Vouloubasis150 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα, θελω να κανω αγορες μεσω ιντερνετ παραδειγμα μεσω του ebay.... το ερωτημα μου ειναι οτι θελω να βγαλω μια καρτα που λενε οτι μπορεις να χρησιμοποιεις μονο το ποσο που βαζεις και τιποτα παραπανω..., νομιζω αυτη η καρτα λεγεται χρεωστικη, prepaid ή προπληρωμενες? καπως ετσι δεν ξερω....το ερωτημα μου ειναι να μου επιβεβαιωσεται πως λεγεται αυτη η καρτα που ζηταω... και επισης τι ακριβως πρεπει να κανω για να κανω λογαρισμους και αγορες μεσω ιντερνετ γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα και οσο νανε φοβαμαι.....Τελος η ερωτηση μου ειναι ποια ηλεκτρονικα μαγαζια θεωρουνται καλα και αξιοπιστα για αγορες? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
egw_eimai_re Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μια αναζητηση εδω αλλα και στο www θα βοηθουσε περισσοτερο.
Vouloubasis150 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μια αναζητηση εδω αλλα και στο www θα βοηθουσε περισσοτερο. εχω κανει αρκετες αναζητησεις και δεν εχω καταλαβει και πολλα .... γιαυτο το λογο ανοιξα και το θεμα....και ζηταω βοηθεια απο οποιον μπορει να τη δωσει.... ευχαριστω!
άδικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να βγάλεις αυτές τις 2 που αναφέρεις. Είτε χρεωστική είτε προπληρωμένη. Διάβασε εδώ να πάρεις κάποιες απαντήσεις.
Vouloubasis150 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να βγάλεις αυτές τις 2 που αναφέρεις. Είτε χρεωστική είτε προπληρωμένη. Διάβασε εδώ να πάρεις κάποιες απαντήσεις. εγω σκεφτομουν να ανοιξω λογαριασμο η σε πειραως ή σε eurobank.... ποια ειναι καλυτερη για αυτη τη δουλεια? αρα παω κανω εναν λογαριασμο σε μια απο τις δυο και μετα βγαζω μια καρτα χρεωστικη ή προπληρωμενη? ( ποια να προτιμισω και ποιες οι διαφορες?) και μετα απο την εκδοση αυτων χρειαζεται να κανω κατι αλλο απο το διαδικτυο?
άδικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Προσωπικά χρησιμοποιώ Πειραιώς & είμαι 100% ικανοποιημένος από το web banking της. Για προπληρωμένη δε χρειάζεσαι λογαριασμό, απλά πας σε τράπεζα & την εκδίδεις με το ποσό που θέλεις. Για τις διαφορές μεταξύ αυτών διάβασε εδώ. Η συνέχεια εξαρτάται από εσένα & τι είδους αγορές θέλεις να κάνεις.
Vouloubasis150 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Για προπληρωμένη δε χρειάζεσαι λογαριασμό, απλά πας σε τράπεζα & την εκδίδεις με το ποσό που θέλεις. Η συνέχεια εξαρτάται από εσένα & τι είδους αγορές θέλεις να κάνεις. η προπληρωμενη δηλαδη δεν θελει σιγουρα λογαριασμο? και οταν βαζω ποσο μεσα θα με χρεωνει καποιο ποσο ? επισης.., στο τι ειδους αγορες θα κανω τι εννοεις? θα εχω καποιους περιορισμους εννοεις???? ευχαριστω προκαταβολικα!
alpo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Σαν συμβουλή που θα σου πρότεινα είναι να ανοίξεις ένα λογαριασμό σε κάποια τράπεζα και να τον χρησιμοποιείς μόνο γι΄αυτό το σκοπό. Έναν λογαριασμό τράπεζας στην οποία η κάρτα αναλήψεων που θα σου βγάλουν να είναι Visa Electron ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιείς σε όποιο κατάστημα δέχονται Visa (δηλαδή σε όλα). Θα μπορείς να ελέγχεις το λογαριασμό αυτό μεσώ της υπηρεσίας web banking, δηλαδή να βλέπεις την κίνηση άμεσα (αν κάποιος πήρε τα λεφτά ή αν κάποιος σου έβαλε τα λεφτά) όπως επίσης θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές στις οποίες δεν μπορείς να κάνεις χρήση κάρτας (π.χ. κατάθεση σε λογαριασμό κάποιου καταστήματος ή προσώπου κατευθείαν). Στον λογαριασμό αυτό θα βάζεις κάθε φορά μόνο ότι ποσό χρειάζεσαι για λόγους ασφαλείας, έχοντας κι όλας το πλεονέκτημα να κάνεις κατάθεση (να τροφοδοτείς την κάρτα δηλαδή) και από ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ATM) χωρίς να σου κρατάει προμήθεια κάθε φορά ή κάτι αντίστοιχο. Πιστεύω ότι είναι η ποιο καλή λύση με τον καλύτερο δυνατό έλεγχο και χωρίς να έχεις κανένα περιορισμό.
