vagelis81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Εχω ακουσει ενα τραγουδι σε καποιο ελληνικο σηριαλ το οποιο παιζει τυχαια σε καποιο επεισοδιο και ψαχνω απεγνωσμενα να το βρω χωρις αποτελεσμα.Το συγκεκριμενο επεισοδιο υπαρχει στο youtube.Eδω στο Insomnia που το εβαλα δε μπορεσε καποιος να με βοηθησει.Σκεφτηκα λοιπον και εψαξα για τη μεθοδο που λεγεται track id .Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν η συγκεκριμενη μεθοδος μπορει να με βοηθησει να βρω το τραγουδι απ το βιντεο.Ρωταω επειδη το ζητουμενο τραγουδι δεν το εχω κατεβασμενο στον υπολογιστη μου απλα υπαρχει μεσα στο βιντεο που προανεφερα.Υπαρχει τροπος να το κανω;
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αν εχεις κινητο με android/ios/symbian/wp7 κλπ μπορεις να εγκαταστησεις το shazam ή το soundhound, να το βαλεις να ακουσει το τραγουδι και να σου το βρει
vagelis81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχω τετοιο κινητο.Ηλπιζα να ειχε εναν τροπο στα windows
vagelis81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 http://www.dailymotion.com/video/xqsrh4_yyyyy-com-e37-yyyyyyyyy-yyyyyyyyy-ant1-geomelitini-blogspot-com_shortfilms Το τραγουδι αρχιζει στο 25:37
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα