Προς το περιεχόμενο

American Horror Story Season 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γαμω ειναι αλλα δεν ξερω που θελουν να το πανε

Ενας απο τους λόγους που είναι γαμώ για μένα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ήταν αλλά ο τρόπος που έτρεχαν ήταν σαν σε καλτ ταινία του Ψάλτη που βάλαν την κασσέτα στο γρήγορο.

tumblr_mczolrTDaz1rxzpsmo1_250.gif

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι κατενθουσιασμενος με την δευτερη.Πολυ απλα.Ολο αυτο το μιγμα δεν με πειραζει καθολου.Αντιθετως το απολαμβανω πολυ περισσοτερο απο την πρωτη η οποια ηταν αρκετα καλη σαν αυτονομη σεζον.

Το 3ο επεισοδιο μπορει να μην εφτασε στα ψηλα επειπεδα του δευτερου αλλα δεν το κανει κακο.Βλεποτανε πολυ ανετα.

Δημοσ.

Για μένα το τελευταίο το καλύτερο ως τώρα του δεύτερου κύκλου

H Franka Potente επίσης πολύ δυνατή.Έλιωσα με τον masturbator που βάραγε φάτσα φόρα λολ. Aπό την άλλη μου έχει σπάσει τα νεύρα το τραγουδάκι στην αίθουσα αναψυχής,δλδ έχει κολλήσει η βελόνα ffs.Κλασικά γούσταρα να δω πως αντιμετωπιζόταν η ομοφυλοφιλία από τη Ψυχιατρική και Ψυχολογία πριν την αφαίρεση της από το DSM και έτσι ήταν τέλεια η σκηνή και πήγαινε γάντι στον Quinto ,εκεί τα έσπασε ερμηνευτικά η Lena.Το βασικό είναι ότι τα σατανοεξορκίσματα έχουν υποχωρήσει οπότε για εμένα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Η σκηνή εντωμεταξύ στην αρχή που χώνεται στη ντουλάπα η άλλη για να κρυφτεί κ ήταν μέσα τα διαμελισμένα άκρα ήταν όλα τα λιριά

Δημοσ.

Best show ever η season 2..

Η Anne Frank πυροβολαει mad Nazi scientist . Επικο απλα, στο επομενο τι εχει σειρα? Ο Κανάρης ο μπουρλοτιέρης να ανατιναζει το Asylum?? :P Σιγουρα δεν ξερω και εγω που το πανε αλλα τα σπαει απλα..

• Like 1
Δημοσ.

Best show ever η season 2..

Η Anne Frank πυροβολαει mad Nazi scientist . Επικο απλα, στο επομενο τι εχει σειρα? Ο Κανάρης ο μπουρλοτιέρης να ανατιναζει το Asylum?? :P Σιγουρα δεν ξερω και εγω που το πανε αλλα τα σπαει απλα..

στο επομενο επεισοδιο θα δουμε τον χιτλερ ζομπι :shock:

Δημοσ.

δε θελω καθολου να δω στο επομενο επεισοδιο να ξεφευγει ο γιατρος παντως ο ψυχακιας ο ναζι, αν και δε νομιζω γιατι δεν ειναι κλασικη σειρα.Σε μια κλασικη σειρα σιγουρα θα γινοταν κατι και δε θα αποκαλυβοταν

Δημοσ.

Επιτελους ενα επεισοδιο να θυμιζει Σεζον 1 με character drama και λιγο horror!! (oχι οτι με χαλαγε η υπολοιπη σεζον, απλα ηταν αλλο στυλ)

Μαρεσει που μετα απο Black Dhalia στην 1η σεζον, εβαλαν

Αννα Φρανκ στην 2η (αν οντως ειναι)

Δεδομενου οτι δεν εχω διαβασει το ημερολογιο της, καλο ειναι να μπαινεις στον κοπο να ψαξεις 5 πραγματα

Και ειχαμε πολυ tone down στα υπεροβολικα υπερφυσικα,

κραταω μια κρυφη ελπιδα να μην εχει εξωγηινους και ζομπι στο τελος. Αληθεια, ο τρελογιατρος τι εκανε στην νυμφομανη?

Δημοσ.

Της εκοψε τα ποδια

η σειρα ειναι πλεον κορυφαια με εντονο το horror και την αγωνια , κατι που στην 1η σεζον δεν υφιστατω κατα την γνωμη μου ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...