Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.την δευτερα εστειλα ενα απλο δεμα για αγγλια αλλα ακομα δεν εχει φτασει στον προορισμο του..αποδειξη παραδοσης δεν εχω.πως θα μπορεσω να μαθω την αιτια της καθυστερησης?σε ποιο σημειο βρισκεται τωρα?την προηγουμενη εβδομαδα,ειχα στειλει παλι απλο δεμα στον ιδιο προορισμο,τριτη και παραδοθηκε την παρασκευη.

Δημοσ.

Απόδειξη δεν έχεις γιατί την έχασες η δεν το έστειλες συστημένο? Αν την έχασες μπορείς να πας στα Ελτα μήπως κρατάνε αρχείο. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, μόνο υπομονή. Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε, δώστου καμιά 10-12 μέρες και μετά άρχισε να ανησυχείς.

Δημοσ.

απλο το εστειλα,,οχι συστημενο.επειδη αυτη την φορα με εξυπηρετησε ενας γνωστος μου που εργαζεται στα ελτα,δεν μου εδωσε αποδειξη.θα περιμενω λιγες μερες ακομα,εχεις δκιο.

Δημοσ.

Συνήθως κάνουν 5 μέρες τα πακέτα από Αθήνα προς Λονδίνο ...από τα επαρχία ακόμα πιο πολύ (πχ Ρόδος - Λονδίνου 2 εβδομάδες). Αν δεν πάει στο Λονδίνο η άλλη μεγάλη πόλη θα κάνει πιο πολλές μέρες.

Ο δέκτης μπορεί να κάνει αίτηση στο sorting office της γειτονιάς να δει αν του κρατάνε πακέτο πληροφορίες. www.postoffice.com Αν δεν γίνεται η παράδοση για κάποιο λόγο θα το κρατήσουν μερικές εβδομάδες και έπειτα θα στο στείλουν πίσω. Σπάνια χάνουν πακέτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...