doakes Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλα τα λες sobi1984 αλλα δεν εξαρταται απο μας, εδω καταργηθηκαν κι οι 6 μηνες ελαχιστος χρονος παραμονης για να βαλεις αγγελια που ισχυε παλιοτερα εδω.
Poincareγρ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Το δευτερο που λες στερειται λογικης... Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα. (Και ούτε είπα πως οι συμβουλές σου δεν είναι λογικές αλλά τέσπα) Δεν θα κάτσω να το αναλύσω με τη λογική, γιατί δεν υπάρχει λογική εξήγηση στο γιατί πρέπει κάποιος να είναι σωστός στους άλλους. Κάτσε εξήγησε σε κάποιον με λογική γιατί δεν πρέπει εσένα να σε κοροϊδέψει/ληστέψει/σκοτώσει... αφου μπορεί να το κάνει(χωρίς να τον πιάσουν). και μη μου πεις ότι θα του πεις "ναι αλλά θα σε τιμωρήσει ο θεούλης", γιατί θα σκάσω στα γέλια. ρώτησα τι μπορώ να κάνω νομικά και πολλοι μου λένε "ήταν δικό σου ρίσκο, άλλη φορά να προσέχεις" πλάκα μου κάνετε βρε παιδιά? Είναι σαν να βγαίνεις στο δρόμο και να σε αρχίζει κάποιος στο ξύλο και να σε ληστεύει, και όταν ρωτήσεις τι μπορείς να κάνεις νομικά να σου απαντάνε όλοι "ας πρόσεχες, την επόμενη φορά να παίρνεις όπλο/σωματοφύλακα". και έτσι ο άλλος όταν τα ακούει αυτά θα πει "α, έτσι πάει; οκ". Γι'αύτο λέω ότι δεν πρέπει να δίνουμε τέτοιες απαντήσεις, γιατί δεν οδηγούν πουθενά, και νιώθει και πιο ασφαλής ο θύτης (και παίρνει το "οκ" για να συνεχίσει). Και σας παρακαλώ πολυ, πριν αρχίσετε να γράφετε κοιτάξτε το πρώτο ποστ που λέω "ΜΗΝ ΑΡΧΊΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΤΕ, ΜΟΥΝΤΖΩΝΩ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΟΜΙΚΑ ΡΩΤΑΩ? Αν δεν ξέρετε, τότε πολύ απλά...ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ. (δεν μιλάω για σένα Benign) τί είπαν; συγνώμη που ξύνω πληγές αλλά κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο υπάρχουν καλές πιθανότητες να τον βρεις, αλλά ίσως ο χρόνος που θα πρέπει να ασχοληθείς μ 'αυτό δεν αξίζει ... Δεν μου απάντησαν, αλλά δεν ξέρω και αν μπορούν να κάνουν κάτι, ίσως είναι αυτό που είπε και ο benign νόμου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εάν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον πωλητή, παρακαλούμε απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές. Το forum δεν προσφέρεται για δημόσιο "κράξιμο" και για δημοσίευση "καταγγελιών" τις οποίες αδυνατούμε να επιβεβαιώσουμε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις