Προς το περιεχόμενο

laptop μπλοκαρει adsl συνδεση?


bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασε ένας φιλος το παραπανω λαπτοπ και εχουμ το εξης θεμα. ξεκινωντας επειδη ο ιδιος δεν γνωριζει το ανοιγω και κανει install τα win 7 κανονικα. με το που γινεται η εγκατασταση παω να μπω στο internet μεσω του wifi βαζω κωδικους του ασυρματου του φιλου μου και ενω αρχικα μπαινει στο ιντερνετ μετα απο λιγο κανει αποσυνδεση. δοκιμαζω ξανα και κανει τα ιδια. δοκιμαζουμε απο ενα κινητο που εχει και ενα ipad (ναι εχει τα παντα ο φιλος μου γαμωτο και videoprogector) και εκεινα δεν μπαινουν στο ιντερνετ. τεσπα παιρνω τηλεφωνο στον οτε και κανουμε όλες τις ρυθμισεις από την αρχη στην σελιδα του ρουτερ και μου λαει ανα δεν λυθει το προβλημα ειναι θεμα hardware. σημεραα το πρωι μου λεει ο φιλος μου οτι ανοιξε το ρουτερ και μπηκε ασυρματα και απο κινητο και απο το ipad και μολις ανοιξε το λαπτοπ και πηγε να μπει απο εκει παλι αποσυνδεθηκαν και οι δυο συσκευες. τι γινεται ρε παιδια? καμια ιδεα?

αν το θεμα ειναι για αλλου παρακαλω να μεταφερθει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να κοιταξεις στα logs του ρουτερ του και να δει αν οντως γινεται αποσυνδεση (τπυ ιδιου του ρουτερ απο το ιντερνετ) και ποια ip (απο τις συσκευες που ειναι συνδεδεμενες σε αυτο) την προκαλει.

Επισης φροντησε να εχεις ενημερωμενο τον driver του ασυρματου/ενσυρματου του λαπτοπ, αναλογα με το πως συνδεεται, και να δοκιμασεις να συνδεθεις απο το λαπτοπ ενσυρματα/ασυρματα (αντιθετα με το πως συνδεεσαι τωρα).

 

Μου ειχε τυχει παλιοτερα με ενα σαπιο baudtec και ενα αρχαιο pc και την προκαλουσε οντως το pc. Του καναμε φορματ και τερμα τα προβληματα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...