Προς το περιεχόμενο

iPhone 5: έρχεται στις 2 Νοεμβρίου με ...i-φονικές τιμές


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι κατηγορουν την αππλε και οχι το κρατος που με τους φορους και τους παρεμβατισμους του εχει αυξησει το κοστος

 

Ξερετε στις σοβιετικοποιημενες οικονομιες αυτα συμβαινουν

 

Πχ κουμμουνιστικη κινα και ρωσια η μεση τιμη ειναι 1500 ευρω και βαλε

 

 

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

τι σχέση τώρα έχει η κίνα του σήμερα και η ρωσία του σήμερα με σοβιετικοποίηση;;;

 

άγριος νεοφιλελεφθερισμός είναι όπως και αυτός της χώρας μας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί κράζουμε τις τιμές;

 

όσο κυριαρχεί ο φόβος της σιωπής, του ψευτονταηλικιού του "Ελληναρά" και των οφθαλμαπατών για τα αίτια της κατάντιας μας, τόσο θα κοιτάμε σαν φτωχοποιημένος λαός τη μαγεία και "περηφάνεια" του να είμαστε κι εμείς μέλη της Μεγάλης Ευρωπαϊκής Οικογένειας...και να ""χαιρόμαστε"" ως ισότιμα μέλη τα αγαθά του πολιτισμού μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ολη αυτη η κατασταση, για 70€. :)

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

 

scripta manent

 

http://www.insomnia.gr/topic/462440-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-iphone-5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CF%81/#entry5023805

Αν ισχύουν αυτές οι τιμές, είναι απαράδεχτο. Πολύ υψηλές.

 

http://www.insomnia.gr/topic/463254-iphone-5-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-2-%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-i-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82/page__st__120#entry5038709

Το iPhone ειναι απλα το καλυτερο κινητο και δεν συγκρινεται με κανενα αλλο πλαστικο. Ειναι μια κατηγορια μονο του. Και 1000€ τα αξιζει.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλα χρηματα για το τιποτα...

 

Την παρασκευη που μας περασε επεσε ενα i5 στα χερια μου αγορασμενο απο Αγγλια. Ειλικρινα δεν ειδα καμια διαφορα απο το 4S.

 

Ενταξει το 4S ειναι πιο βαρυ, και εχει μικροτερη οθονη αλλα το ios6 το επαιζαν και τα δυο το ιδιο.

 

Οποτε αξιζει να αναρωτηθουμε.υπαρχει λογος να πεταω καθε λιγο χρηματα και μιλαμε για 739 ευρω το λιγοτερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μετάβαση προφανώς και δεν είναι για την ταχύτητα. Είναι για το νέο Design, την μεγαλύτερη οθόνη και την ψυχολογία του καινούριου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω σε οσους εχουν 3 PC και μαλιστα i7.

 

Το iPhone ειναι απλα το καλυτερο κινητο και δεν συγκρινεται με κανενα αλλο πλαστικο. Ειναι μια κατηγορια μονο του. Και 1000€ τα αξιζει. Το θεμα ειναι γιατι στην Ελλαδα η τιμη του ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με αλλες χωρες.

 

Κάντε μου μαλάξεις, θα πέσω κάτω απο τα γέλια αχχαχαχαχχα

Εχετε ρωτήσει καποιον που έχει i7 γιατι το πήρε, για να κάνει κλήσεις και να πετάει θυμωμένα πουλάκια περα δώθε?μπορεί πχ να το έχει για δουλειά (ναι, καποιοι εχουν τους υπολογιστές για δουλειά)...εγω έχω στον υπολογιστή μου QX6850 του χιλιάρικου, SSD, 4 SATA2 και δεν μαζεύται...να σου πώ το αστειο?το πήρα μισή τιμή απο οτι το iPhone γιατι ο επεξεργαστής ήταν eBays με 150e, παρόλα αυτά δεν νομίζω να σε παίρνει το σκεπτικό "επεξεργαστής του χιλιάρικου αρα εισαι φραγκάτος" ούτε το πήρα για να είμαι μούρης. Το πήρα για να επεξεργάζομαι Video ή να τρέχω SQL βάσεις άνετα (εχεις δοκιμάσει ποτε να κάνεις render ενα video 1080p μεγέθους 13GB με απλό Η/Υ?). Επίσης έχω 4 υπολογιστές, 1 του γραφείου, ενα στο σπίτι (το παλιό του γραφειου), ενα η αδερφή μου (που το θέλει για την σχολή) και ένα ο πατέρας μου (το παλιό δικό μου). Αυτό με σημαίνει οτι πρέπει να πληρώσω έξτρα φόρο????

 

Όσο για το "καλύτερο τηλέφωνο που δεν συγκρίνεται με κανένα πλαστικό" βρες κατι threads που υπάρχουν για το λευκό και τα "εξωγήινα" φωτάκια του. Μην διαβάσω κανενα κουλό οτι είναι μικρή χαραμάδα και δεν φαίνεται τίποτα, το πρόβλημα δεν είναι το φώς αλλά ο ιδρώτας-υγρασία που θα μπεί μέσα απο εκεί και οταν το στείλεις για service θα πείς "μα δεν μου έχει πέσει ποτέ νερό, πως μπήκε εκει μέσα?????????" Φυσικά δεν είναι μονο αυτό το πρόβλημα, προσωπικά 1000 ευρώ για συσκευή κινητής δεν δίνω ακομα και αν κράταγε 5 χρόνια, αφού μπορεί για πλάκα να 1) πέσει 2) σπάσει 3) κλαπεί 4) βραχεί 5) brick. Αλλού τα δίνω, σε κάτι τοσο ευθραυστο μπααααα...Έστι ήταν πριν 10 χρόνια και οι Νοκιάδες, Νοκια και ξερώ ψωμί (και εγω έτσι ήμουν), μετα γύρισα σε άλλη εταιρία και πλέον δεν θέλω ουτε να τα βλέπω, προφανως γι'αυτο εβαλαν και τα Windows μήπως πάρουν ενα μερίδιο πίσω αλλιως.........

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην το ψάχνεις.

 

Αν κάθε φορά που θα ανανεώνεται το μοντέλο αυξάνεται η τιμή του κατά 70€, κάθε φορά η κουβέντα θα γίνεται γι' αυτά τα 70€ κι όχι επειδή θα 'χει φτάσει π.χ. 1200€ η τιμή του.

 

Έχουν ειπωθεί τρελά μαργαριτάρια και το κακό είναι ότι καθρεπτίζουν τη γενικότερη εικόνα της κοινωνίας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο...

 

απο τα 900+ που θα κανει η ακριβη εκδοση.

 

1) ποσα απο τα 900+ πανε στην apple?

2) ποσα στο καταστημα ως κερδος που το εχει...

3) ποσα στο κρατος εδω....

 

αυτα τα τρια ερωτηματα εμενα με απασχολουν...

 

τι μεριδιο κερδους καθαρο εχει ο καθενας τους,...

 

οποιος ξερει ας απαντησει ετσι να ξερουμε...!

 

ξεχασαν κανεναν αλλον που βγαζει κερδος ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κακώς γίνεται τέτοιος ντόρος για τις τιμές του iPhone και γενικότερα για κάθε i συσκευή. Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας τιμολογεί όσο θέλει. Δεν υπάρχει ανάλογο thread νομίζω γιατί η Mercedes τιμολογεί διαφορετικά από την Opel ή για τις απαράδεκτα υψηλές τιμές της Ferrari. Οποιος θέλει ΚΑΙ μπορεί το αγοράζει και τέλος συζήτησης. Ολα τα υπόλοιπα ειναι τρελός λαϊκισμός και κατάθεση κόμπλεξ και κακομοιριάς, Δυστηχώς.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κακώς γίνεται τέτοιος ντόρος για τις τιμές του iPhone και γενικότερα για κάθε i συσκευή. Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας τιμολογεί όσο θέλει. Δεν υπάρχει ανάλογο thread νομίζω γιατί η Mercedes τιμολογεί διαφορετικά από την Opel ή για τις απαράδεκτα υψηλές τιμές της Ferrari. Οποιος θέλει ΚΑΙ μπορεί το αγοράζει και τέλος συζήτησης. Ολα τα υπόλοιπα ειναι τρελός λαϊκισμός και κατάθεση κόμπλεξ και κακομοιριάς' date=' Δυστηχώς.

 

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

 

+ 1000 μερικοι γεννηθηκαν για να κλαψουριζουν και να ειναι μιζεροι·

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...