MoviemakerGr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Bios που είσαι ? Δεν έχεις περασει σε Uefi ?
tasos555 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ρε το oc της κάρτας γραφικών είναι εργοστασιακό ή το έκανες εσύ
sarpan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Update: Αν σας αναφερω οτι μαλλον ειχε προβλημα το καλωδιο Displayport και μαλλον βραχυκυκλωνε το συστημα θα σας παραξενεψει?Συνεδεσα την οθονη με dvi και ολα κομπλε
sarpan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ρε το oc της κάρτας γραφικών είναι εργοστασιακό ή το έκανες εσύ Ειναι η εκδοση της Gigabyte.Δεν εχω πειραξει τιποτα εγω. Δοκιμασα καινουργιο καλωδιο.Το προβλημα παραμενει.Μενει να μαθω αν ειναι θεμα της οθονης η της καρτας.Να κανω μια ερωτηση αλλη.Με το dvi μπορω να εχω Full hd αναλυση?
GothmogGr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Με το dvi μπορω να εχω Full hd αναλυση? Εννοειται!
sarpan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εννοειται! Σε σχεση με το displayport τι ακριβως χανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα