lagman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Θα τα πω λίγο χοντρικά εάν είσαι τύπος που του αρέσει να πειράζει ένα σωρό ρυθμίσεις να κάνει τα πάντα στο κινητό πας σε android, γενικά το android θεωρώ είναι για κόσμο που του αρέσει να ασχολείται αρκετά με το κινητό να περνάει custom rom Κλπ εάν δεν σου αρέσει να ασχολείσαι σε αυτό τον βαθμό μην πάρεις android . Εαν θες ευκολία σταθερότητα, μεγαλύτερη αυτονομία και πολλά παιχνίδια πας σε ios.
nikoskon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Θα τα πω λίγο χοντρικά εάν είσαι τύπος που του αρέσει να πειράζει ένα σωρό ρυθμίσεις να κάνει τα πάντα στο κινητό πας σε android' date=' γενικά το android θεωρώ είναι για κόσμο που του αρέσει να ασχολείται αρκετά με το κινητό να περνάει custom rom Κλπ εάν δεν σου αρέσει να ασχολείσαι σε αυτό τον βαθμό μην πάρεις android . Εαν θες ευκολία σταθερότητα, μεγαλύτερη αυτονομία και πολλά παιχνίδια πας σε ios.[/quote'] Όχι άλλη καραμέλα αναγωγής σε OS's battle. Δεν συγκρίνουμε Android με iOS. Συγκρίνουμε iPhone 4s με Galaxy S III. Και το Galaxy SIII είναι smooth σαν βούτυρο, σταθερό σαν βράχος, τρέχει την τελευταία έκδοση Android και υπερέχει σε άνευ λειτουργικού χαρακτηριστικά, όπως πχ το μέγεθος της οθόνης κλπ που έχουμε ήδη πει. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2 1
nfeel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ο μοναδικός τομέας που υπερέχει το iphone είναι η ποιότητα κατασκευής,για να λέμε την πάσα αλήθεια. Τα παράπονα για τα πλαστικά κουμπιά του galaxy (που είναι κουμπωτά)ότι τρεκλίζουν,κουνιούνται,παίζουν κλπ δεν είναι λίγα.
nikoskon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μιλάς για το Galaxy SIII; Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
nfeel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ναι για το s3 μιλάω.Κ εγώ s3 έχω αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν ζηλεύω τη στιβαρη κατασκευή της apple. Αποστολή από το Samsung - Galaxy S III με τη χρήση Insomnia App
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 η ποιοτητα κατασκευης ειναι ενα θεμα, κι εγω εκραζα τη σαμσουνγκ οταν εβγαλε τον γαλαξια, ωστοσο εχω 2 ενστασεις πανω σ αυτο: 1)Ποσοι εχουν iphone χωρις θηκη??? γιατι κι εγω που χω γκαλαξυ, και φιλος μου με μηλο, σιλικονη πιανουμε κι οι 2! 2)Αν λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι, παιρνω μια δευτερη μπαταρια και την εχω μαζι μου, ή αν "χαλασει" την αντικαθιστω αμεσα. 3)Αν μου γρατζουνιστει το πισω καπακι δινω 5ευρω και παιρνω καινουριο.. και τα παραπανω βεβαια δεν αφορουν μονο το μηλο αλλα οποιοδηποτε κινητο με unibody κατασκευη
nikoskon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Άλλο ποιότητα και άλλο η κατασκευή αυτή κάθε αυτή. Προσωπικά ούτε στο SIII, ούτε στο iPhone 5, ούτε στο iPhone 4/4s με απασχόλησε αρνητικα η κατασκευή. Απλά τα iPhone δίνουν την αίσθηση αυτή γιατί δεν έχουν αφαιρούμενα μέρη. Εδώ ακόμα και αυτό της microSIM το έχουν σφήνα στο σώμα. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
MAFIA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 GALAXY S3 ... Και αν δεν θες να σκασεις τοσα λεφτα πηγαινε παρε το Xiaomi mi2 (www.xiaomi.com) που ειναι πολυ καλυτερο και φθηνοτερο
kamounias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Ο κάθε ένας έχει την άποψη του κ είναι σεβαστή!! Τελικά μετά απί μεγάλη κουβέντα σε διαφορα φόρουμ κ αλλά πολλά όπως επίσης τα έπιασα κσι τα επεξεργαστικα από κοντά κατέληξα στο galaxy s3!!! Η συσκευή είναι φανταστική...αν έπαιρνα iPhone αυτό θα ήταν μόνο για την ποιότητα κατασκευής...μονο αυτό μου αρέσει!!
Antwni Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ναι τα iphone ειναι καλύτερης κατασκευής!! Αποστολή από το Samsung - Galaxy S IV με τη χρήση Insomnia App
kanesaxo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θεωρώ πως σήμερα εγώ θα αγόραζα ένα Iphone 4S. Κι αυτό επειδή είναι απλώς καλό το οικονομικό timing. Επειδή ποτέ δεν αγοράζω το hiend την "ωρα" που βγαίνει, παρά μεταχειρισμένο λίγο καιρό μετά, τώρα ειναι η κατάλληλη εποχή να αγοράσει κανείς 4S. Η τιμή του εχει πεσει σαν μτχ, ενα μεγάλο ευχαριστώ στα appefanboys που τρέχουν να παραγγείλουν το 5ρι. Οπότε η αποψη μου, είναι παρεις το 4S μεταχειρισμένο και όχι καινούργιο. Αν μιλάμε για καθαρά καινούργια συσκευή, κι εγώ θα πρότεινα το SIII οχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Απλώς μ'αρέσει περισσότερο στο χέρι μου (αν και η οθόνη του ειναι κάπως μεγάλη).
Fronimitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 2 ποστ πιο πανω θα δεις οτι ο φιλος αγορασε το S3. Καλοριζικο στον φιλο κιολας!Ευχαομαι να το χαρεις οπως το χαιρομαι κι εγω!
ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θεωρώ πως σήμερα εγώ θα αγόραζα ένα Iphone 4S. Κι αυτό επειδή είναι απλώς καλό το οικονομικό timing. Επειδή ποτέ δεν αγοράζω το hiend την "ωρα" που βγαίνει' date=' παρά μεταχειρισμένο λίγο καιρό μετά, τώρα ειναι η κατάλληλη εποχή να αγοράσει κανείς 4S. Η τιμή του εχει πεσει σαν μτχ, ενα μεγάλο ευχαριστώ στα appefanboys που τρέχουν να παραγγείλουν το 5ρι. Οπότε η αποψη μου, είναι παρεις το 4S μεταχειρισμένο και όχι καινούργιο. Αν μιλάμε για καθαρά καινούργια συσκευή, κι εγώ θα πρότεινα το SIII οχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Απλώς μ'αρέσει περισσότερο στο χέρι μου (αν και η οθόνη του ειναι κάπως μεγάλη).[/quote'] Δλδ προτεινεις σε καποιο να αγορασει ενα κινητο μεταχειρισμενο,με μηδεν εγγυηση και οχι ενα με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες,καινουριο του κουτιου και 2 χρονια φουλ εγγυηση!?!?!? 1
kanesaxo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αν και αγόρασε ήδη, ναι ακριβώς αυτό. Και δεν ειναι κατι που προτείνω σε ένα φόρουμ απλώς, τα κάνω και πράξη. Ποιός ο λόγος να δώσεις 700ε για μια συσκευή καινούργια ενω μπορεις να παρεις μια hiend παλιότερη λιγο μεν, με τα μισά χρήματα; Ολα εχουν να κανουν με το λόγο απόδοσης/κόστους...κατ'εμέ.
Fronimitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Με αυτο το σκεπτικο γιατι να δωσει καποιος 400 ευρω για παλια highend συσκευη μεταχειρισμενη που πιθανον να μην εχει κι εγγυηση(λογω του 1 χρονου που δινει η Apple) και να μην δωσει 400 για την τελευταια highend συσκευη μεταχειρισμενη που θα εχει κι εγγυηση και θα ειναι και πιο λιγο μεταχειρισμενη; Μονο αυτος που ξερει οτι θελει iphone θα το κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα