Προς το περιεχόμενο

www.hapitel.gr - Τα φθηνότερα πακέτα τηλεπικοινωνιών σε 2 βήματα!


hapitel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημιουργήθηκε η ηλεκτρονική πύλη www.hapitel.gr, που σχετίζεται με τον χώρο των τηλεπικοινωνιών και που ελπίζουμε να βρείτε πρωτότυπη, επίκαιρη και πάνω από όλα χρήσιμη!

 

H hapitel είναι η πρώτη διαδικτυακή πύλη στην Ελλάδα που καθοδηγεί τον επισκέπτη ώστε σε 2 μόνο βήματα, δωρεάν και χωρίς καμία εγγραφή, να βρει τι ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του και κυρίως τι τον συμφέρει οικονομικά για όλα τα προγράμματα και συνδυασμούς κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης από όλες τις εταιρείες!

 

Στόχος της hapitel είναι να έχει ο επισκέπτης άμεση ενημέρωση για τα πακέτα ή συνδυασμούς πακέτων και προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ώστε να μη χρειάζεται να αναλώνεται σε κουραστικές έρευνες αγοράς από εταιρεία σε εταιρεία και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα.

 

Η πύλη είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε εταιρεία τηλεπικοινωνιών και δεν επιχειρεί να πείσει τον επισκέπτη να αγοράσει συγκεκριμένα πακέτα. Αυτό αποτελεί δική του τελική επιλογή. Η hapitel περιορίζεται στην εύρεση και παρουσίαση των φθηνότερων πακέτων της αγοράς που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του.

 

Η πύλη προσφέρει αξιοπιστία και ταχύτητα στην αναζήτηση και σύγκριση όλων των πακέτων που διαθέτει η αγορά, με στόχο την εύρεση των φθηνότερων εξ αυτών. Με αυτόν τον τρόπο ο επισκέπτης ενημερώνεται άμεσα για τρέχουσες προσφορές και μπορεί να επιλέξει την πιο οικονομική λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις προσωπικές ή επαγγελματικές του ανάγκες.

 

Η βάση της hapitel ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις δημοσιευμένες προσφορές των εταιρειών της αγοράς και επιλέγει να παρουσιάζει κάθε φορά τη φθηνότερη λύση!

post-248966-0-32984800-1350477375_thumb.jpg

Επεξ/σία από hapitel
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ψάχνω για internet σε μια γραμμή που έχω, ειδικά για το σκοπό αυτό, και, θυμήθηκα ότι είχε αναγγελθεί η λειτουργία αυτού του site. Το άνοιξα, λοιπόν, συμπλήρωσα τα απαιτούμενα και, πραγμαικά, εντυπωσιάστηκα από το πλήθος των εναλλακτικών λύσεων που μου έδωσε το hapitel.

 

Είχα βρει τη φτηνότερη λύση ψάχνοντας μία-μία τις εταιρείες αλλά με το hapitel εμφανίστηκαν όλες οι δυνατότητες μαζί και με όλες τις λεπτομέρειες για κάθε μία απ' αυτές.

 

Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site και εύχομαι να συνεχίσει να ενημερώνεται με τις συνεχείς προσφορές των εναλλακτικών παρόχων, ώστε να γίνει πράξη η εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...