Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

'Εχω ένα acer aspire 6935 laptop εδώ και 3 χρόνια και ποτέ δεν μου έβγαλέ κάποιο πρόβλημα. Σκέφτομαι με όλη αυτή την φασαρία που γίνεται με τους ssd αγοράσω ένα γι αυτό, σαν δεύτερο σκληρό.

Γίνεται αυτό? Και αν γίνεται ποιον να αγοράσω?

Δημοσ.

Να αγοράσεις ναι απλά να σταθμίσεις καλά τι χωρητικότητα χρειάζεσαι γιατι αυτός ο δίσκος θα γίνει ο βασικός σου.. Τον άλλον τον βάζεις σε ενα κουτάκι και τον κάνεις εξωτερικό πλεον.

Δημοσ.

Τι χωρητικότητα έχεις τώρα κ πόσο ουσιαστικά χρειάζεσαι στον εσωτερικό σου δίσκο.

Σου αρκεί δηλαδή 120αρης η θέλεις 240αρη ?

Δημοσ.

Φυσικά.και αν κάποτε αποχωρήσεις απο το λαπτοπ η το πουλήσεις η οτιδήποτε άλλο τον παίρνεις μαζί σου. Νομίζω ο Vertex έχει και την απαραίτητη βάση μαζί για να τον εγκαταστήσεις σε desktop αν και υπάρχουν 1000δες πατέντες να το κάνεις αυτό ακόμα κ χωρίς βάση.

Εγώ αναβάθμισα ένα Dell με αυτόν τον δίσκο και έβαλα κ full μνήμη 8GB και ήταν σαν ν'αγοραζεις ολοκαίνουριο τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστή+.

Δημοσ.

....και περισσεύει.. απλά την διαφορά αν την δεις θα την δεις μόνο στο Desktop κ σε Sata III σύνδεση οπότε δες κ τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει.

Δημοσ.

Να πάρεις όποιον θέλεις είναι καλοί δίσκοι,αλλά τα 160+5.5 τα μεταφορικά είναι πολύ καλά για τον Vertex σε αυτή την φάση κ σε υπερκαλύπτει.. Εγώ έχω έναν Samsung και εναν Corsair στον σταθερό και Vertex iii κατώτερο από αυτόν που σου έδειξα στο laptop και δεν παίζουν ανάμεσα τους οφθαλμοφανείς διαφορές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...