dextergsxr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 καλημερα, θα ηθελα να κανω μερικες ερωτισεις επι του θεματος... ξερω περιπου τι παιζεται με τα τελωνεια και μεxρι τωρα οτι αγορα εκανα εκτος ευρωπαικης ενωσης ηταν μικρα δεματα κτλ αλλα εφτασε η στιγμη για ενα μεγαλο δεμα και συγκεκριμενα ενα kindle dx το οποιο δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα και δεν μπορεσα να το βρω ουτε μεταχειρισμενο αλλα και οτι αλλο προκυψει... το ερωτημα μου τωρα ειναι οταν το δεμα φτασει στο τελωνειο και βγει το ποσο που πρεπει να πληρωσω η διαδικασια ποια ειναι??? δηλαδη πως το μαθενω??? που πληρωνω τους δασμους??? στο τελωνειο η καπου αλου κ.τ.λ. αν και εχω διαβασει οτι για μεταχειρισμενα αντικειμενα απο ιδιωτες κα χωρις αποδηξη κανονικα δεν πληρωνεις δασμους εχω διαβασει ομως οτι κατι τετοιο δεν εφαρμοζεται και μπενει ενας ακαθοριστος απο πριν δασμος μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει??? ευχαριστω εκ των προτερων
kfyros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 αν έρθει με ελτα μπορεί και να μην περάσει τίποτα.. αλλιώς θα σε ενημερώσουν από τον courier και θα σε χρεώσουν εκτελωνιστικά - handling κλπ. οι δασμοί είναι χοντρικά όσο το φπα που θα πλήρωνες. τα υπόλοιπα δεν ξέρω, όταν μου είχαν στείλει πριν χρόνια κάτι από Κορέα , η ελεεινή η ups με χρέωσε κανένα 50άρι εκτελωνιστικό και άλλα τόσα η goldair για το handling στο αεροδρόμιο. αλητεία.
dextergsxr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 δηλαδη για τους τυχων δασμους οταν προκυψουν σε ενημερωνουν τηλεφωνικα οτι πρεπει να πληρωσεις και για το ηψος του ποσου??? και πως γινεται η πληρωμη??? πας στο τελωνειο??? πως
rg550 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 θα σου έρθει χαρτί διασάφησης πρώτα, εκεί γράφει αναλυτικά τι πληρώνεις. Σε δικές μου περίπτωσεις είχα πληρώσει και στο ταχυδρομείο οτάν πήγα να παραλάβω, και μια φορά έτρεχα στο τελωνείο στο αεροδρόμιο, αλλά μιλάμε για πακέτο πολύ πιο ογκώδες απο kindle.
dextergsxr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 θα σου έρθει χαρτί διασάφησης πρώτα, εκεί γράφει αναλυτικά τι πληρώνεις. Σε δικές μου περίπτωσεις είχα πληρώσει και στο ταχυδρομείο οτάν πήγα να παραλάβω, και μια φορά έτρεχα στο τελωνείο στο αεροδρόμιο, αλλά μιλάμε για πακέτο πολύ πιο ογκώδες απο kindle. το που θα πληρωσεις (στο τελωνειο η κατα την παραδωση) το επιλεγεις εσυ φανταζομαι???
kfyros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 το που θα πληρωσεις (στο τελωνειο η κατα την παραδωση) το επιλεγεις εσυ φανταζομαι??? ρε μάστορα με τι έρχεται το ρημάδι ; έλεος !
Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 το που θα πληρωσεις (στο τελωνειο η κατα την παραδωση) το επιλεγεις εσυ φανταζομαι??? Αν είναι κούριερ στη μέση, απλά σου λένε κάνε μας κατάθεση τόσα στο λογαριασμό μας για να προχωρήσει ο εκτελωνισμός. Αν εκτελωνίσεις μόνος σου τότε πληρώνεις εσύ στο τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα