Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να εξηγησω. Σε 1 μηνα φευγω εξωτερικο. πουλαω διαφορα πραγματα λοιπον. Για ενα απο αυτα εχω βρει αγοραστει αλλα ενω εγω θελω προκαταβολη για να του το κρατησω και να του το δωσω σε 1 μηνα, εκεινος μιας και δε με ξερει φοβαται (και με το δικιο του ισως) και δε θελει με προκαταβολη αλλα λεει ας κανουμε την πωληση σε ενα μηνα. Εγω ομως φοβαμαι οτι αν του το κρατησω και τελικα με πουλησει και δεν το παρει θα αναγκαστω να το αφησω πισω χωρις να τον πουλησω τελικα το οποιο ειναι μεγαλη χασουρα για μενα.

Εχει κανεις καμια καλη ιδεα για το τι μπορει να γινει να ειμαστε και οι δυο καλυμενοι?

Δημοσ.

Αυτο ειναι το ενα απο τα προβληματα. ΔΕΝ μπορω να του το δωσω τωρα γιατι ειναι κατι το οποιο το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση και μπορω μονο να το δωσω μια το πολυ δυο μερες πριν φυγω.

Δημοσ.

Αν δεν πουληθεί το "πράγμα" αυτό μέσα στις 1-2 ημέρες πριν φύγεις, μπορείς να το αφήσεις σε κάποιο μέλος της οικογένειας σου πχ ή σε κάποιο συγγενή ή σε κάποιο φίλο για να το πουλήσει για σένα. Όσο για αυτό που ρωτάς μάλλον δεν υπάρχει τρόπος.

Δημοσ.

υπολογιστης ειναι, ας μην κολλαμε εκει.

Σωστη ιδεα αυτο που λες αλλα δεν γινεται γιατι θελω τα χρηματα πριν φυγω.

Δημοσ.

Φίλε θα σου πρότεινα να το δώσεις και να κάνεις την δουλειά σου για 1 μήνα με κάτι άλλο...κινητό, κάποιο internet καφέ, κανενα δανικό pc κανενός φίλου - συγγενή...

Δημοσ.

βρες αλλον αγοραστη

ε απο τη στιγμη που το θελει το παιδι προσπαθω να το δωσω σε εκεινον. ασε που επειδη με πιεζει ο χρονος δεν μπορω και να ρισκαρω να μεινει απουλητο. Και ασε που και ο οποιοσδηποτε αλλος μπορει να μη θελει να δωσει προκαταβολη.

Φίλε θα σου πρότεινα να το δώσεις και να κάνεις την δουλειά σου για 1 μήνα με κάτι άλλο...κινητό, κάποιο internet καφέ, κανενα δανικό pc κανενός φίλου - συγγενή...

εχω και λαπτοπ αλλα δε γινεται γιατι παιζω ονλαιν παιχνιδια και το χρησιμοποιουν κι αλλοι κτλ κτλ. Μακαρι να γινοταν

Δημοσ.

Δώστο στις 15 μέρες. Θα επιβιώσεις πιστεύω αν απέχεις 10-15 μέρες από τα... online παιχνίδια

Bγάλε το κομμάτι τώρα περί online gaming ( γιατί φίλε για σένα μόνο gaming είναι το PC ? ) και αυτή νομίζω είναι η καλύτερη λύση και τις τελευταίες μέρες βολέψου με κανένα internet cafe η με κανένα Laptop κανενός φίλου.

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται "περίεργο" το γεγονός οτι ζητάς προκαταβολή για το pc ενώ θα συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς για ένα μήνα ακόμα...

Ή δώστο τώρα και πάρε τα λεφτά ή κράτα το και ψάχνεις να το πουλήσεις μια βδομάδα πριν φύγεις ξερω γω...

Εσύ θες και να καβαντώσεις τον αγοραστή και να κρατήσεις το pc για τα παιχνίδια σου...too much

Δημοσ.

Κι αν σου δώσει την προκαταβολή και το pc σε αυτόν τον μήνα χαλάσει ή δεν είναι στην σημερινή κατάσταση(μια κοκα-κόλα μπορεί να κάνει πολλά!) τι θα γίνει;

Δημοσ.

και η πίτα ολάκαιρη και ο σκύλος χορτάτος δε γίνεται..

προφανώς και δεν είναι και κανένα κελεπούρι το μηχάνημα για να φοβάσαι μη σου μείνει..

δώστο να πάει στο καλό λοιπόν και μην το θυμιάζεις γιατί δεν θέλεις να σου γράψω τι μπορείς να πάρεις στο τέλος..

και φυσικά δεν πρόκεται να σου δώσει κανείς προκαταβολή..

σιγά με σου δώσει και εγγυητική επιστολή..

απλά θα ψάξει για κάτι άλλο (μεταχειρισμένα νομίζω θα υπάρχουν πάααρα πολλά)..

τα υπόλοιπα με την "κρισιμότητα" του online gaming θα τα αφήσω ασχολίαστα για να μη μπαναριστώ..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...