Adwnis21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Εχω κατεβάσει το πρόγραμμα AviAddXSubs και φορτωσα την ταινια και τους υποτιτλους.πατησα την επιλογη Idx/Sub (avi,mkv,mp4) μετα εβαλα output folder και εκανε μετατροπη στον υποτιτλο σε *.Idx και σε *.Sub τα εβαλα στον ιδιο φακελο,παιζει η ταινια στο playstation 3 αλλα δεν μου φορτωνει τους υποτιτλους και παταω με το τριγωνακι φορτωση υποτιτλων αλλα τιποτα.μου βγαζει no subtitles!!!! τι μπορει να φταιει????? ξερει κανενας?????
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ενσωμάτωση του υπότιτλου στην ταινία θες να κάνεις, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτώσεις το avi (έτσι κι αλλιώς mkv ή mp4 δεν παίζει το ps3) αφού έχεις σιγουρευτεί ότι βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με τους υπότιτλους κι έχουν το ίδιο όνομα και θα σου τους ενσωματώσει. Αν το έχεις ήδη κάνει, δοκίμασε αντί της επιλογής Idx/Sub να βάλεις xsub, μπορεί να φταίει κι αυτό, εγώ πάντα xsub έβαζα. Το αρχείο το τελικό θα είναι αυτό της ταινίας με κατάληξη divx, παίζει κανονικά, απλά πρέπει με το τρίγωνο να εμφανίσεις εσύ τους υπότιτλους.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 mp4 δεν παίζει το ps3 φυσικα κ παιζει 1080p mp4 ταινιες το ps3 με AAC ηχο
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 φυσικα κ παιζει 1080p mp4 ταινιες το ps3 με AAC ηχο Οκ, έχεις δίκιο, mkv ήθελα να γράψω...
xavier Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 απο οτι ειδα το aviaddxsubs δημιουργει ενα avi με ενσωματομενους υποτιτλους οταν του βαζεις mkv αρχεια, ποιο αρχειο εβαλες στο ps3? αλλα μη σε κρεμασω δεν ξερω αν αυτο που εχουν, ειναι αυτο που γινεται χωρις κολλησεις καλωδιων και αν κανει και για nor και nand κονσολες...
kallair Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μήπως δεν κάνεις σωστά την διαδικασία; ίσως δεν έχεις το ίδιο όνομα τους υπότιτλους με την ταινια. ξανακάνε μια μετατροπή και πόσταρε εδώ τα logs να δουμε τι εκανε. Στην ουσία αυτό το πρόγραμμα φτιάχνει ένα αρχειο με ενσωματωμένους υπότιτλους συμβατό με αυτά που μπορει να αναπαράγει το ps3 (χρησιμοποιεί τα xsubs που είναι ο τρόπος ενσωμάτωσεις υπότιτλων στα divx). Mkv σε official firmware δεν πρόκειται να παίξεις.
Eddy_Gordo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 εχω ενσωματωσει υποτιτλους με το συγκεκριμενο προγραμμα και τους εχει δει μια χαρα η κονσολα, κατι πρεπει να κανεις λαθος.. δοκιμασε με .srt 1
kallair Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι παλιά που το χρησιμοποιούσα υπήρχαν ελάχιστες περιπτώσεις που δεν μπορουσε να τους ενσωματώσει και να τους φορτώσει. για σιγουριά μην δοκιμαζεις μονο με μια ταινια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα