Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κόλλησε ένα τραγούδι που μου ανέφεραν 2 άτομα αυτές τις μέρες.

Κάτι ακαταλαβίστικα είναι βασικά που πάνε κάπως έτσι και τα τραγουδούσαμε στις κατασκηνώσεις πριν 15-20 χρόνια.

οι λιλι απερι τικιτόνκα αμόσα μόσα μόσα (????)

Τι είναι αυτές οι σαχλαμάρες;Έψαξα στο google τι μπορεί να σημαίνουν αυτά αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Τώρα θυμήθηκα και ένα άλλο που έλεγε ένα μικρό νεγράκι μέσα στο καλυβάκι διάβαζε εφημερίδα...

Κι άλλα λέγαμε αλλά δεν τα θυμάμαι.

Δημοσ.

Για το πρωτο μαλλον ηταν αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

Το 2ο ειναι κλασικο τραγουδι κατασκηνωσης..οπου εχει διαφορες παραλλαγες αναλογως τα κεφια και την φαντασια του καθενος....

Το χρησιμοποιουν και πολλοι κλοουν σε παρτυ μικρων παιδιων...

• Like 1
Δημοσ.
οι λιλι απερι τικιτόνκα αμόσα μόσα μόσα...

..οοοο ιλιλι λουαμπα λουι.:P

Κλασικο κατασκηνωτικο παιχνίδι όπου ο ομαδάρχης ή ο ψυχαγωγός λέει τα παραπάνω λόγια με διάφορες φωνές "πχ., με βαριά φωνή τη πρωτη φορά, επαναλαμβάνουν τα παιδιά με βαριά φωνη, μετά με ψιλή φωνή, τραγουδιστά, ποιητικά, σιγά, δυνατά, κτλ κτλ κτλ.

Και στο τέλος "μπρ αβο μπραβο..."

pavlinara αμα θελεις να σου στειλω βιντεο με 200 πιτσιρίκια να παίζουν το παραπάνω παιχνίδι. Για πολύ γέλιο λέμε:P

Δημοσ.

Μου κόλλησε ένα τραγούδι που μου ανέφεραν 2 άτομα αυτές τις μέρες.

Κάτι ακαταλαβίστικα είναι βασικά που πάνε κάπως έτσι και τα τραγουδούσαμε στις κατασκηνώσεις πριν 15-20 χρόνια.

οι λιλι απερι τικιτόνκα αμόσα μόσα μόσα (????)

Τι είναι αυτές οι σαχλαμάρες;Έψαξα στο google τι μπορεί να σημαίνουν αυτά αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Τώρα θυμήθηκα και ένα άλλο που έλεγε ένα μικρό νεγράκι μέσα στο καλυβάκι διάβαζε εφημερίδα...

Κι άλλα λέγαμε αλλά δεν τα θυμάμαι.

Πλέον, δεν είναι πολιτικός ορθών.. συγγνώμη κιόλας.;ρ

Δημοσ.

Από που το βίντεο; Και τι σημαίνουν;

Απο παιδικη κατασκήνωση.

Δε σημαίνουν απολύτως τιποτε, τα λογια του "ο ιλιλι". Είναι απλά ένα παιχνίδι.

Το "ΜΠΡ" είναι τα αρχικά του "μπράβο" οπου τα πιτσιρίκια το τραγουδάνε όταν κάποιος έχει κάνει κάτι άξιο συγχαρητήριων, όταν κάποιος έχει πει κάτι πολύ καλό κτλ κτλ. Υπάρχει σε αρκετές παραλλαγές.

Το άλλο που λες ειναι το δέκα μικρά αραπάκια. Κλασικό παιδικό τραγούδι.

Δημοσ.

Πλέον, δεν είναι πολιτικός ορθών.. συγγνώμη κιόλας.;ρ

Σωστά, αυτό είναι ρατσιστικό.

Τι υποννοεί ο ποιητής , ότι οι μαύροι είναι πολύ φτωχοί ή πολύ χαζοί για χρησιμποιούνε iPad ??

Αίσχος ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θυμάμαι το :

"είμαι ενα πράμα λαμπερό , εχω ενα χερούλι είμαι τσαγερό , και οταν με σηκώνουνε ορθό , ρίχνω τσάϊ καυτερό ... πσσσσσ "

και αναλογα την λέξη , σηκωναμε τα χερια στο "λαμπερό" , σηκωναμε το ενα ποδι στο "ορθό" και σκύβαμε στο "πσσσ"

Δημοσ.

Κι όλα αυτά στις 4:30 το πρωί.

τότε γύρισα σπίτι

κι εγώ θεωρώ την λέξη νέγρος ρατσιστική,αλλά ηλίθια παιδικά τραγούδια, τι περιμένεις.

το τελευταίο με το χερούλι δεν το ξέρω.αν έχει κάποιος ηχητικά ντοκουμέντα ας τα γράψει εδώ.

στείλε μου το βίντεο αν θες.

Δημοσ.

Εγω θυμάμαι το :

"είμαι ενα πράμα λαμπερό , εχω ενα χερούλι είμαι τσαγερό , και οταν με σηκώνουνε ορθό , ρίχνω τσάϊ καυτερό ... πσσσσσ "

και αναλογα την λέξη , σηκωναμε τα χερια στο "λαμπερό" , σηκωναμε το ενα ποδι στο "ορθό" και σκύβαμε στο "πσσσ"

Αγγλικιανιά, εκ του αμερικανία..;ρ

http://en.wikipedia.org/wiki/I'm_a_Little_Teapot

Δημοσ.

Mι Πι Ρο Αλφα Βήτα Ο μπραααααβο εψιλον ύψιλον γαμα Ε , εεευγε , Εεεεεευγε πολύ καλο , παρα πολύ ωραίιιιοοοοο , ευγε πολύ καλο παρα πολυ καλό ΚΑΛΟΟΟΟΟ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...