Vouloubasis150 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Σαν συμβουλή που θα σου πρότεινα είναι να ανοίξεις ένα λογαριασμό σε κάποια τράπεζα και να τον χρησιμοποιείς μόνο γι΄αυτό το σκοπό. Έναν λογαριασμό τράπεζας στην οποία η κάρτα αναλήψεων που θα σου βγάλουν να είναι Visa Electron ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιείς σε όποιο κατάστημα δέχονται Visa (δηλαδή σε όλα). Θα μπορείς να ελέγχεις το λογαριασμό αυτό μεσώ της υπηρεσίας web banking, δηλαδή να βλέπεις την κίνηση άμεσα (αν κάποιος πήρε τα λεφτά ή αν κάποιος σου έβαλε τα λεφτά) όπως επίσης θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές στις οποίες δεν μπορείς να κάνεις χρήση κάρτας (π.χ. κατάθεση σε λογαριασμό κάποιου καταστήματος ή προσώπου κατευθείαν). Στον λογαριασμό αυτό θα βάζεις κάθε φορά μόνο ότι ποσό χρειάζεσαι για λόγους ασφαλείας, έχοντας κι όλας το πλεονέκτημα να κάνεις κατάθεση (να τροφοδοτείς την κάρτα δηλαδή) και από ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ATM) χωρίς να σου κρατάει προμήθεια κάθε φορά ή κάτι αντίστοιχο. Πιστεύω ότι είναι η ποιο καλή λύση με τον καλύτερο δυνατό έλεγχο και χωρίς να έχεις κανένα περιορισμό. αρα παω την δευτερα στην τραπεζα ανοιγω ενα λογαριασμο βαζω ξερω γω 100 ευρω μεσα....οκ μεχρι εδω? μετα μπορω αμεσως να βγαλω την καρτα ή πρεπει να περασουν μερες? αν γινεται αμεσως τι τους ζηταω? χρεωστικη λεγεται αυτο που μου λες????( γιατι εχω μπερδευτει).... επισης επειδη σκεφτομαι ή πειραιως ή eurobank εσυ τι προτινεις? και τελος τι χρεωσεις θα εχω κατα την ενεργοποιηση της γενικα?? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!
alpo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 αρα παω την δευτερα στην τραπεζα ανοιγω ενα λογαριασμο βαζω ξερω γω 100 ευρω μεσα....οκ μεχρι εδω? μετα μπορω αμεσως να βγαλω την καρτα ή πρεπει να περασουν μερες? αν γινεται αμεσως τι τους ζηταω? χρεωστικη λεγεται αυτο που μου λες????( γιατι εχω μπερδευτει).... επισης επειδη σκεφτομαι ή πειραιως ή eurobank εσυ τι προτινεις? και τελος τι χρεωσεις θα εχω κατα την ενεργοποιηση της γενικα?? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!! Ανάλογα την τράπεζα που θα πας. Σε κάποιες μπορεί να μη χρειάζεται να βάλεις σχεδόν καθόλου λεφτά (ή π.χ. βάζεις 10 ευρώ να υπάρχουν, ανάλογα με την πολιτική κάθε τράπεζας.). Ανοίγεις λογαριασμό και κάνεις μαζί αίτηση για την κάρτα αναλήψεων καθώς και για web banking. Αυτά είναι όλα δωρεάν απ όσο ξέρω. Την κάρτα τις περισσότερες φορές την στέλνουν ταχυδρομικά στο σπίτι σου (συνήθως μέσα σε μια βδομάδα την έχεις στα χέρια σου) και μετά πας από το κατάστημα της τράπεζας γα να πάρεις PIN. Ναι, αυτή είναι χρεωστική κάρτα. Δηλαδή συνδεδεμένη με αυτόν τον λογαριασμό σου και μόνο, χωρίς να έχει κάποιος που πιθανώς να κλέψει τα στοιχεία της κάρτας, την δυνατότητα να σε χρεώσει παραπάνω χρήματα από αυτά που έχεις μέσα στο λογαριασμό, όπως θα έκανε με μια πιστωτική. Για την υπηρεσία web banking συνήθως θα χρειαστεί να πληρώσεις εφάπαξ ένα μικρό ποσό γύρω στα 10-15 ευρώ για να σε προμηθεύσουν με μια μικρή συσκευή που θα σου βγάζει κωδικούς εισόδου για το λογαριασμό σου (το κόστος της συσκευής πληρώνεις δηλαδή). Για τις δύο τράπεζες που ανέφερες δεν έχω άποψη, καλύτερα να μας πει τη γνώμη του κάποιος που τις έχει δοκιμάσει. Καλό είναι να ρωτήσεις συγκεκριμένα αν η κάρτα που θα σου βγάλουν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Pay Pal (είχα ακούσει ότι δεν μπορεί να γίνει με όλες αυτό, δεν ξέρω γιατί). Εγώ πάντως επέλεξα την Alpha Bank και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μάλιστα κάποια στιγμή που έκανα μια "ατυχή" συναλλαγή και προσπάθησε κάποιος να μου φάει χρήματα, με διαμεσολάβηση της τράπεζας πήρα τα λεφτά μου πίσω (έκανα αμφισβήτηση της συναλλαγής).
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Η συνέχεια εξαρτάται από εσένα & τι είδους αγορές θέλεις να κάνεις. επισης.., στο τι ειδους αγορες θα κανω τι εννοεις? θα εχω καποιους περιορισμους εννοεις???? Αναφερόμουν σ'αυτήν την ερώτηση σου: ...και μετα απο την εκδοση αυτων χρειαζεται να κανω κατι αλλο απο το διαδικτυο? Και εννοώ πως ανάλογα που & πως θέλεις να κάνεις τις αγορές σου θα κάνεις τις αντίστοιχες διαδικασίες. Πχ δημιουργία λογαριασμού ebay, λογαριασμό paypal, εγγραφή σε κάποιο site πωλήσεων ή & τίποτα από αυτά (αν & τουλάχιστον την εγγραφή σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα θα χρειαστείς ακόμα & αν δέχεται κατευθείαν τη κάρτα που θα εκδόσεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα