,β)κάρτα γραφικών ρίξε κ μια ματιά στην Pci e θύρα αν είναι καθαρή,καθώς και στις επαφές της κάρτας μην έχει χτυπηθεί καμιά..[/quote']

 

Με cmos ολα δουλευουν κανονικα.Ανοιγει,σβηνουν τα λαμπακια και γενικα ολα κομπλε.Οι επαφες στην καρτα ειναι οκ και οι θυρες pci-e λογικα κι αυτες ειναι κομπλε.Για το τροφοδοτικο τωρα...η διαφορα καραναλωσης των 2 καρτων ειναι τοσο μεγαλη ωσυε να μην φτανουν τα watts?Υποψιν πως τα παντα ειναι στοκ και δεν εχει κλοκαριστει τιποτα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφέστατα είναι μεγάλη διαφορά .. αλλά και το τροφοδοτικό σου υπεραρκετό και για τις δυο όταν όλα όμως είναι νορμαλ.. έχεις άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις ? Προσπάθησε και κάτι άλλο,όταν βάλεις την 660 πάνω ξανά απενεργοποίησε εντελώς από bios την ενσωματωμένη..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Σαφέστατα είναι μεγάλη διαφορά .. αλλά και το τροφοδοτικό σου υπεραρκετό και για τις δυο όταν όλα όμως είναι νορμαλ.. έχεις άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις ? Προσπάθησε και κάτι άλλο' date='όταν βάλεις την 660 πάνω ξανά απενεργοποίησε εντελώς από bios την ενσωματωμένη..[/quote']

 

Την ειχα απενεργοποιησει απο το bios(βασικα δεν ειχε ακριβως επιλογη disable αλλα enable if no ext peg).θα δοκιμασω την προηγουμενη καρτα αλλιως θα βαλω το AX750 με το οποιο ειχα αλλο θεμα ( http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=608016#post608016) και γι'αυτο δεν ξερω αν θα μπορω να εχω σαφη εικονα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.