Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο φορματ,σε c δισκο 232 GB, ενω τα αρχεια που βλεπω απο τις ιδιοτητες ειναι 26 gb, οταν παω επανω τον κερσορα του ποντικιου μου στον C λεει,....Ελευθερος χωρος 69,7 GB.

Γιατι αυτη η διαφορα?

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάποιο ανενεργό partiton. Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων για να δεις.

Η διαφορά είναι 130Gb τα οποία είναι πάρα πολλά για κρυφά αρχεία ή system volume information.

Δημοσ.

^^ Μπορεί όμως να είναι ο κάδος απορριμάτων από προηγούμενη(μενες) εγκαταστάσεις,αναλόγως πως είχε τα διαμερίσματά του.

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάποιο ανενεργό partiton. Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων για να δεις.

Η διαφορά είναι 130Gb τα οποία είναι πάρα πολλά για κρυφά αρχεία ή system volume information.

Πίστεψε με δεν είναι. Έχω δει δίσκο με 130gb από κρυφά αρχεία/system volume information/αντίγραφα ασφαλείας.

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, αλλά μετά από format?

Να έχει προηγούμενες εγκαταστάσεις, αντίγραφα ασφαλείας ή στον κάδο ?

Δημοσ.

Τα κρυφα αρχεια ειναι μολις 550μβ

Partition στον c δεν ειχα ποτε και δεν εχω

Διαχειρηση δισκων μου λεει τα ιδια

Καδος ανακυκλωσης ειναι αδειος

Τα διαγνωστικα του ειναι μια χαρα

Μηπως να τον βαψω μπλε και να τον πεταξω στη θαλλασα? :-D

Δημοσ.

Τα κρυφα αρχεια ειναι μολις 550μβ

Partition στον c δεν ειχα ποτε και δεν εχω

Διαχειρηση δισκων μου λεει τα ιδια

Καδος ανακυκλωσης ειναι αδειος

Τα διαγνωστικα του ειναι μια χαρα

Μηπως να τον βαψω μπλε και να τον πεταξω στη θαλλασα? :-D

Βάλε το total commander Και κάνε πλοήγηση στον C: δίσκο. Όλα τα αρχεία με θαυμαστικό μέσα στο icon είναι κρυφά και απλά υπάρχουν μέσα στο δίσκο. Ζήτα μου μετά ευχαριστώ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει ενεργοποιήσει αντίγραφα ασφαλείας και να του την έχει κάνει την ζημιά.

Δημοσ.

Βάλε το total commander Και κάνε πλοήγηση στον C: δίσκο. Όλα τα αρχεία με θαυμαστικό μέσα στο icon είναι κρυφά και απλά υπάρχουν μέσα στο δίσκο. Ζήτα μου μετά ευχαριστώ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει ενεργοποιήσει αντίγραφα ασφαλείας και να του την έχει κάνει την ζημιά.

Δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει θαυμαστικο διπλα απο κανενα αρχειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...