giorgos_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, επειδή σπουδάζω στα ιωάννινα και μου αρέσει το μπιλιάρδο μπορείς κάποιος που είναι απο γιάννενα ή τα έχει επισκεφθεί να μου προτείνει ένα καλό και ήσυχο μαγαζί για να παίζω; Αυτά που ξέρω έχουν 2 τραπέζια μόνο και 200 φοιτητές μέσα στο μαγαζί. Ευχαριστώ
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Στα Γιαννενα θύμαμαι όταν ήμουνα φαντάρος είχε ένα φοβερό κτίριο με σινεμα μέσα μπιλιαρδα ,μποουλινγκ κτλ,δε θυμάμαι πως το λένε,αλλά ήτανε φοβερό πάντως. και τα Γιαννενα πολύ όμορφη πολη Edit: Αυτό είναι νομίζω http://www.terna.gr/index.php?option=com_content&view=article&layout=news&id=457&Itemid=214&lang=el
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Στις μέρες μου υπήρχε λέσχη μπιλιάρδου κοντά στο πνευματικό κέντρο, γεωργίου γερβασιου.
antonl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Το Παραλίμνιο θυμάμαι κι εγώ (πριν 10 χρόνια αλλά εκεί πρέπει να ναι ακόμα). Είχε αρκετά τραπέζια (που δεν ήταν κολλημένα μεταξύ τους) αλλά πάντα βρίσκαμε σχετικά άνετα. Βέβαια πάντα πηγαίναμε μ αμάξι και δεν ξέρω πόσο βολεύει αν δεν υπάρχει όχημα.
giorgos_p Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Στα Γιαννενα θύμαμαι όταν ήμουνα φαντάρος είχε ένα φοβερό κτίριο με σινεμα μέσα μπιλιαρδα ,μποουλινγκ κτλ,δε θυμάμαι πως το λένε,αλλά ήτανε φοβερό πάντως. και τα Γιαννενα πολύ όμορφη πολη Edit: Αυτό είναι νομίζω http://www.terna.gr/...mid=214&lang=el Το Παραλίμνιο θυμάμαι κι εγώ (πριν 10 χρόνια αλλά εκεί πρέπει να ναι ακόμα). Είχε αρκετά τραπέζια (που δεν ήταν κολλημένα μεταξύ τους) αλλά πάντα βρίσκαμε σχετικά άνετα. Βέβαια πάντα πηγαίναμε μ αμάξι και δεν ξέρω πόσο βολεύει αν δεν υπάρχει όχημα. To μέρος αυτό είναι έξω λίγο απο τα γιάννενα και χρειάζεται να πάρω ταξί για να πάω και έτσι δεν με συμφέρει! Ευχαριστώ πάντως. Στις μέρες μου υπήρχε λέσχη μπιλιάρδου κοντά στο πνευματικό κέντρο, γεωργίου γερβασιου. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ
jimmlo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πήγαινε στο Dion. Είναι στη Γεωργίου Γερβασίου, ακριβώς πριν τη Μητρόπολη του Αγίου Αθανασίου. Είναι ο δρόμος που βρίσκεται η ΔΕΗ, κάτω από το πάρκο Λιθαρίτσια. Καθαρό μπιλιαρδάδικο με αρκετά τραπέζια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα