alex00a Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 εχω τα s220 και δεν εχω μικροφωνο τι να κανω;
alex00a Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 συνδεω το ροζ καλωδιο πισω στη μοναδα το realteak μου λεει οτι συνεθηκε μικροφωνο αλλα δεν δουλευει
evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μήπως έχει πέσει η ένταση του μικροφώνου Πίνακας ελέγχου/ Υλικό και Ήχος/ Ήχος Εγγραφή επέλεξε το μικρόφωνο (κανε πρώτα ένα τεστ φύσα στο μικρόφωνο και δες άμα η μπάρα ανεβοκατεβαίνει) Ιδιότητες/ Επίπεδα και "παίξε" λίγο με τα επίπεδα. Ελενξε και αμα το μικρόφωνο είναι ως κύρια επιλογή.
alex00a Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ενοεις πινακας ελεγχου>ηχος>εγγραφη;δεν κουνιεται τπτ ανοιξα την ηχογραφιση ηχογραφησα την ανοιξα με το windows media player εβαλα απεκονιση τις γραμμες και κουνιοντουσαν αλλα γτ δεν ακουγεται;
alex00a Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 απτα τα ηχεια ναι,πηρα τηλ στη logitech και μου ειπανε οτι τα ηχεια αυτα δεν εχουνε μικροφωνο(το ροζ καλωδιο γιατι υπαρχει στο τηλεχηρηστιριο εχει αποδοχη για μικροφωνο και για ακουστικα και μου ειπανε οτι πρεπει να συνδεσω το μικροφωνο στο τηλεχηριστιριο για να γραφτει .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα