Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας απανταχου Insomniacs!! :-D Θελω να (προ)παραγγειλω το assassin's creed 3 απο το zavvi και μου ηρθε σημερα κατα συμπτωση στο email μου ενα discount code μειον 11% σε οτι αγορασω λογω του οτι ειμαι ενα χρονο συνδεδεμενος κλπ.Βαζω λοιπον τον κωδικο στο checkout και δεν μειωνει καθολου την τιμη. Γιατι γινεται αυτο ? Μηπως η εκπτωση φαινεται σε αλλο βημα του checkout ? Επισης θα ηθελα να ρωτησω οταν εχω το site γυρισμενο σε λιρες το παιχνιδι εχει 39.75£ = 49.46€ ενω το γυρναω στα ευρω εχει 53.29!!! Τι να κανω για να πληρωσω την μικροτερη δυνατη τιμη ? Eυχαριστω ολους προκαταβολικα :-)

Δημοσ.

1. Οι κωδικοί αυτοί του zavvi μεταξύ άλλων δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε preorders.

2. Έχω καιρό να ψωνίσω από zavvi, αν δεν σε αφήνει να κάνεις checkout με λίρες, μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Δημοσ.

Αυτο δεν το ηξερα για τους κωδικους και νομιζω οτι δεν καταλαβες την αλλη ερωρηση εννοω πως με συμφερει να πληρωσω με to site "γυρισμενο" σε GBP ή σε EUR ? Δηλαδη αν γλιτωνω τιποτα λογω της παραπανω ισοτιμιας που ανεφερα αν πληρωσω σε λιρες !

Δημοσ.

Αυτο δεν το ηξερα για τους κωδικους και νομιζω οτι δεν καταλαβες την αλλη ερωρηση εννοω πως με συμφερει να πληρωσω με to site "γυρισμενο" σε GBP ή σε EUR ? Δηλαδη αν γλιτωνω τιποτα λογω της παραπανω ισοτιμιας που ανεφερα αν πληρωσω σε λιρες !

Ναι το λέει και στο mail κάτω κάτω.

Όχι κατάλαβα τι λες, αν μπορείς να πληρώσεις με λίρες, κάντο. Λογικά η ισοτιμία που θα έχει η τράπεζά σου θα είναι καλύτερη απ' ότι αυτή του zavvi, αυτό εννοούσα. :)

Δημοσ.

Ναι το λέει και στο mail κάτω κάτω.

Όχι κατάλαβα τι λες' date=' αν μπορείς να πληρώσεις με λίρες, κάντο. Λογικά η ισοτιμία που θα έχει η τράπεζά σου θα είναι καλύτερη απ' ότι αυτή του zavvi, αυτό εννοούσα. :)[/quote']

Οκ κατάλαβα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...