ioannis333 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα σας,θα ηθελα να σας ρωτησω γιατι ενω παω να αγορασω κατι μεσω amazon απο Αμερικη οταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια μου λεει οτι δεν μπορει το προιον να ερθει σε μενα ενω εχω βαλει ολα τα στοιχεια μου κανονικα
ioannis333 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 σε παρακαλω μπορεισ να μου πεις που πρεπει να κοιταω για να βλεπω αν στελνει Ελλαδα
tempo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ίσως το ίδιο το amazon ή κάποιο απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα δεν στέλνει Ελλάδα. Συμβαίνει συχνά....
tempo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 φυσικά θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις μήπως βρεις αυτό που θέλεις και στο amazon.co.uk (άλλο είναι αποστολή απο Αμερική άλλο απο Αγγλία)
makfil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Γενικά, το amazon.com σταμάτησε να στέλνει στην Ελλάδα. Προσπάθησε να βρεις το ίδιο προϊόν είτε από Αγγλία (amazon.co.uk) είτε από Γερμανία (amazon.de) είτε από άλλη ευρωπαϊκή χώρα (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κλπ)
kostas_dr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Το amazon.com σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα; Είναι σίγουρο αυτό;
makfil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Από ότι έχω διαβάσα σε διάφορα fora, τόσο το amazon.com όσο και ανεξάρτητοι πωλητές σταμάτησαν να στέλνουν στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό. Αυτές είναι οι συνέπειες της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα.
tonypapadovic Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Έχω κάνει 2-3 παραγγελίες τον τελευταίο μήνα από το amazon.com (το ένα bd boxset αξίας $60 χωρίς τα μεταφορικά - δεν μιλάω για ανεξάρτητους πωλητές) Μπορεί βέβαια πράγματι να μην στέλνει κάποια προϊόντα, ή να τα στέλνει μόνο με courier (όπως τα video games)
kostpap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 amazon.com? Τελωνείο; Εάν το βρεις από Ευρώπη δεν ανησυχείς για τελωνείο.
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ίσως το τελωνείο είναι αναλόγως την παραγγελία. Εγώ που είχα παραγγείλει βιβλία και dvd, δεν είχα παρε-δώσε με το τελωνείο. Ήρθαν κανονικά με το ταχυδρομείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα