Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος, για τελευταία φορά, μας δίνεται η δυνατότητα από το πρόγραμμα "Εύδοξος", να πάρουμε δωρεάν τα συγγράμματα/ βιβλία αυτού του εξαμήνου. Θέλω να μου πείτε πιο από τα δύο να προτιμήσω για το μάθημα "Προγραμματισμός".

Να προσθέσω ότι κάνουμε C++ αποκλειστικά και ότι βρισκόμαστε στο πρώτο εξάμηνο, δηλαδή μόλις αρχίσαμε και μαθαίνουμε τα βασικά.

Αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός με τη C++

Η γλώσσα C σε βάθος

Δημοσ.

Mε κλειστά μάτια και δίχως κανενέναν ενδοιασμό, το πρώτο (Lafore).

+1 Το εχω και εγω..!!

Φέτος, για τελευταία φορά, μας δίνεται η δυνατότητα από το πρόγραμμα "Εύδοξος", να πάρουμε δωρεάν τα συγγράμματα/ βιβλία αυτού του εξαμήνου. Θέλω να μου πείτε πιο από τα δύο να προτιμήσω για το μάθημα "Προγραμματισμός".

Να προσθέσω ότι κάνουμε C++ αποκλειστικά και ότι βρισκόμαστε στο πρώτο εξάμηνο, δηλαδή μόλις αρχίσαμε και μαθαίνουμε τα βασικα.

Τι σχολη περασες φιλε μου..? :P

Δημοσ.

Αυτοματισμού Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείτε μήπως να μου εξηγήσετε και για ποιο λόγω να το προτιμήσω;

Δημοσ.

Γιατί θεωρείται ένα από τα καλύτερα βιβλία (τουλάχιστον το αυθεντικό. στις μεταφράσεις πολλές φορές μπαίνουν λάθη) και γιατί το δεύτερο δεν είναι για c++ (έχει μόνο ένα εισαγωγικό κεφάλαιο για τη c++ που εξηγεί λίγο τη φιλοσοφία του OO)

Δημοσ.

συγνωμη που επεμβαίνωνα ρωτήσω κατι, πιό σχετικα ευκολο βιβλίο προτείνετε για C++.NET? Εχω pdf

Developing Applications with Visual Studio.NET

του Richard Grimes, aλλα είναι πολυ μπλεγμένo

Δημοσ.

C++.NET δεν είναι πολύ δημοφιλής συνδυασμός.

Αν θες .ΝΕΤ θα βρεις πολλά βιβλία σε C#. (Θα σου φανεί πιο εύκολη από C++)

Αν θες C++ μην ασχολείσαι με .ΝΕΤ :-D.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...