Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι χρυσοπλήρωσες κάρτα για να παίζεις console ports, lol 2
konstantinos77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μαλλον! παντως δεν μπορω να το παιξω ετσι, ξενερωσα Go to: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Outlast\Engine\Config Then open "ConsoleVariables.ini" and under "[startups]" write: "ImageGrain = 0.0" or the desired value. ▶ ↓So it looks like:↓ [startup] ImageGrain = 0.0 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=176247453 Στα περισσοτερα games απενεργοποιειται ,οπως πχ στα FEAR .Σε καποια αλλα οπως στο τελευταιο aliens επρεπε να κατεβασεις και να εγκαταστησεις αρχειο το οποιο ομως αν το ειχες original το παιχνιδι το steam το εβλεπε σαν hacking και σου μπλοκαρε τον λογαριασμο για καποια ωρα .Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν θα εχεις προβλημα γιατι γινεται modified μεσω ini file. Οταν το ξεκινησω μεσα στις επομενες μερες θα το δοκιμασω να σας πω ,αν δουλεψει σε κανενα το παραπανω ας μας πει . 1
maxdore217 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για να δούμε τι θα δούμε ...όπως και να έχει ξεφεύγει απ το κλασσικό παιχνίδι έχω όπλα και δίνω πόνο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω κάμερα, οι άλλοι έχουν τις μαλαπέρδες έξω και δίνουν εκείνοι πόνο. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για το game λέω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κατάλαβε κανεις τον λόγο που είναι όλοι τσίτσιδοι? Giati seriously if you getting murdered and gang raped in this game, well.....is not 4 me....
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Την τερμάτισα την αηδία, με ξενέρωσε πολύ το τέλος.. Edit : Το παιχνίδι είναι Doom 3 χωρίς όπλο, nuff said. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από Psycho_Warhead 1
liakjim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τέλος. (παιχνιδάρα αλλά σκατά ending) 1
ultralisk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ειμαι κοντα στο τελος? Μολις περασα τον τρελογιατρο με την ψαλιδα ,που πρεπει να βρεις ενα κλειδι για το ασανσερ.Εχει πολυ ακομα? ΤΟ παιχνιδι με εχει ενθουσιασει ,πολυ καλο,αν και θα το εβαζα στα indie games έχεις αρκετό ακόμα
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Kαλο παιχνιδακι το τερματισα πριν 2 μερες αλλα σε αυτη την κατηγορια εμενα μου αρεσει πιο πολυ να ειναι οπως ηταν το condemned (xbox) που τρομαζες αλλα χρησιμοποιουσες και οπλα που εβρισκες μπροστα σου οπως ξυλο,σωληνα,καδρονι κτλ ...Παρεπιπτοντως το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον δεν το εχει παιξει ακομα και του αρεσει το ειδος . 1
chek2fire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ μόλις το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό για το είδος. Ιδίως το τέλος μου άρεσε αρκετά και νομίζω ήταν ένας ύμνος σε κλασικές horror b-movies που έχουν αφήσει εποχή. Δεν θα πω σε ποιά γιατί είναι spoiler. Πάντως είναι game που σε τρελαίνει αρκετές φορές στο αγχος με όλο αυτό το σκοτάδι, κυνηγητό και αβεβεόητητα το τι θα συναντήσεις στο κάθε σου βήμα. Πάω metacritic να του βάλω ένα 10αρη από μένα.
andreas84gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδια κ εγω μολις το τελειωσα,δεν με ενθουσιασε στο τελος...κ μια ερωτηση.πως το κανω unistall??δεν το εχει ουτε η καταργηση προγραμματος απο τον πινακα ελεγχου ουτε βρισκω καποια επιλογη unistall στον φακελο που εχω εγκαταστησει το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα