Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες θελω να μου στειλουν με μεταφορικη (ή με κατι τετοιο τελος παντων) το αυτοκινητο στο εξωτερικο, συγκεκριμενα στο Κουβειτ. Γνωριζει κανεις καποια εταιρια και γενικα οποιαδηποτε πληροφορια? Εκανα αναζητηση στο ιντερνετ αλλα δε βρηκα κατι συγκεκριμενο

Δημοσ.

και να το πας εκει δε θα αντεξει

τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν εκει ειναι ειδικα κατασκευασμενα ωστε να αντεχουν σε συνθηκες με πολλη σκονη.

Δημοσ.

και να το πας εκει δε θα αντεξει

τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν εκει ειναι ειδικα κατασκευασμενα ωστε να αντεχουν σε συνθηκες με πολλη σκονη.

Έχεις κάποιο λινκ που να το αναφέρει αυτό;

Δημοσ.

για δες εδω μπηπως βοηθησει http://www.embassyof...vingLicence.htm

βλέποντας αυτό, εξοργίζομαι για το πόσο μπουρδέλο είναι αυτή η χώρα...

Τι ζητάει οποιοδήποτε ψιλοσοβαρό κράτος για να σε αφήσει να μείνεις εκεί...

εμείς τους δίνουμε ένα κωλόχαρτο και τους αφήνουμε να αλωνίζουν ελεύθερα , ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ...

Δημοσ.

Έχεις κάποιο λινκ που να το αναφέρει αυτό;

link οχι,αλλα ξερω οτι εχουνε διαφορετικα φιλτρα,διπλα λαστιχα στις πορτες

Δημοσ.

Το post του greekslave το λεει καθαρα οτι τα αυτοκινητα που κατασκευαζονται εκει εχουν αρκετες ενισχυσεις για να αντεχουν στο τοπικο κλιμα. Καινουργια αυτοκινητα εχουν 1 χρονο εγγυηση ενω τα μεταχειρισμενα εχουν εως 3 μηνες. Ενδιαφερον οτι στο ιδιο κομματι γραφει οτι ολα τα εισαγωμενα αυτοκινητα πανω απο 3 ετων δεν επιτρεπονται εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις. Μιλαει για δευτερο χερι ομως οποτε αν το αυτοκινητο το εχεις πρωτο χερι δεν νομιζω να ισχυει. Εγω ας πουμε το δικο μου δεν θα μπορουσα να το παρω εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...