Προς το περιεχόμενο

amazon.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,θα ηθελα να σας ρωτησω γιατι ενω παω να αγορασω κατι μεσω amazon απο Αμερικη οταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια μου λεει οτι δεν μπορει το προιον να ερθει σε μενα ενω εχω βαλει ολα τα στοιχεια μου κανονικα

Δημοσ.

ίσως το ίδιο το amazon ή κάποιο απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα δεν στέλνει Ελλάδα. Συμβαίνει συχνά....

Δημοσ.

φυσικά θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις μήπως βρεις αυτό που θέλεις και στο amazon.co.uk (άλλο είναι αποστολή απο Αμερική άλλο απο Αγγλία)

Δημοσ.

Γενικά, το amazon.com σταμάτησε να στέλνει στην Ελλάδα.

Προσπάθησε να βρεις το ίδιο προϊόν είτε από Αγγλία (amazon.co.uk) είτε από Γερμανία (amazon.de) είτε από άλλη ευρωπαϊκή χώρα (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κλπ)

Δημοσ.

Από ότι έχω διαβάσα σε διάφορα fora, τόσο το amazon.com όσο και ανεξάρτητοι πωλητές σταμάτησαν να στέλνουν στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό.

Αυτές είναι οι συνέπειες της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα.

Δημοσ.

Έχω κάνει 2-3 παραγγελίες τον τελευταίο μήνα από το amazon.com (το ένα bd boxset αξίας $60 χωρίς τα μεταφορικά - δεν μιλάω για ανεξάρτητους πωλητές)

Μπορεί βέβαια πράγματι να μην στέλνει κάποια προϊόντα, ή να τα στέλνει μόνο με courier (όπως τα video games)

Δημοσ.

Ίσως το τελωνείο είναι αναλόγως την παραγγελία. Εγώ που είχα παραγγείλει βιβλία και dvd, δεν είχα παρε-δώσε με το τελωνείο.

Ήρθαν κανονικά με το ταχυδρομείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...