Newton_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Γεια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποιες ειναι οι επιπτωσεις της αποσυνδεσης ενος stick ή σκληρου χωρις ασφαλη καταργηση
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Από το να χαλάσουν μερικά αρχεία μέχρι και να καεί το ολοκληρωμένο του και να αχρηστευτεί.
Newton_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 και ποιες οι πιθανοτητες του να συμβουν αυτα ? και τα δυο ειναι το ιδιο πιθανα ?
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το να καεί είναι αρκετά απίθανο,το να χαθούν τα αρχεία είναι αρκετά συχνό φαινόμενο,μια ματιά να ρίξεις στην κατηγορία μονάδες αποθήκευσης θα βρεις πολλούς να κλαίνε αρχεία από δίσκους usb αλλά και stick.
Newton_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 ακομα και οταν εχει ολοκληρωθει η μεταφορα ; μηπως υπαρχει καποιο link που να γραφει αναλυτικα την λειτουργια του εξωτερικου δισκου ; μη σε πρηζω και εσενα..
th3ofilos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσεις τα windows σε usb (όχι σαν live cd) και να τα κάνεις boot από εκεί όπως δηλαδή με τον σκληρό?
GerwnOnoufrios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ναι εγω το εχω κανει... Εδώ http://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/976-egkatastasi-windows-7-apo-usb-flash-drive ενας αναλυτικος οδηγος για boot απο stick
th3ofilos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Συγγνώμη ίσως δεν το διατύπωσα σωστά... Αυτό νομίζω είναι να εγκαταστήσεις windows από το usb stick όπως κάναμε με το cd... εγώ ρώτησα αν γίνετε να εγκαταστήσουμε τα windows στο usb stick... αντί να κάνουμε εγκατάσταση στο δίσκο, να κάνουμε στο usb stick...
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχουν οδηγοί που σου λένε πως να το κάνεις αλλά θα είναι προβληματική εγκατάσταση και θα τρέχει μόνο στον δικό σου Η/Υ,αν θα τρέχει καν. Ο μόνος τρόπος που δεν θα έχει προβλήματα είναι να κάνεις ένα livecd με το erd commander ή το bart pe αλλά δεν θα έχεις δυνατότητα να αλλάζεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα