Johnnywu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ο λογαριασμός της ΔΕΗ με προειδοποιεί με μεγάλα κόκκινα γράμματα ότι θα μου κόψουν το ρεύμα. Το ρεύμα το πληρώνω κανονικά, το χαράτσι δεν το έχω πληρώσει. Αρχικά στην εφορία μας είπαν ότι μπορεί να γίνει διακανονισμός, 50 ευρώ τον μήνα, και είμαστε οκ. Σήμερα η εφορία μου λέει να ρωτήσω στην ΔΕΗ και η ΔΕΗ μου λέει να ρωτήσω στην εφορία. Κανένας δεν γνωρίζει τι ισχύει... Γνωρίζει κάποιος από εδώ να μου πει τι συμβαίνει? 1
agent_smith Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ο λογαριασμός της ΔΕΗ με προειδοποιεί με μεγάλα κόκκινα γράμματα ότι θα μου κόψουν το ρεύμα. Το ρεύμα το πληρώνω κανονικά, το χαράτσι δεν το έχω πληρώσει. Αρχικά στην εφορία μας είπαν ότι μπορεί να γίνει διακανονισμός, 50 ευρώ τον μήνα, και είμαστε οκ. Σήμερα η εφορία μου λέει να ρωτήσω στην ΔΕΗ και η ΔΕΗ μου λέει να ρωτήσω στην εφορία. Κανένας δεν γνωρίζει τι ισχύει... Γνωρίζει κάποιος από εδώ να μου πει τι συμβαίνει? Δεν γνωρίζω κάτι αλλά διάβασε αυτά μήπως βγάλεις κάποια άκρη. http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/229935/apallahtheite-apo-to-haratsi-tis-dei-me-50-eyro http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/714124/Article.aspx
revolver1990 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι πλέον δεν αρκούνται στο να κόβουν μόνο το ρεύμα
Johnnywu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αυτό στο newsbomb είναι κατατοπιστικό. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Έχεις κάποιο λινκ revolver1990?
kage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ενας μλκς ενοικιαστης(στο ονομα του το ρευμα) εχει αφησει απληρωτο το ρευμα εδω και κανα 6μηνο. εχει φυγει και ακομη ρευμα εχει... ΑΛΛα ειναι αναλογα με την περιοχη... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2012 από kage
Lucifer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ο λογαριασμός της ΔΕΗ με προειδοποιεί με μεγάλα κόκκινα γράμματα ότι θα μου κόψουν το ρεύμα. Το ρεύμα το πληρώνω κανονικά, το χαράτσι δεν το έχω πληρώσει. Αρχικά στην εφορία μας είπαν ότι μπορεί να γίνει διακανονισμός, 50 ευρώ τον μήνα, και είμαστε οκ. Σήμερα η εφορία μου λέει να ρωτήσω στην ΔΕΗ και η ΔΕΗ μου λέει να ρωτήσω στην εφορία. Κανένας δεν γνωρίζει τι ισχύει... Γνωρίζει κάποιος από εδώ να μου πει τι συμβαίνει? Δεν πλήρωσα ποτέ το πρώτο ή δεύτερο χαράτσι, έχω ακόμα ρεύμα. Νομίζω κρίθηκε έτσι κι αλλιώς αντισυνταγματικό από το ΣτΕ το να διακόπτεται η παροχή γι' αυτό το λόγο.
Johnnywu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν πλήρωσα ποτέ το πρώτο ή δεύτερο χαράτσι, έχω ακόμα ρεύμα. Νομίζω κρίθηκε έτσι κι αλλιώς αντισυνταγματικό από το ΣτΕ το να διακόπτεται η παροχή γι' αυτό το λόγο. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία Ο λογαριασμός σου γράφει τίποτα πάνω για διακοπή?
Lucifer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εδώ και μήνες, κάθε λογαριασμός μου, έναντι και εκκαθαριστικός, με απειλεί με διακοπή. 2
Dannie Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ο λογαριασμός της ΔΕΗ με προειδοποιεί με μεγάλα κόκκινα γράμματα ότι θα μου κόψουν το ρεύμα. Το ρεύμα το πληρώνω κανονικά, το χαράτσι δεν το έχω πληρώσει. Αρχικά στην εφορία μας είπαν ότι μπορεί να γίνει διακανονισμός, 50 ευρώ τον μήνα, και είμαστε οκ. Σήμερα η εφορία μου λέει να ρωτήσω στην ΔΕΗ και η ΔΕΗ μου λέει να ρωτήσω στην εφορία. Κανένας δεν γνωρίζει τι ισχύει... Γνωρίζει κάποιος από εδώ να μου πει τι συμβαίνει? Εκανες την διαδικασια οπως επρεπε?(δηλαδη να πας στην εφορια να κανεις αιτηση μαζι με ενα λογαριασμο - φωτοτυπια - και να ζητησεις να αποδεσμευτει το χαρατσι απο τον λογαρισμο της ΔΕΗ.Μαζι με την αιτηση χρειαζεται να πληρωσεις και 50 ευρω τα οποια ομως αφαιρουντε απο το συνολικο χαρατσι και μετα αφου θελεις πας αργοτερα και κανεις διακανονισμο στην εφορια για το χαρατσι...).
Johnnywu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εκανες την διαδικασια οπως επρεπε?(δηλαδη να πας στην εφορια να κανεις αιτηση μαζι με ενα λογαριασμο - φωτοτυπια - και να ζητησεις να αποδεσμευτει το χαρατσι απο τον λογαρισμο της ΔΕΗ.Μαζι με την αιτηση χρειαζεται να πληρωσεις και 50 ευρω τα οποια ομως αφαιρουντε απο το συνολικο χαρατσι και μετα αφου θελεις πας αργοτερα και κανεις διακανονισμο στην εφορια για το χαρατσι...). Είχα ακολουθήσει την διαδικασία αλλά έχει περάσει καιρός από τότε και δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου.
Downloadpercent Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 κλαιν μαιν δικέ μου, θα σου πει το Insomnia αν θα σου κοπεί το ρεύμα ή όχι ...
kfyros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 εμείς πάντως από λάθος δεν πληρώσαμε το χαράτσι (είχε χαθεί ο λογαριασμός και δεν πληρώσαμε ούτε το ρεύμα), και στον επόμενο αφαιρέσανε το χαράτσι και γράφανε ότι μεταφέρθηκε στη ΔΟΥ. αυτό έπρεπε να κάνει η δεη σε όλες τις περιπτώσεις αφότου κρίθηκε αντισυνταγματικό.. μήπως το έχουν αφαιρέσει το χαράτσι και έχεις κάνει καμιά μαλακία και δεν έχεις πληρώσει και ρεύμα ;
Johnnywu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 εμείς πάντως από λάθος δεν πληρώσαμε το χαράτσι (είχε χαθεί ο λογαριασμός και δεν πληρώσαμε ούτε το ρεύμα), και στον επόμενο αφαιρέσανε το χαράτσι και γράφανε ότι μεταφέρθηκε στη ΔΟΥ. αυτό έπρεπε να κάνει η δεη σε όλες τις περιπτώσεις αφότου κρίθηκε αντισυνταγματικό.. μήπως το έχουν αφαιρέσει το χαράτσι και έχεις κάνει καμιά μαλακία και δεν έχεις πληρώσει και ρεύμα ; Όχι, το ρεύμα το πληρώνω κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα